Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værre en Temu Købte her - følte mig snydt- Dårlig kvalitet gik i stykker da jeg prøvede dem på Ingen returnering og ignorering af ejeren Totalt uprofesionelt og ulovligt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Generelt dårlig oplevelse mega dårlig kvalitet på smykkerne ikke køb herfra ! Kunde service var også helt ude og skide Temu kvalitet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner 1 fordi nordtop er ejet af en ung og sej entreprenør 2 fordi online mobbere er super nederen 3 fordi trustpilot er fyldt med falske anmeldelser så her er en ægte 4 fordi det ikke er et... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Joyero
  3. Diseñador de joyas
  4. Fabricante de joyas

Escrito por la empresa

NORDTORP SMYKKER er en lille virksomhed, som laver og sælger håndlavede smykker. Virksomheden er drevet af 14-årige Olivia Gry, som selv laver alle smykkerne i hånden. NORDTORP SMYKKER har fokus på kvalitet og på at skabe unikke smykker, inspireret af havet, som kan være med til at udtrykke din personlighed🌊

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Værre en Temu

Værre en Temu
Købte her - følte mig snydt-
Dårlig kvalitet gik i stykker da jeg prøvede dem på
Ingen returnering og ignorering af ejeren
Totalt uprofesionelt og ulovligt

4 fordi det ikke er et scam
5 læs artiklen fra tv2 kosmopol om Olivia og trustpilots troværdighed

15 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte smykker fra Nordtorp…

Jeg bestilte smykker fra Nordtorp Smykker, og det har været et totalt mareridt. Først og fremmest tog leveringen en evighed! Jeg ventede i flere uger, før smykkerne endelig kom, og da var de slet ikke, som jeg havde forventet. Kvaliteten var utrolig dårlig – kæderne var tynde, og ringene virkede som om de kunne knække når som helst. Jeg har haft billigere smykker, der har været meget mere holdbare!

Kundeservicen er endnu værre. Jeg prøvede at kontakte dem for at få hjælp til en retur, men fik aldrig svar! Da jeg endelig fik en e-mail tilbage, var svaret utrolig uprofessionelt og kort. Jeg følte mig helt ignoreret.

Alt i alt var det en dårlig oplevelse fra start til slut. Jeg kommer aldrig til at købe fra Nordtorp Smykker igen, og jeg vil absolut ikke anbefale det til nogen. Hold dig langt væk!

7 de enero de 2025

Uprofessionel service

Min oplevelse med kundeservice var virkelig dårlig. Ikke nok med at problemet ikke blev løst, men det værste var, hvordan kritikken blev håndteret. I stedet for at tage feedbacken til sig og arbejde på at forbedre serviceniveauet, begyndte hun at stalke andre, der havde givet dårlig feedback.

Det er dybt uprofessionelt og ekstremt grænseoverskridende. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og kan kun advare andre mod at have noget med dette sted at gøre.

29 de noviembre de 2024

Super god oplevelse 😊💕

Super god oplevelse - modtog pakken hurtigere end forventet og smykket er super god kvalitet 💕 Priserne er også super fair🫶 Vil helt sikkert anbefale, og kommer helt sikkert til at bestille herfra igen 😊💕

31 de octubre de 2024

Hej Mie

mange tak for din anmeldese, jeg er glad fro at du er tilfreds med dit køb hos mig.

God dag.

Vh. NORDTORP SMYKKER\\ Oliva Gry

Nordtorp Smykker kan 100% anbefales

Nordtorp Smykker kan 100% anbefales.

Jeg havde god kontakt med ejeren både før og efter jeg havde bestilt og jeg er super glad for de smykker jeg har modtaget ❤️

Fortjener helt klart 5 stjerner⭐️

20 de septiembre de 2024

Hej Marina

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb!✨🐚

Jeg håber, at vi ses på webshoppen en anden god gang.

God weekend!🫶

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig stil

Jeg havde købt et armbånd, da jeg fik det leveret var det alt for småt og jeg kunne ikke retunere det.

13 de septiembre de 2024

Hej Kathrine

Jeg er en lille virksomhed, og har derfor endu ikke nogen returneringsmuligheder, hvilket du også har godkendt og accepteret under mine handelsbetingelser, før du bestilte.

Du har selv valgt størrelse, hvor der også var angivet cm., så at du ikke har målt dit håndled, men blot valgt en tilfælde størelse, kan aldrig nogensinde ligges på min skuldre.

Så det eneste her jeg synes, er dårlig stil, er at du vælger, at skrive sådan en anmeldelse, når problemet på ingen måde ligger på mine skuldre, men 100% dine egne.

-NORDTORP SMYKKER// Olivia Gry

ELSKER🐚

Smykkerne er så fine!! Fik min pakke 2 dage efter jeg bestilte så kæmpe plus😍 Og prisen er SÅ fair! Det hvertfald ikke sidste gang jeg køber derfra! 5 stjerner herfra🌟

28 de agosto de 2024

Hej Sia

Tusind tak for din postitive anmeldelse!

Jeg er så glad for, at du er tilfreds med dit køb!🐚

Jeg ønsker dig en god aften😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smykkerne hos Nordtopsmykker er så…

Smykkerne hos Nordtopsmykker er så fine. Og til en helt fair pris. Leverings tiden tager heler ikke for lang tid. Så det er bare i top. I hvert fald 5 stjerner her fra.

25 de agosto de 2024

Hej Ronja

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er mega glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb!

God aften😊

Så fine smykker til gode priser

Så fine smykker til gode priser
Hende der laver smykkerne er klar på at hjælpe hvis man har svært ved det.
God kvalitet, gode priser og ikke mindst god service
Det er nu anden gang jeg har bestilt og det er dejlig nemt at finde ud af🥰🥰🥰

6 de julio de 2024

Hej Emilie!

Mange tak for din anmeldelse, det er en kæmpe hjælp!🙏

Tusind tak for dine to bestillinger, du er med til, at få en stor drøm til at gå i opfyldelse!💗

Jeg håber, at du også bliver glad for de smykker du lige har bestilt!🫶

Vh. NORDTORP SMYKKER// Olivia Gry🐚

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.