Información sobre la empresa

1. Servicios a domicilio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er et mindre rengøringsfirma der har specialiseret sig i kunde tilfredshed og samtidig til en super god pris

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kører bare

Det kører bare
Vi bruger Nordisk service her i vores firma hvilket betyder at mange skal være tilfredse
Og vi er alle tilfredse og Nordisk service er fleksible og retter hurtigt ind hvis man kommer med noget ekstra eller lignende

27 de marzo de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rengøring mangelfuld - nøgle bortkommet

Rengøring nogle steder ganske glimrende, men samtlige gange med væsentlige mangler - desværre.
Dette har bevirket, at vi har måttet stoppe samarbejdet med firmaet efter at have forsøgt at få firmaet til rette op over en 5-6 gange.

Ved afslutning har vi ikke fået vores nøgle retur. Firmaet oplyser, at den er lagt i postkasse, men den har endnu ikke vist sig....
Øv

5 de noviembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan bestemt ikke anbefales

Vi har haft Nordisk service ude i vores hjem og gøre rent, og dette kan bestemt IKKE anbefales. De har ifølge deres eget tilbud ikke gjort halvdelen af hvad der står skrevet! Men alligevel vil de have fuld betaling for det.
Jeg synes det er under al kritik og vil blot advare andre, så de ikke kommer til at stå i samme situation!!

11 de abril de 2017
Logotipo de Nordisk Service

Respuesta de Nordisk Service

Jeg er virkelig ked af at du ikke var glad for vores arbejde, men ud fra den tid der var afsat gjorde vi vores bedste for at rengøre hele Jeres hus.
Vi fortalte jer også da vi var ude hos jer og give tilbud, at de første 2 gange var prøve gange for at sikre at vi laver den bedste jobbeskrivelse til netop jeres behov.
Vi brugte endda extra tid uden beregning, og dette var du bevidst om.
I vidste fra start at vi skulle bruge Jeres materialer og produkter, og disse ikke var stærke nok til at fjerne kalken i badeværelset.
Vi havde skrevet vores produkter på tilbuddet, men da i ikke meldte tilbage om i ønskede dem, tog vi dem ikke med.
Vi kan ikke udføre mirakler på 2,5 timer, men vi gør vores bedste, og retter ind hvis der er noget vi har overset.
Før os havde i 2 andre firmaer ude og gøre rent, som heller ikke kunne leve op til jeres ønske om top kvalitet til bund pris
Vi har over 200 tilfredse kunder bag os og bliver tit anbefalet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.