Købte en hel dag, ventede 6 TIMER på hun tegnede 10x10 for så at få den tatoveret i en 1 og den sidste time kun ikke bruges på noget sagde de (jeg sad i en stol, hun sagde hun vil komme tilbage om lid... Ver más
Nordicart
Consulta las opiniones de los clientes
Havde bestilt tid ved en artist for længe siden. Men dagen før hvor man får en reminder, ser jeg så de har ændret artisten til en anden, uden at give besked. Jeg beder så om lov til at ændre min tid... Ver más
Man kan desværre ikke give 0 stjerner, derfor denne ene stjerne. Aftaler som ikke bliver overholdt, artisterne er overhovedet ikke forberedte (en del af en heldags session er åbenbart 3-5 timers v... Ver más
Min mor og jeg havde booket en tid i sommerferien, kort tid før heksejagten gik ind på Nordic art. Jeg må ærlig indrømme at jeg var nervøs og overvejede at droppe tiden pga de ting vi læste i medi... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Mega god og sød service👍🏻
Jeg var Nordic i Aabenraa
Jeg var Nordic i Aabenraa . Fantastisk god service , alle var så flinke og behjælpelige da jeg var lidt handicappet, men det var ingen hindring! Og mine tattoo blev lavet m, en uges mellemrum, osse fordi det tog ca. 6 timer hver for begge, det var så dygtig en tatovør hun var så dygtig jeg havde foto af mine dyr hun sku forevige , og wauw det gjorde hun så mega flot ,så alle de negative jaa måske der hvor i var ,men ik i Aabenraa så kan varmt anbefale dem! Hilsen Heidi
Dårlig oplevelse og irriteret tatovør Aarhus
Jeg havde en dårlig oplevelse med to små tatoveringer jeg havde planlagt på forhånd. Tatovøren laver en tegning helt ved siden af og bliver meget irriteret over at skulle lave den om. Er meget ked af min tatovering der er lavet dårligt og mangler vigtige detaljer. Hun snakkede ikke med mig under hele sessionen og lyttede ikke til mine ønsker til tatoveringen der skulle matche en jeg havde i forvejen. Rigtig øv oplevelse
Dårligste kundeservice
De vil gerne have kunder i biksen, men når man skal vente i flere timer på at kunne få lavet et gavekort fordi at der ikke var nogen der så gider man da ikke at være kunde.
Tak til nordic art Odense
Tak til nordic art Odense , stor tak til Natashia for en behagelig oplevelse , og et godt håndværk , alt blev som forventet ,, tid/pris . flot og gennem ført tatto.M.v.h. Claus
Elendigt, usselt og direkte en stor joke.
Jeg var i Nordic art i Esbjerg for at få fuldført noget af det sidst manglende på min arm, får at vide der lige går lidt, før han kommer op. Lidt? Der gik 3,5 timer før jeg kom under nålen, havde oprindeligt 9-17, men blev lavet om 8-16, det er hvad det er. Men når der går 3,5 timer FØR vi går igang. Dem der kom efter mig, gik også før igang end hvad jeg gjorde. Udover det, blev min tatovering ikke engang færdig, altså linjerne blev ikke engang færdige, nu kan jeg rende rundt med en knap 60% færdig tatovering, vi snakker 2 minutter mere, så var linjerne tegnet op helt og var færdige, sådan blev det ikke. Hvis jeg lige ville ud for at ryge, det plejer at tage 5 minutter, så kommer artisten tilbage efter 15-20 minutter, hvor jeg har ventet i 10-15 minutter, på at han kom tilbage igen.
