Allt var perfekt planerat av Malthe på Nordic Golfers. Utmärkt boende och mycket bra golf på De Zalze, Eirenvale och Pearl Vally. Stellenbosch banan var så där och personalen bokade om oss två gånger... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Frederik to the rescue!!!! Jeg stod med en hyggeligt golfweekend/polterabend der faldt fra hinanden pga af sne i april! Jeg ringede til Frederik og 1 time senere havde vi fundet et alternativ til n... Ver más
Meget god oppfølgning fra Nicholas fra start til slutt. Hjalp oss med å sette opp ulike pakker. Vil anbefale å ikke spare på noen få lapper med å booke golf, hotell, fly og transport hver for seg. Det... Ver más
La empresa ha respondido
- Centro de golf
- Operador de excursiones
- Agencia de viajes
Escrito por la empresa
Team NordicGolfers.com hjælper dig med de bedste priser og teetider og som seriøs udbyder er vi naturligvis medlem af REJSEGARANTIFONDEN REG: 3356. NordicGolfers.com er Nordens største golfsite med over 700 golfbaner, hoteller og resorts fra over 30 lande. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +21.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007
Información de contacto
Kirsten Kimers Vej 20, 2300, København, Dinamarca
- +45 2441 2240
- service@nordicgolfers.com
- nordicgolfers.com
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt logistisk Nordic golfers var inde…
Alt logistisk Nordic golfers var inde over fungerede.
Fly, Afhentning, hotel og teetider var alt sammen lige i skabet.
Kæmpe succes.
Mads Skole og Gut Apeldor
God fleksibilitet i fht. ønsker og behov, samt god opfølgning på småjusteringer.
I det hele taget: Gid dialog
God service og god hurtigt…
God service og god hurtigt kommunikation
Glad og serviceminded Frederik var så…
Glad og serviceminded Frederik var så sød at hjælpe os med ophold til hele familien. Behagelig at snakke med og super høre hurtigt respons. Kan varmt anbefale
Alt spillede fra vi kom til vi tog…
Alt spillede fra vi kom til vi tog hjem, vi benytter også Nordicgolfers næste år :)
Tak for hjælpen Nicholas
To the rescue
Frederik to the rescue!!!!
Jeg ringede til Frederik og 1 time senere havde vi fundet et alternativ til næste morgen til en skarp pris.
Jeg vil altid ringe til ham først
Turen til Belek blev til en drøm i…
Turen til Belek blev til en drøm i opfyldelse takket være Nordicgolfers og deres partner i Tyrkiet. Hotellet og golf baner som blev anbefalet af Nicolas samt kommunikationen og samarbejdet var en stor del af vores tilfredshed med hele oplevelsen.
En månad på De Zalze med golf i SydAfrika…
Allt var perfekt planerat av Malthe på Nordic Golfers.
Utmärkt boende och mycket bra golf på De Zalze, Eirenvale och Pearl Vally. Stellenbosch banan var så där och personalen bokade om oss två gånger utan att informera. Men ska Ni ut och resa ta minst 2-4 veckor på Er för Syd Afrika har otroligt mycket att erbjuda! En mycket nöjd Long Stay resenär
Har fået super hjælp af Mads Skole…
Har fået super hjælp af Mads Skole ,både da vi bestilte turen og senere med flere små ændringer 😁👍

Respuesta de NordicGolfers
NordicGolfers med Booking Manager Mads…
NordicGolfers med Booking Manager Mads Hermansen leverer utrolig fine golf-turer. Etter å ha brukt NG ett par ganger er resultatet helt supre turer. Mads sin hjelp og bistand til å sette opp turer er en utrolig fin opplevelse. Utrolig service-minded. Vil anbefale NordicGolfers og Mads på det sterkeste :)

Respuesta de NordicGolfers
Jeg vil til enhver tid anbefale Nordic…
Jeg vil til enhver tid anbefale Nordic golfers.
Nu har vi endnu ikke været afsted, men den planlægningsmæssige service og opfyldning af behov som jeg fik af Andreas derinde fra har været i særklasse og nu glæder vi os bare til vores tur i maj.

Positiv oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse med at kontakte NordicGolfers angående en golftur i påsken. Mads Skole var hurtig til at række ud til os og selv om vi ombestemte os et par gange så var servicen i top og vi fik et godt tilbud. Jeg vil helt klart bruge dem en anden gang når vi skal på tur.

Bestilling av teetimes Maspolomas
Bestilling av tider og opplevelsen på banene var bra.
God service fra NordicGolfers. Mads Skole var god på tilbakemeldinger og svarte raskt på henvendelsn

Respuesta de NordicGolfers
Det hele spillede bare fra start til slut.
Det hele spillede bare fra start til slut. Selvom vi var lidt sent ude med at få booket, var der fuldstændig styr på det hele. Vi blev hjulpet af Frederik, som trygt og sikkert guidede os igennem processen. Super god oplevelse – kan klart anbefales!

Anbefaler nordicgolfers
Vi er tre kompiser som har fått hjelp av Mads til å planlegge golftur til Malaga, og vi er veldig fornøyd med hjelpen vi har fått. Hele prosessen har vært smooth og Mads har vært veldig behjelpelig hele veien.
Anbefales 100% og takk for fantastisk hjelp!

Respuesta de NordicGolfers
Snabb och bra kontakt via telefon med…
Snabb och bra kontakt via telefon med Mads Hermansen

Respuesta de NordicGolfers
Super god dialog med Mads Skole omkring…
Super god dialog med Mads Skole omkring ophold. Lever i den grad op til forventningerne. Hurtig, kompetent og konkurrencedygtig.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.