Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Anbefaler ikke

Anbefaler ikke, ikke verdt prisen i det hele tatt. Kvaliteten til dekselet er noe av det verste jeg har sett.
Kjøpt til bursdag til barnet mitt og endte opp misfornøyd.

Scam ikke kjøp.

18 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte nylig et produkt fra Nordic…

Jeg kjøpte nylig et produkt fra Nordic Cases med ganske høye forventninger, siden merkevaren fremstår profesjonell og moderne. Dessverre ble opplevelsen min langt under det jeg hadde håpet på. Allerede fra starten føltes det som om produktet ikke helt levde opp til det som ble lovet i markedsføringen.

Kvaliteten på det jeg mottok virket lavere enn forventet. Materialene føltes ikke spesielt solide, og det ga et inntrykk av at produktet ikke ville vare særlig lenge ved vanlig bruk. Når man betaler for noe man antar er av god kvalitet, blir det ekstra skuffende når det ikke stemmer med forventningene.

Brukervennligheten var også en del av problemet. Produktet fungerte, men ikke på en måte som føltes gjennomtenkt eller optimalisert. Små detaljer som passform og finish gjorde helhetsopplevelsen mindre tilfredsstillende enn jeg hadde sett for meg da jeg bestilte det.

Kundebehandlingen og oppfølgingen etter kjøpet bidro heller ikke til å forbedre inntrykket. Når man har spørsmål eller gir tilbakemelding, forventer man en viss grad av respons og service, men her føltes det litt som om det manglet engasjement.

Alt i alt sitter jeg igjen med en ganske skuffet følelse rundt hele opplevelsen med Nordic Cases. Jeg hadde høyere forventninger til både produkt og service, og for min del ble det ikke en positiv erfaring.

12 de octubre de 2025

Skuffet!

Jeg bestilte et produkt fra nordiccase.co, og dessverre var opplevelsen veldig dårlig. Produktet jeg mottok var dårlig kvalitet – det føltes billig, fungerte ikke som forventet og så ikke ut som det som ble vist på nettsiden. I tillegg kom pakken veldig sent, mye lenger tid enn det som var lovet da jeg bestilte.

Totalt sett gir jeg 1 av 5 stjerner fordi kvaliteten var skuffende og leveringstiden uakseptabel. Jeg kan ikke anbefale denne nettbutikken basert på min erfaring.

11 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible quality, zero protection.

My package took literal ages too arrive, when its finally did, the case was of horrible cheap quality. After only a couple of days I managed to drop my phone on the ground, the case was of no protection and I had cracks and a dent on the back of my phone. Absolutely dont recommend.

11 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.