Nordicdrop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode drikkedunke ✨ 🫰 God kundeservice 🫰 Hurtig levering 🫰 Holder hvad de lover Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og fantastisk service ☺️ Har købt 3 drikkedunke og 1 kaffekop og er virkelig tilfreds med kvaliteten! Dejligt med ekstra sugerør, samt børster til at rengøre dem med. Jeg oplevede do... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop placeret min 2.ordre hos Nordic Drop og kommer ikke til at købe drikkedunk andre steder. Vores første ordre var i foråret. Jeg købte 2 børnedrikkedunke og en 650ml. De har været i... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Nordicdrop

Escrito por la empresa

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Información de contacto

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

982 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

539 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lækre produkter og fantastisk service ☺️

Lækre produkter og fantastisk service ☺️
Har købt 3 drikkedunke og 1 kaffekop og er virkelig tilfreds med kvaliteten! Dejligt med ekstra sugerør, samt børster til at rengøre dem med. Jeg oplevede dog at kaffekoppen fik nogle hvide plamager efter at være i opvaskemaskinen (selvom de kan tåle det), men har fået tilsendt en ny efter jeg henvendte mig ☺️
Kan kun anbefale at købe fra Nordic Drop!

8 de septiembre de 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Virkelig gode drikkedunke

Virkelig gode drikkedunke. Mine børn er vilde med dem! Min søn kom hjem fra skole og havde drukket 3l. Vand, fordi han siger de er så gode at drikke af, at han bare kan blive ved. De holder vandet koldt hele dagen. Hurtig forsendelse - alle gange jeg har bestilt, har jeg haft dem dagen efter og så er det bare en virkelig god kundeservice de har!

8 de septiembre de 2026

Hej Henriette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️!

Anbefaling her fra

Super gode drikkedunke. Købte en for et par måneder siden til min søn og den har holdt så fint. Klare både opvaskemaskine og daglig brug i vuggestuen.
Har lige bestilt en mere til ham og en til mig selv.

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Virkelig godt.

Virkelig godt.
Jeg er meget tilfreds.
Hurtig levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt 2 lækre drikkedunke.

Jeg har købt 2 lækre drikkedunke.
Rigtig gode, at min søn på 2 selv har nemt ved at åbne og lukke selv.
Der var et utæt låg på én af dem.
De sender et nyt.

Sikke en service!

Hej Nuka,

Tusind tak for de flotte ord ❤️

De bedste drikkedunke

Vores første ordre var i foråret. Jeg købte 2 børnedrikkedunke og en 650ml. De har været i børnehave, de har været i skole, de har ligget under en klapvogn i en forlystelsespark i hedebølge, de er blevet tabt, de har ligget på gulvet i bilen og rullet rundt og de LEVER FULDT UD OP TIL REKLAMERNE! Dejligt koldt vand! Drypfri! Alle dele kan gå i opvaskeren!

Shopper udelukkende igen, fordi min søns behov nu er en større flaske - og så smed jeg lige en i indkøbskurven til min mand også, nu jeg alligevel var der.

De er geniale! Indstil jagten - her er The One indenfor drikkedunke.
Anbefaler til alle!

Hej Malene,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varm anbefale denne hjemmeside

Super gode drikkedunke ✨

🫰 God kundeservice
🫰 Hurtig levering
🫰 Holder hvad de lover

Flasken holder temperaturen på vandet som lovet. Puttede isterninger i flasken tidlig morgen, og sent aften var der stadig isterninger i flasken, og vandet var dejligt koldt! Er vildt med jeres designs af jeres termo flasker! Man kan selv mikse rundt på drikketud og flaske størrelse efter behov. Kan virkelig anbefale denne hjemmeside!

Ønske herfra 🙏
- Kunne være lækkert, hvis også der var sølv farvede flasker 🥰🥰
- At der var samme hanke på the/kaffe tuden som der er på sugerør tuden

6 de septiembre de 2026

Hej ALitha,

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse ❤️☀️

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Jeg bestilte den lørdag og den kom ind af døren tirsdag morgen😊
Kvaliteten af kold drikkelse lever bestemt op til det lovede og holder det gerne koldt længer😊

5 de septiembre de 2026

Hej Amalie,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt og god service

Jeg købte først 2 drikkedunke, som jeg blev meget glade for og bestilte derfor 2 mere. Ved den anden bestilling kom jeg desværre til at lave en fejl i mine leveringsoplysninger. Selvom det var weekend, svarede kundeservice lynhurtigt og fik rettet fejlen med det samme. Både produkterne og servicen er virkelig gode. Stor anbefaling.

Hej Maja,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering! Jeg havde en forespørgsel og skrev til kundeservice. Der kom lynhurtigt svar og en god løsning. Jeg er mega glad for min flaske.

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, superfine æstisk flotte vandglasset, tåler opvask og er lækre at drikke af. Det er SÅ hurtig levering og man får helt lyst til at købe flere😃

Hej Heidi,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er rigtig glade for de drikkedunke…

Vi er rigtig glade for de drikkedunke vi har købt. Vi blev træt af, hvor hurtigt plast-drikkedunke bliver slidt op i dagligdagen. Især af vores børnehavebarn. Stål drikkedunkene betaler sig på den lange bane - og så kan man købe nye låg billigt hvis lågene skulle gå i stykker

2 de septiembre de 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering følelsen af en…

Hurtig levering følelsen af en personlig velkomst. Dejligt produkt

2 de septiembre de 2026

Hej Hanne,

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, hurtig levering.

1 de septiembre de 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏☀️

De bedste drikkedunke!!!

De bedste drikkedunke vi til dato har haft ♡
De holder tæt, koldt og så er det lækkert at de kan komme i opvaskeren!!! (Varmt har vi endnu ikke prøvet )
Super hurtig levering og god kundeservice.
Den ene havde en mindre produktionsfejl, men det løste i prompte ved at sende en ny uden beregning ♡♡♡

Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang og anbefaler jer til alle på vores vej!!!

☆☆☆☆☆//Mirjam

14 de agosto de 2026

Hej Mirjam,

Tusind tak for de flotte ord ❤️

Kæmpe anbefaling!

Jeg købte to drikkedunke – én til mig og én til min datter, og vi er begge helt vilde med dem! Det bedste er, at de ikke drypper, som så mange andre drikkedunke, vi har prøvet. Jeg ombestemte mig også med farven på den ene og kontaktede kundeservice, som var utrolig søde og servicemindede. Kæmpe anbefaling herfra!

6 de agosto de 2026

Hej Josefine,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.