Gennem 7 år i udlandet, var det Camilla Dalskjær/Nordic Housing der fandt gode lejere der matchede mit hus rigtig godt. Alle udlejninger forløb glat og professionelt. De bedste anbefalinger fra mig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fik anbefalet Camilla og Nordic Housing af en kollega, da jeg var på udkig efter en virksomhed til at hjælpe med udlejning af min lejlighed. Camilla hjalp mig med alt det praktiske fra start til... Ver más
Hele min oplevelse i forbindelse med leje af lejlighed gennem Nordic Housing var perfekt. Al korrespondence og dokumentation kom hurtigt igennem og lejligheden var helt som beskrevet. Kun gode ting at... Ver más
Fandt ret hurtig en lejer men var for dårlig i den samlede proces inden lejer kunne flytte ind. Samarbejde med in-house (?) firma omkring istandsættelse var ALT for dyr! Husleje betalt af lejer for... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gennem flere år i branchen, har vi hjulpet mange mennesker med at leje deres bolig ud. Går du med overvejelser om at leje din bolig ud, har vi den forventede erfaring, professionalisme og netværk der gør, at din bolig er i sikre hænder hos os.
Información de contacto
Klintevej, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- info@nordichousing.dk
- nordichousing.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har lejet igennem Nordic Housing
Har lejet igennem Nordic Housing. Er kun blevet mødt af imødekommende og yderst kompetente medarbejdere. Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

Respuesta de Nordic Housing
Nordic Housing får mine varmeste…
Nordic Housing får mine varmeste anbefalinger. Topklasse service!

Respuesta de Nordic Housing
Jeg vil til enhver tid anbefale Nordic…
Jeg vil til enhver tid anbefale Nordic Housing og deres medarbejdere. Jeg har kun oplevet god service, da jeg lejede igennem dem.

Fantastisk oplevelse
Jeg har kun positivt at sige om Nordic Housing og de får min varmeste anbefaling💪🏼

Respuesta de Nordic Housing
Hvis man skal leje eller udleje kan jeg…
Hvis man skal leje eller udleje kan jeg kun på det varmeste anbefale Nordic Housing deres service er simpelhen helt i top, alt fra kommunikation til rengøring.

Respuesta de Nordic Housing
Super skønt at slut rengøring er med…
Super skønt at slut rengøring er med prisen, det glemmer men jo altid selv. Bestemt anbefalelsesværdig herfra. Christina

Fantastisk service og hjælpsomme
Fantastisk service og hjælpsomme.
Vil til hver en tid anbefale Nordic Housing til familie og venner

Respuesta de Nordic Housing
Nordic Housing er proaktive på dine…
Nordic Housing er proaktive på dine vegne og håndteringen var ganske tilfredsstillende.

Respuesta de Nordic Housing
Fantastisk behandling af meget…
Fantastisk behandling af meget kompetente mennesker!

Fremragende service
Har ved flere lejligheder brugt NH og alle gange oplevet førsteklasses-service.
Særdeles pligtopfyldende på alle måder, professionelle, og fremstår efter min vurdering som de bedste i markedet!
Stor ros herfra.

Nordic Housing 3 times 👌🏾
Have now used Nordic Housing 3 times for different occasions. All 3 bookings were smooth and professional. Will and have recommended them.

Respuesta de Nordic Housing
God kommunikation og hurtig udlejning
God kommunikation og hurtig udlejning.
Camilla Dalskjær har været venlig og professionel igennem hele forløbet. Skaffede hurtigt fremvisninger og var god til at give feedback efter hver fremvisning.
Vi havde et par småting der skulle rettes op på mht annoncen på hjemmesiden, men ellers fint forløb hele vejen igennem.

Respuesta de Nordic Housing
I rented an apartment for my family…
I rented an apartment for my family when they visited, It was nice & clean & well furnished. Great location and price. Nice and easy and no hassle check in. Highly recommended.

Respuesta de Nordic Housing
High quality and service.
High quality and service.
We enjoyed the staying!

God hjælp
Da vi skulle flytte, stod vi og manglet en bolig, men det kunne Nordic Housing løse på ingen tid. Stor tak til Søren Wedege som hjalp også igennem hele processen, og forklaret det hele.

Stor tommel op!
Har haft fornøjelsen af at have Søren W som agent, da jeg havde brug for en lejlighed med kort lejeperiode. Tusind tak for din hjælp! Kan varmt anbefale Søren og NH.
Mvh Marie

Great service
Nordic Holding helped me find a fantastic apartment in Copenhagen - Very helpful and service minded people. I had a wonderful experience and will recommend them anytime.

Fantastic stay in Copenhagen
Fantastic stay in Copenhagen. Great apartment and excellent service. I would definitely recommend using Nordic Housing.

Servicen er i top
Jeg kan varmt anbefale Nordic Housing hvad end du skal udleje eller leje en bolig. Der er intet at udsætte på noget og servicen er fantastisk.

La experiencia Trustpilot