Da klokken runder 15.15 har han ikke afholdt sin spisepause endnu (45 minutter tilbage til session udløber), siger jeg at vi kan lige så godt fortsætte og så kan han smutte før tid. At man skal holde pause er jeg helt indforstået med, men samlet set var jeg nok under nålen i knap 3-3,5 timer ud at de 8 timer, som jeg ellers havde betalt for. Udførslen er egentlig okay, til trods for elev, men helt ærligt. Han fortæller mig dog om garantien ved at købe deres creme, som han nok taler lidt over sig med, at den kommer fra Rusland og I giver under 20,- pr. creme, fordi I køber i en stor mængde. God business case, venner. Vejen til at snyde mennesker for deres hårdt tjente penge. Til gengæld fik jeg da et billede af den færdige tegning samt linjerne, så jeg kan få den lavet færdig hos en anden, her mener jeg selvfølgelig et helt andet firma som ikke er drevet af samme person.
Nordic art Kolding, ren svindel
Nordic art Kolding er ren og skær svindleri. De tog r…n på mig godt og grundigt. Jeg havde aftalt en afbudstid på 4500 til en tatovør som normalt går til 8500 på en dagssession selvfølgelig. Hende jeg snakker med siger så at tatovøren sagtens kan blive færdig på 8 timer (half sleeve på overarmen) men når ikke engang halvvejs både fordi jeg bad ham om at lave mit design om 2 gange, og fordi det bare gik alt for langsomt. Jeg fik så lov til at bestille en tid mere til samme pris blev vi enige om, da jeg så fik lavet min tatovering færdig og skal betale siger hun så at jeg skal af med 6375 som jeg så selvfølgelig bliver lidt sur over så vi begynder at diskutere hvem der har ret osv, men det ender så med jeg må lægge kortet på, og alt i alt betale 10875 for en tatovering der dækker ydersiden af min overarm. Jeg er super skuffet over den utrolig dårlige information og kundeservice, derimod blev jeg til gengæld tatoveret af den vildeste tatovør nemlig Sebastian Ferreira (sf_tattoartist)
KAN IKKE ANBEFALES
Meget meget dårlig oplevelse med Nordic Art i Esbjerg. Dårlig stemning. En tatovør som blev sur og irriteret hver gang hun skulle “hele vejen” nedenunder for at lave om i den tegning hun havde lavet og syntes mine ideer var latterlige. Oveni det så har jeg aldrig haft så meget bøvl med en tatovering, som jeg har med den. Den hæver op i tide og utide, klør og er bare ikke blevet særlig flot.
Så ingen anbefalinger herfra, overhovedet.
God service, god stemning, god kvalitet
Jeg er kommet en helt del gange i butikken i Odense.(ca. 50 timer)
Jeg er fuldt ud tilfreds.
I forhold til andre små tattoo butikker, synes jeg det er fedt der er så mange artister, så de kan hjælpe hinanden med at skabe præcis det design som man ønsker.
God stemning, god kvalitet god service.
Klart et besøg værd!
De snyder og fusker og behandler deres…
De snyder og fusker og behandler deres ansatte dårligt
Hold jer langt væk fra dem!
Jeg kan på det stærkeste anbefale IKKE at bruge Nordic art tattoo Esbjerg. De har aflyst min tid tre ganger. Efter tredje gange fik jeg bare nok, og efter en samtale med shop manageren blev vi ENIG om at jeg skulle have min depositum tilbage. Det sker bare ikke, jeg har gentagne gange henvendt mig til dem, og blive bare mødt at stumhed.
HUSK PÅ AT DET ER DEM DER HAR AFLYST, IKKE MIG. Mage til svindler skal man lede længe efter.
Værste ledelse nogensinde.
Værste ledelse nogensinde.
Skulle tatoveres i deres shop i Esbjerg. Da jeg kommer derned har tatovøren der skulle tatovere mig sagt op, på trods af jeg får en besked dagen før om at hun er klar på dagen. Jeg er dernede med 3 venner og får af vide jeg kan se om der bliver en ledig tid. Det gør der ikke og ingen løsning bliver fundet eller penge refunderet. Jeg skriver derfor til ejeren som først svarer hurtigt, men derefter stopper med at svare da han er for doven (jeg kan se han er online og poster stories på instagram). Jeg står nu til at skulle tage endnu en dag fri for arbejde og miste den indkomst for at booke en ny tid.
