Nordicart

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en hel dag, ventede 6 TIMER på hun tegnede 10x10 for så at få den tatoveret i en 1 og den sidste time kun ikke bruges på noget sagde de (jeg sad i en stol, hun sagde hun vil komme tilbage om lid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt tid ved en artist for længe siden. Men dagen før hvor man får en reminder, ser jeg så de har ændret artisten til en anden, uden at give besked. Jeg beder så om lov til at ændre min tid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man kan desværre ikke give 0 stjerner, derfor denne ene stjerne. Aftaler som ikke bliver overholdt, artisterne er overhovedet ikke forberedte (en del af en heldags session er åbenbart 3-5 timers v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mor og jeg havde booket en tid i sommerferien, kort tid før heksejagten gik ind på Nordic art. Jeg må ærlig indrømme at jeg var nervøs og overvejede at droppe tiden pga de ting vi læste i medi... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette firma burde alle holde sig fra

Dette firma burde alle holde sig fra. De snyder sine kunder for mange penge og de tatoveringer man får lavet ligner noget L***. så kan ikke anbefale dette sted... ikke værd at bruge sine penge der med mindre man ville snydes. Der er mange andre tattoo saloner som advare mod denne mannequin person.. så find andre alternativer..

11 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt perfekt😍

Jeg har haft 2 heldagstider hos Nordic Art Esbjerg ved deres elev Sofia. Jeg har intet at sætte en finger på, fik præcis hvad jeg ønskede begge gange og er mega tilfreds med resultatet😍

13 de enero de 2025

Snyder og bedrager

Snyder og bedrager! Endte med at skulle betale dobbelt pris af det aftalte fordi de har en taktik om at trække tiden så de ikke når det som aftalt. Og hvis du konfrontere ejeren bliver du truet. Hold jer væk

7 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet flere tattoo hos dem…

Jeg har fået lavet flere tattoo hos dem i Aabenraa, og af flere forskellige artister. Altid med et flot resultat til følge. Og ja, selvfølgelig går der lidt tid med at de skal tegne tattooen inden de kan gå i gang. Sådan må det jo være-de gør det jo ikke gratis inden man kommer.. Jeg kan kun anbefale dem.

7 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade bestilt en heldags session den…

Hade bestilt en heldags session den blev dog aflyst 1 time før aftalt tid jeg ønskede derfor mit depositum tilbage men trods rigtige mange forsøg lykkedes det ikke at få dem retur så 0 stjerner her fra og de kan bestemt ikke anbefales

9 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse hos Nordic Art og…

Skuffende oplevelse hos Nordic Art og Kenneth

Jeg bookede en tatovering, men fortrød i god tid før aftalen. På trods af, at der hverken er lavet forarbejde, set billeder eller brugt tid på projektet, nægter de at refundere det fulde beløb, jeg betalte ved booking. De påstår, at det hele er et depositum – noget jeg aldrig har accepteret eller fået oplyst, og jeg har beviser på det.

Efter fem ugers forsøg på at få pengene tilbage, endte jeg med et tilgodebevis, jeg ikke kan bruge. Jeg føler mig snydt og kan desværre ikke anbefale stedet. Uprofessionel og uigennemsigtig behandling.

5 de junio de 2025

Dårlig

Havde bestilt en dagssession. Blev tatoveret i ca 3 timer, mens de resterende 5 timer gik på at tegne og holde pauser

13 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel ledelse ødelægger ellers dygtigt håndværk

Jeg fik lavet en tatovering hos Nordic Art i Esbjerg, og selve tatovøren var super dygtig og professionel – men desværre blev hele oplevelsen ødelagt af ejeren, Kenneth, og hans måde at drive forretningen på.

Jeg fik en tid kl. 8 og fik at vide, at tatoveringen på min underarm ville koste 3.200 kr. Tatovøren begyndte dog først at tegne kl. 8 og var først færdig med skitsen omkring kl. 13 (!). Først dér fik jeg motivet at se, og jeg sagde tydeligt, at det skulle være noget, hun kunne nå at lave færdigt samme dag.

Men som tiden gik (klokken nærmede sig 17), blev det tydeligt, at hun ikke ville nå det – og pludselig steg prisen til 3.600 kr., med påstanden om, at jeg “havde hørt forkert”, selvom tre andre personer også havde hørt den oprindelige pris.

Da jeg så spurgte, om den resterende del af tatoveringen kunne blive færdiggjort uden ekstra omkostninger – netop fordi jeg havde bedt om at få det hele lavet samme dag – blev jeg mødt af Kenneth, som nægtede at give nogen form for rabat eller forståelse. I stedet skulle jeg betale yderligere 2.500 kr. for at få tatoveringen færdiggjort.

Det føles som et bevidst spil med kundens tid og penge. Jeg føler mig snydt og vil ikke anbefale Nordic Art Esbjerg, så længe Kenneth står for stedet. Dygtige tatovører fortjener bedre ledelse end det her.

30 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.