Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt føltes sikkert i forhold til at man ansøger online og med følsomme oplysninger. God og hurtig service.

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super nem og overskuelig brugerflade - der er ingen skjulte beskeder man skal være opmærksom på. Gennemskueligt og nemt 👍

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været dejlig nemt og hurtig Jeg er rigtig glad for at jeg kunne låne af jer👍👍👍👍❤️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio financiero no bancario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nordisk lån er, i samarbejde med Basisbank, Danmarks attraktive lån. Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto senest næste hverdag. Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker, at bruge pengene til – vi ønsker blot, at give dig muligheden for at gøre dine drømme, små som store, til virkelighed!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,4

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nordisklån = ja tak til spam

Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI

Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere virksomhedsejer gennem 25+ år, konkurs bag mig), og ifølge hjemmesiden var det ingen problem.

Men i praksis sendes man blot videre til Leasy – som naturligvis afviser, netop på grund af RKI.

Det smarte for Nordisk Lån er, at man lige når at sige “ja tak” til markedsføring, inden afslaget kommer. Nu kan jeg så bruge de næste måneder på at framelde mig diverse maillister og afvise tilbud på alt fra el-selskaber til ladestandere.

Min oplevelse og holdning: Hold jer væk.

1 de diciembre de 2025

Sender utallige spam mails

Sender utallige spam mails - afmelding registreres ikke - og det skal bemærkes, at jeg ikke har ønsket at modtage nogen former for henvendelser fra Nordisk lån.... eller deltaget i konkurrence, eller undersøgelser hvor accept til henvendelse er givet... Det ville være klædeligt, at når man i henvendelsen påstår, at der er givet accept,at denne tillige fremsendes som dokumentation...

22 de marzo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint

Fint, men det her får man, da ingen penge ud af....

29 de enero de 2020

Får spammails fra dem

Får spammails fra dem. Så nu kommer de nok og siger det ikke er dem fordi en afsending email ikke passer til deres "firma" Sjovt nok at når man trykker på link så wupti så er man inde på deres side.

27 de enero de 2020
Logotipo de Nordisk lån

Respuesta de Nordisk lån

Hej Morten Carlsen!

Vi sender kun mails med tilbud, hvis du har givet os lov til det. Hvis du skriver til os på info@nordisklaan.dk og beder om at blive frameldt, så gør vi selvfølgelig det med det samme.

Hav en god dag

Med venlig hilsen

Anne fra Nordisk lån

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtager en masse spammails fra dette…

Modtager en masse spammails fra dette firma, og kan tilsyneladende ikke framelde det.

3 de enero de 2020
Logotipo de Nordisk lån

Respuesta de Nordisk lån

Hej Henrik!

Hav en god dag

Med venlig hilsen

Anne fra Nordisk lån

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.