Værste service jeg har oplevet, giver hellere lidt ekstra og bliver tatoveret et andet sted, de er ligeglade med deres kunder
Jeg kan overhovedet ikke anbefale…
Jeg kan overhovedet ikke anbefale Nordic Art tattoo i Kolding. Min bror havde booket en tid hos dem og da han prøvede at rykke det en dag var det ikke muligt og hans depositum på 1500 ville gå tabt.. jeg valgte at tage den istedet for. Inden vi går i gang fortæller jeg at jeg gerne vil holde mig indenfor budgettet og hvis jeg skal give ekstra vil jeg gerne vide det INDEN vi går igang. Jeg venter halvanden time på en rose der bare skal printes og kun er streger. Og når vi så går igang er artisten rigtig flink. Men da vi er færdig bliver jeg krævet 500 ekstra. Så det vil sige jeg har givet 2000 for en rose på 15 centimeter der er ren streger. Jeg er rigtig sørgelig over at skulle ind og lave min første dårlige anmeldelse af en butik. Men jeg er simpelthen så skuffet over min behandling derhenne at jeg føler mig nødsaget til at advare andre. Det er ren bondefangeri.
Rimelig godt tilfreds, men lang ventetid
Jeg havde bestilt en heldags tattoo igennem noget jubilæum. Jeg havde tid fra 10-18. Jeg var overrasket over hvor pænt der er. Simone som stod bag disken var rigtig flink og imødekommende. Jeg bliver så mødt af hende jeg skulle tatoveres af lidt over 10, hun kigger på min ide og spørge ind til det og siger okay, hun ville smutte op og tegne det. Hun kommer ned efter en time og jeg er helt vild med det, skide flot. Hun siger så, at hun lige skal tegne det ind på et eller andet jeg ikke forstår 🤣 venter en del tid, så kommer hun ind igen og siger, at hun snart er klar, og hun vil gøre sin stand klar. Jeg venter så 30min + så går vi igang. Lang historie kort. Synes det var lidt ærgerligt, at jeg skulle vente 3,5time, før vi gik igang og at hun slet ikke snakkede med en under den tattoo, men jeg synes virkelig hun har gjort et godt stykke arbejde. Den er godt nok flot🙌🏼
Elendig kvalitet!
Jeg kan på INGEN måde anbefale Nordic Art!!!!!
Deres "artister" er ikke meget over 18 år og enormt uerfarne! Det er en tatoverings fabrik!!
Jeg havde booket en tid og der var sat 3 timer af. "artisten" (læs: en 19-20 årig pige) var 40 minuter forsinket, og tog yderligere ca 40 minuter før jeg kom i stolen, da der jo skulle laves stencil osv.
Jeg ender ud med en tatovering som er skæv, rystet, decideret forkert i forhold til tegning og meget uens. Det opdager jeg selvfølgeligt først da jeg kommer hjem og får kigget ordentligt på den. Jeg har på det tidspunkt givet 2500kr for en tatovering, der tog 1 time at lave. En simpel lineart tatovering.
Da jeg opdager fejlene i den, kontakter jeg nordic art, men de holder på de vil have lov til at udbedre fejlene selv. Jeg vil IKKE tatoveres dernede igen, da min tillid til dem er i minus, og jeg beder derfor om, at få pengene retur, så jeg kan gå til en anden tatovør... Her stikker det så HELT af for dem! Jeg har skrevet beskeder, mødt op i butikken og ringet. Alle gangene har jeg været rolig, venlig og forstående... Men de bliver bare ved med at sige "Vi afventer svar fra chefen"..
I dag, 14 dage senere, forsøger jeg så at ringe igen. Der bliver SMÆKKET PÅ!!! Nu er det nok fra min side. Sådan kan man simpelthen ikke køre en forretning!! Det er fusk, dyrt og virkeligt dårlig kvalitet! Jeg har billeder og bevis på hvert et ord i min anmeldelse!
Dårlig oplevelse!
Dårlig oplevelse!
