Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gennem 7 år i udlandet, var det Camilla Dalskjær/Nordic Housing der fandt gode lejere der matchede mit hus rigtig godt. Alle udlejninger forløb glat og professionelt. De bedste anbefalinger fra mig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik anbefalet Camilla og Nordic Housing af en kollega, da jeg var på udkig efter en virksomhed til at hjælpe med udlejning af min lejlighed. Camilla hjalp mig med alt det praktiske fra start til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele min oplevelse i forbindelse med leje af lejlighed gennem Nordic Housing var perfekt. Al korrespondence og dokumentation kom hurtigt igennem og lejligheden var helt som beskrevet. Kun gode ting at... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fandt ret hurtig en lejer men var for dårlig i den samlede proces inden lejer kunne flytte ind. Samarbejde med in-house (?) firma omkring istandsættelse var ALT for dyr! Husleje betalt af lejer for... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Gennem flere år i branchen, har vi hjulpet mange mennesker med at leje deres bolig ud. Går du med overvejelser om at leje din bolig ud, har vi den forventede erfaring, professionalisme og netværk der gør, at din bolig er i sikre hænder hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The employees are highly experienced…

The employees are highly experienced and responsible, also friendly. I was so satisfied with this company.

16 de marzo de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Hi Maryam - I very much appreciate your fine words. Very happy to have been able to help you and the family - Best Nore / Nordic Housing

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og professionel udlejning,

Vores lejlighed blev udlejet på under 14 dage, og til ca 10% under den leje, som de havde vurderet den til. Til gengæld havde de fundet en lejer, som 100% matchede vores præferencer. Overdragelsen gik rigtigt godt, omend vi havde forventet at Nordic Housing og ikke lejers re-locations bureau skulle udarbejde overdragelsenrapport og foto dokumentation. Men med lidt rettelser for vores side kom den også tilfredsstillende på plads. Vi vil alt i alt gerne anbefale Nordic Housing til andre.

15 de marzo de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Hej Anders - tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi glad for :-) Vh Nordic Housing

Friendly and Professional

We have had a great experience with Nore from Nordic Housing. So friendly, warm and very helpful. We are returning for our second time to find a property. Very fast at organizing appointments or viewings and always professional. Highly recommend Nordic for a stress free rental.

8 de marzo de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Hi Bee - Thank you so so much for your kind words :-) I hope you found your next home - otherwise please do call me :-) Best Nore / Nordic Housing

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We had a very fine experience with Nora…

We had a very fine experience with Nora Ravn from Nordic Housing finding our new home in Skodsborg in Denmark. It was a very find process and very good service

5 de marzo de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Hej Keld & Mette. Tusind tak for ordene. Jeg håber hele familien er faldet godt til :-) God påske, Kh Nore / Nordic Housing

Fremragende oplevelse

Nordic Housing var fra start af en fremragende oplevelse, de leverede fra start af et godt og proffessionelt stykke arbejde. Jeg vil til hver en tid anbefale dem.

23 de febrero de 2018

Fremragende service og korrespondance

Fremragende service og korrespondance. Ingen forbehold. Jeg vil anbefale Nordic Housing til andre boligsøgende.

15 de febrero de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Tusind tak for de fine ord - og jeg håber meget du fandt den perfekte bolig. Vh Nore / Nordic Housing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer fra nordic housing!

Desværre skal man afgive minimun 1 stjerne på trustpilot. Ville ellers give 0 stjerner.

ALDRIG har jeg oplevet så elendigt et selskab. Vi lejede et hus igennem dem, hvor der dels var myreangreb inden vi flyttede ind, elektriciteten i halvdelen af huset var i uorden og blev først ordnet flere måneder efter vi flyttede ind. Vi kunne ikke komme i kontakt med dem i lejeperioden, på trods af mails og opkald til samtlige medarbejdere.
Vaskemaskinen som fulgte med i lejen gik i stykker, og vi stod i over 2 måneder uden mulighed for at få vasket tøj i huset - vi måtte tage familie og venner i brug.

Efter fraflytning har vi fået en rapport om skader som vi på ingen måde har lavet, og nu 4 måneder efter fraflytning har vi hverken fået resten af den forudbetalte leje eller depositum tilbage. Vi har hverken fået en afgørelse over hvad de mener vi skal have tilbage eller noget som helst. Og vi ved med sikkerhed at der allerede er flyttet nye lejere ind.

HOLD JER FRA NORDIC HOUSING! Det er det største fuskerselskab der findes!

2 de enero de 2018

Respuesta de Nordic Housing

Vi er naturligvis kede af at I er utilfredse, og vi erkender at vi i en periode har gjort brug af en ekstern virksomhed til at varetage vores serviceopgaver, og at denne virksomhed desværre har håndteret besvarelse af henvendelser og opfølgning på uafsluttede sager meget dårligt. Når det så er sagt, kan vi se i vores system, at vi samtidig har utallige mails fra jer, der både er modtaget og besvaret samme dag, af interne medarbejdere.
Forholdet omkring fraflytningsrapporten, der ifølge jer ikke er korrekt, bunder, som I formentlig er klar over, i at lejemålet blev ophævet grundet manglende huslejebetalinger, og at I af denne årsag ikke deltog i fraflytningen, herunder udarbejdelse af rapport.
Grundet førnævnte ophævelse samt de mange skader påført lejemålet, har opgørelse af depositum trukket ud.
Om boligen er genudlejet eller ej, har ingen indvirkning på sagens forløb, men såfremt lejemålet er genudlejet, er dette ikke noget Nordic Housing har ikke været involveret i.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Organisation er for slap

Husleje betalt af lejer for første tre måneder blev først sendt videre efter rykker og info om fejl.
Organisationen kan godt trænge til en generel opstrammer.

28 de diciembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en rigtig god oplevelse da min …

Havde en rigtig god oplevelse da min datter kom i nød og jeg måtte hjælpe hende med st finde en lejlighed. God vejledning og næsten alle kriterier blev fundet og kontrakt samt alle detaljer udarbejdet til min store glæde og flytningen gik fint.

15 de diciembre de 2017

Kan bestemt anbefale Nordic Housing

Kan bestemt anbefale Nordic Housing.
Jeg valgte administrationsordningen, så jeg ikke behøvede at være involveret i udlejningsprocessen. Dette kører helt, som det skal.
Jeg er en glad udlejer, så Nordic Housing får top karakterer herfra.

15 de diciembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Completely inept

Completely inept. Very slow to respond to communications, no care whatsoever for us as tenants, massive delays and miscommunications, very poor transparency and overall just a nightmare to deal with.

They left a hole in our roof unattended to for over four months.

They tried to tell us that some types of mould in houses is acceptable in Denmark (it is not, of course, nor is it anywhere in the world that I'm aware of).

Their incompetence was a key contributing factor in animosity between us and the landlord, as the landlord at first did not believe that we had informed them of the hole in the roof. Luckily emails are dated.

They are tardy in delivering bills for work carried out at the property, resulting in massive amounts with very little time in which to come up with the money before arbitrary and frankly ridiculous deadlines.

The only good thing I can say about them is that at least we no longer have to deal with them.

14 de diciembre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.