Norev Opiniones 11

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Sklep godny polecenia

Sklep zdecydowanie wart polecenia. Ubrania są stylowe, wygodne i wykonane z porządnych materiałów. Szczególnie spodobało mi się staranne wykończenie oraz szybka realizacja zamówienia. Paczka była bardzo dobrze zapakowana, a obsługa klienta uprzejma i pomocna. Bardzo pozytywne doświadczenie zakupowe.

22 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka realizacja zamówienia i piękne opakowanie

Jestem pod dużym wrażeniem całej obsługi. Produkty mają nowoczesny design i naprawdę dobrą jakość wykonania. Wszystko zostało pięknie zapakowane i dotarło szybciej niż się spodziewałem. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy i bardzo profesjonalny. Na pewno wrócę po kolejne zakupy.

6 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetne doświadczenie od początku do końca

Jestem naprawdę zadowolony z całego procesu zamówienia. Ubrania mają świetny krój i wyglądają bardzo nowocześnie. Materiał jest przyjemny w dotyku i widać wysoką jakość wykonania. Paczka została dostarczona bardzo szybko i była elegancko zapakowana. Obsługa klienta również zasługuje na pochwałę za szybkie odpowiedzi.

4 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko dopracowane w najmniejszym detalu

Jeden z lepszych sklepów z modą męską, w jakich kupowałem. Ubrania są stylowe, dobrze uszyte i wygodne na co dzień. Wszystko przyszło szybko i było bardzo dobrze zapakowane. Obsługa klienta okazała się bardzo pomocna przy wyborze rozmiaru. Na pewno wrócę po kolejne zamówienia.

13 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stylowe ubrania i szybka wysyłka

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Produkty wyglądają premium i naprawdę czuć dobrą jakość materiałów. Bardzo spodobał mi się nowoczesny design oraz dopracowane szczegóły ubrań. Dostawa była ekspresowa, a opakowanie starannie przygotowane. Świetny kontakt z obsługą klienta.

8 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetny kontakt i perfekcyjne wykonanie

Jestem pod wrażeniem jakości produktów. Zamówiłem kilka basiców i każdy z nich ma świetny materiał oraz bardzo dobre wykończenie. Styl ubrań jest prosty, ale jednocześnie bardzo modny. Paczka została dostarczona szybko i wyglądała bardzo estetycznie. Obsługa klienta profesjonalnie odpowiedziała na wszystkie moje pytania.

25 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Premium jakość w dobrej cenie

Świetne doświadczenie zakupowe od początku do końca. Bluza, którą zamówiłem, wygląda jeszcze lepiej na żywo niż na zdjęciach. Materiał jest gruby i porządny, a szwy wykonane bardzo dokładnie. Paczka dotarła w ciągu kilku dni i była elegancko zapakowana. Obsługa klienta była bardzo uprzejma i pomocna.

7 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zdecydowanie jeden z lepszych sklepów

Od dawna szukałem sklepu z modą męską w takim stylu. Ubrania są modne, wygodne i wykonane z wysokiej jakości materiałów. Szczególnie spodobało mi się staranne wykończenie oraz estetyczne opakowanie przesyłki. Dostawa była bardzo szybka, a kontakt ze sklepem bezproblemowy. Zdecydowanie polecam.

25 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ubrania lepsze niż się spodziewałem

Sklep pozytywnie mnie zaskoczył pod każdym względem. Koszulki mają świetny krój i bardzo dobry materiał, który nie traci jakości po praniu. Produkty prezentują się bardzo elegancko i nowocześnie. Zamówienie zostało wysłane błyskawicznie i dobrze zabezpieczone. Profesjonalna oraz pomocna obsługa klienta.

8 de mayo de 2026

Na pewno zamówię ponownie

Bardzo pozytywne doświadczenie zakupowe. Jakość ubrań naprawdę przewyższyła moje oczekiwania, szczególnie jeśli chodzi o materiał i wykończenie. Design jest nowoczesny i świetnie wpisuje się w aktualne trendy. Dostawa była szybka, a paczka estetycznie zapakowana. Dodatkowo świetna i profesjonalna obsługa klienta.

30 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.