Nordneck Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Lækkert produkt

Lækkert produkt, bruger den hver dag!

5 de julio de 2026

Hej og tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🧡

Skønt at høre, at puden er blevet en del af din hverdag. Pas godt på nakken! De bedste hilsner Sebastian / Nordneck

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min nakkesmerter er forsvundet nu

Min nakkesmerter er forsvundet nu, kan klart anbefaldes. Og servicen er fantastik.

18 de abril de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din fine anmeldelse! 🧡

Det er simpelthen så dejligt at høre, at dine nakkesmerter er forsvundet – det er lige præcis derfor, vi gør, hvad vi gør. Og tusind tak for de søde ord om vores service, det varmer rigtig meget. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål. Pas godt på nakken!

De bedste hilsner Sebastian / Nordneck

Mega godt produkt.

Super fint produkt som giver mig en slags wellness hver eneste dag. Jeg bruger den efter en god cykel tur eller efter jeg har dyrket en hård træning. Mega fint produkt og virksomheden er mega rare at kontakte hvis man har spørgsmål.

4 de julio de 2026

Hej og tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🧡

Vi er så glade for at høre, at puden giver dig en slags wellness hver eneste dag – især efter en god cykeltur eller en hård træning. Det betyder rigtig meget for os, at du også oplever os som rare at have med at gøre. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål. Pas godt på nakken!

Alt er godt

Alt er god. God service og produktet lever op til forventningerne.

30 de junio de 2026

Hej og tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🧡

Vi er så glade for at høre, at både produktet og servicen levede op til forventningerne – det er præcis det, vi håber på. Skulle du få brug for os, sidder vi altid klar. Pas godt på nakken!

Det lindrer virkelig!

Produktet virker som det skal, og lindrer virkelig godt allerede efter få dages brug, så kan varmt anbefales!

30 de junio de 2026

Hej og tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🧡

Vi er så glade for at høre, at du allerede mærker lindring efter få dages brug – det er præcis det, vi håber på.

Tak fordi du anbefaler os, det betyder rigtig meget.
God bedring og pas godt på nakken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig imponeret over denne…

Jeg er virkelig imponeret over denne nakkepude! Den er utrolig behagelig og giver god støtte til nakken, både på lange køreture og flyrejser. Materialet er blødt, og kvaliteten føles rigtig god. Den har gjort det meget nemmere at slappe af på farten, og jeg ville helt klart anbefale den til andre. Hurtig levering og god service gjorde oplevelsen endnu bedre.🤩🤩

28 de junio de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩

Hvor er vi glade for at høre, at puden giver dig god støtte både på køreturen og på flyrejser – og at både blødhed og kvalitet lever op til forventningerne.

Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give.
Tak fordi du anbefaler os videre, og fordi du nævner både levering og service.

Rigtig god fornøjelse med puden fremover!

Alt godt som forventet

30 de mayo de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din anmeldelse! 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele det – det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med din nakkepude!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en sindssyg god oplevelse…

Jeg har haft en sindssyg god oplevelse med nakkepuden. Det lindrer mine nakkesmerter til perfektion. Kan helt klart anbefales til slle som har nakkesmerter eller bare vil have en god nakkepude.

29 de junio de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🧡

Vi er så glade for at høre, at puden lindrer dine nakkesmerter til perfektion – det er præcis det, vi arbejder for.

Tak fordi du anbefaler os videre til andre med nakkesmerter, det betyder rigtig meget.

Pas godt på nakken fremover!

Virkeligt godt oplevelse

Virkeligt godt oplevelse, og super fed kunde service :)

29 de junio de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Hvor er det skønt at høre, at du både har haft en god oplevelse og er glad for vores kundeservice – det sætter vi stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det, og rigtig god fornøjelse med din nakkepude!

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt, købte en til min mor i gave og det hjalp med det samme.
Leveringen var god og hurtig
Kan klart anbefales:)

11 de junio de 2026

Respuesta de Nordneck

Hej og tusind tak for din skønne anmeldelse! 🧡

Hvor er det dejligt at høre, at puden hjalp din mor med det samme – sikke en god gave at give videre.
Og dejligt at både levering og oplevelse levede op til forventningerne.

Tak fordi du anbefaler os, og giv gerne din mor de bedste hilsner herfra!

Fantastisk nakkepude

Lækker pude til min dårlige nakke… specielt varmen fra puden fik min nakke til at blive helt afslappet ☺️…

19 de junio de 2026

Respuesta de Nordneck

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at puden – og især varmen – har gjort godt for din nakke. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget. 🧡

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.