Jeg bestilte et dyrketelt, en bestillingsvare som tok litt lenger tid enn forventet (over to uker), så de eksotiske plantene mine måtte lide noen dager for dette.. Ellers er jeg svært fornøyd med prod... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God service og rask ekspedering. Jeg trengte et vekstlys og det stod mellom to modeller. Ringte butikken - de svarer raskt på telefon og gir god service. Andre nettbutikker solgte samme vare til e... Ver más
Godt utvalg av varer av god kvalitet. Noe av det på eget lager så levering ut til kunde går kjapt. Noe som ikke er en selvfølge med til dels dyre varer. Fint utvalg av de mest relevante og kjente "h... Ver más
La empresa ha respondido
Måtte bestilles fra utlandet og det var noe trøbbel med importen, men det var ikke direkte butikkens feil. De kommuniserte veldig bra via mail og holdt meg oppdatert. Vifta fungerer veldig bra. Skikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verdea er en norsk nettbutikk etablert i 2022. Vi tilbyr et variert sortiment, med alt du trenger til hagen både ute og inne. Vi tilbyr gratis frakt over 1500kr og rask levering alle dager fra vårt lager i Vestby.
Información de contacto
Rødsveien 94, 1542, Vestby, Noruega
- Post@verdea.no
- nordstrom-botaniske.no
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Very good company
The company is very specific, there is no problem in contacting them, they are happy to help if there are any problems. I recommend it wholeheartedly. I would love to come back here
God service, pluss at de er tilgjengelig på tlf.
Ringte butikken - de svarer raskt på telefon og gir god service. Andre nettbutikker solgte samme vare til en noe lavere pris, men disse kunne ikke konkurrere på tilgjengelighet og service!
Anbefales.
Raskt levert
Super service og rask levering :)
Hyggelig og hjelpsom betjening
Hyggelig og hjelpsom betjening. Holdt meg oppdatert hele veien selv om varene ble forsinket fra leverandøren.

Servicevennlig og hyggelig
Servicevennlig og hyggelig. Lett å snakke med og komme til enighet med når det har blitt gjort feil.

Hurtig levering
Hurtig levering, men det virkelige resultatet kommer først til våren.

Respuesta de Verdea
Utrolig rask og plettfri levering
Utrolig rask og plettfri levering. Produktet var også fantastisk og fjernet skadedyrene jeg slet med. Neem olje for the win

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.