Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordic print har verdens tøffeste navnelapper for klær og eiendeler. Først og fremst er etikettene våre laget for å merke klær og eiendeler. Hvis du har et barn i barnehagen eller skolen, er det viktig å merke alt for å unngå tap og forvekslinger. Voksne kan også merke tingene sine. Merk mobilladeren, verktøyene og andre gjenstander som lett blir feilplassert. Våre navnelapper sitter meget godt på de fleste materialer. Klistrelappene tåler oppvaskmaskin, mikrobølgovn, vaskemaskin opptil 60 grader og tørketrommel. Strykelappene er beregnet til permanent merking av tekstiler som tåler varme. Våre påstrykbare navnelapper tåler 90 grader i vaskmaskin og tørketrommelen. Hvis du har tenkt å ha etiketter på både klær og andre eiendeler, er klistrelapper den mest allsidige typen å bruke. Lappene festes på vaskelapp i plagget. Hvis plagget ikke har vaskelapp anbefaler vi at du bruker strykelapper. For å merke mindre gjenstander, for eksempel blyanter, hårspenner eller smokker, bør du prøve minilapper. Store klistrelapper til de store tingene man har med seg i hverdagen, slik som matboks, hjelm, sykkel, ski, leker osv. MY ID armbånd - Din beste venn i et nødstilfelle. MY ID øker muligheten for å bli gjenforent med ditt barn hvis det skulle forsvinne. Perfekt for reiser, utflukter, fornøyelsesparker, camping, 17. mai og andre store folkemengder. Vårt nye MY ID bånd er redesignet med en aktiv livsstil som utgangspunkt. Båndet er laget av et komfortabelt silikonmateriale og har justerbar størrelse. Veldig praktisk etterhvert som barnet vokser. Din personlige kontaktinformasjon lasergraveres og gir et uslitelig trykk Unngå tap og forvekslinger! Merk klær og leker med navnelapper. Velg blant mange nye motiver eller bestill våre superpopulære foto navnelapper med dine egne bilder. https://www.nordicprint.no
Información de contacto
Brøsetekra 1, 7069, Trondheim, Noruega
- +47 73 51 08 00
- post@nordicprint.no
- nordicprint.no
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.