Jeg var inde i afdelingen i Esbjerg og få lavet en tatovering af en af deres super gode elever, som dække en del af mit lår, det tog 16 timer.. Da jeg så lidt tid efter kommer ind og vil have rettet lidt i den da der er lidt fejl med noget forsvundet blæk osv, så der er en del “huller” i det.. Men chefen Kenneth var ikke til at forhandle med overhovedet, jeg kunne ikke få det fikset, vi snakker om noget der ville kunne ordnes på 10 min altså 3-4 “huller” Men nej, “hvis ikke du har købt vores creme, gider vi ikke rette det foruden betaling” altså 500kr ellers kunne jeg booke en heldagssession for 2500kr…
Totalt skuffet.. Jeg ville da mene at hvis det er dem som har lavet en fejl skulle de da med glæde rette op på det, om det så tog 1 time eller de sølle 10 min
Jeg er skuffet!! Jeg har ellers været godt tilfreds før.. Ærgerligt at sådan en lille ting skal ændre ens syn på 10 sekunder
Gør dig selv en tjeneste og bliv tatoveret af Cecilie
Jeg har haft den mest profesionelle og behagelige oplevelse i min “tatto tid” er tidligere blevet tatoveret af 6 andre steder som var ok, men på ingen måde kan måle sig med Nordic art Esbjerg. Alt lige fra flotte lokaler, renlighed og meget venligt og professionelt personale. Så jeg er glad for jeg valgte at rejse hele vejen fra Amager til Esbjerg for at få denne oplevelse.
Jeg blev tatoveret af Cecilie som har lavet det smukkeste værk på min ryg og hun var både hurtigt og meget detaljeret og behagelig at være sammen med. Det tog hende kun 4 heldags sessioner at lave en fuld ryg i realisme. Jeg bad om flere pauser hvor hun selvfølgelig lyttede til mig men alligvel kunne klare det på kort tid.
Derudover var Kenneth også flere gange nede i butikken og havde en super behagelig og professionel attitude. man kunne mærke han værdsatte sine kunder og ansatte
Jeg fik det lavet på en fast pris og det var helt problem frit. synes det er stort af butikken de tilbyder den service ift timepris selvom den også er lav.
Det er helt sikkert ikke det sidste gang jeg får lavet noget af Cecilie
Aflysning på aflysning
Jeg havde en tid d. 3.8.22 men bliver ringet op fordi de gerne vil rykke min tid til d. 11.8.22 grundet sygdom. Det var fair nok og jeg gik med til det. Så møder jeg op idag d. 11.8.22 kl 12 (endda 20min før) og får af vide at de har lavet en dobbelt booking og at det er mig der ikke kan blive tusset. Det er anden gang de ville rykke min tid. Jeg giver udtryk for at jeg ikke ønsker den skal rykkes, fordi jeg står overfor en operation om lidt og er nød til at blive tusset nu så den kan nå og heale. Men der var ikke noget at gøre, de ville ikke bibeholde min tid. Og jeg giver igen udtryk for at jeg ikke kan blive tusset før jeg er blevet opereret. Ingen penge tilbage, ingen tus til mig. Jeg bestiller ALDRIG tid ved dem igen. Da det ikke er første gang min tid bliver ned sat i anden række…..
Dygtige artister, men Kenneth er fuld af løgn…..
Dygtige artister, men vil aldrig nogen sinde anbefale Nordic art. Kenneth er simpelthen for useriøs, og fylder gerne en med løgn. I mit tilfælde 1000,- og som enlig mor er det mange penge for mig.
Han nægtede at de var gået ind på hans mobile pay, som ifølge ham var hans ex. Sjovt nok står hans navn på overførslen. Efter en snak med mobile pay, som bekræfter at pengene er gået ind på den konto, og at Kenneth kan kontakte dem, så de kan forklare ham det. Han nægter, og jeg modtog aldrig de penge. Ifølge ham er de aldrig kommet, hvilket er en lodret løgn.
Jeg har ikke haft en dårlig oplevelse…
Jeg har ikke haft en dårlig oplevelse de 4 gange jeg er blevet tatoveret🤘
Har ikke noget at sætte en finger på 💪
La experiencia Trustpilot