Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Batteriet holdt kun 10 måneder, til trods for at det skulle kunne holde i mange år. Når parkeringstiden er sat manuelt, bliver den efterfølgen stående på det tidspunkt den er sat til, i stedet for a... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Terrible product!

After 6 months, the battery died (with no alarm or warning), and I ended up with a 900kr ticket. Two months after changing the batteries, I got constant alarms and put new batteries in again. Two weeks later, the beeping started again. This is a terrible product and I can’t believe it is still being sold. Purchased at Føtex, December 2024

4 de enero de 2026

Super dårligt produkt

Super dårligt produkt, har lige fået parkeringsbøde fordi den ikke opdaterer sig selv så min 15 minutters parkering gav mig en bøde på 995 kroner fordi den ikke havde opdateret fra forige parkering.
Det kan betale sig at købe andet, da det bliver en dyr løsning og du kan ikke stole på at den fungere

29 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Norgo giver rigtig dårlig kundeservice

Norgo sælger P-ure til biler. Der er vedlagt en vejledning til kundeservice. Når man skriver til dem, kommer der svar fra Needit, om at skrive til dem, Norgo sender ikke mailen videre. Det er den dårligste kundeservice jeg har været ude for længe.

20 de marzo de 2025

Løse batterier

Havde købt mig sådan en, uden at tjekke anmeldelser. Det plejer jeg ellers at være god til. Men lige her tog impulsen over.
Jeg undrede mig over, at der kørte en alarm i bilen. Både i tide og utide. Jeg fandt så ud af, at det var min ParkSafe FS45. Jeg prøvede alt muligt. Men den vippede bare løs. Så tjekkede jeg batterierne. De sidder løst i. Ligesom at det slet ikke er de rigtige batterier, der sidder. Og lige pludselig, så var den død. Havde det så for pokker været en dag, hvor der ikke var sol, men lige den dag var der sol. Ubrugelige stykke l.......

20 de febrero de 2025

Ingen anbefaling

Produkt lever IKKE op til forventningerne.!!
Købe en fs45 med solceller. Men den er frosset på den indstillet tid, til trods for den er resten og der er kørt flere korte og lange ture.

10 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har nu fået flere bøder for den…

Jeg har nu fået flere bøder for den elektroniske skiver ændrer ikke tiden som den skal. Splid af penge!! Hold jer væk fra Parksafe City FS24! DET KOMMER TIL AT KOSTE JER EN FORMUE I PARKERINGSBØDER og vi har læst manualen korrekt, tak!.

2 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte 2 parksafe i 2023 man kan åbenbart ikke skrive om dårlig behandling håbløst det her

Købte 2 parksafe i 2023, satte et I min søsters bil, og en i min egen, uret virkede fint ved vintertid i 2023 og sommertid 2024,men i mandags fik jeg lige en regning på 875 kr, defekte ur var ikke skiftet til vintertid , så køre jeg i bilka fields og klager,de kontakter firmaet, og hvad siger de så, joo jeg må have sat forkert dato , selv om det var den samme som.indsat 2023, så ved i det tjek altid når der skiftes årstid, eller køb et andet ur.

31 de octubre de 2024

Jeg købte Parksafe city i Bilka

Jeg købte Parksafe city i Bilka. Da jeg kom hje4m rensede jeg ruden grundigt, fjernede de røde strimler og klæbede den fast til ruden, Da jeg kom ud en halv time senere lå parkeringsskive på gulvet. Jeg prøvede flere gange at få den til at klæbe fast uden resultat.
Jeg gik i Bilka for at få nye klæbepuder, fik besked på at de ikke måtte sælge dem, dem skulle jeg bestille på nettet, pris 78 kr. Jeg rensede igen ruden meget omhyggeligt. Men resultatet var den samme, Parkeringsskiven faldt ned igen. Meget utilfredsstillende. med hilsen Arne Pedersen

6 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har kørt med denne p Skive siden…

Jeg har kørt med denne p Skive siden juni og fungeret perfekt.
Jeg måtte skift batteri da den bippede-
Når jeg nu indstiller tidpunkt pg slutter af med “SET” spm der står - står der DSE….

Øv øv hvor træls

4 de octubre de 2024

Ufed ParkSafe FS45

parkSafe FS45. Solcelledrevet med backup batteri (CR2450) Op til 10 års levetid - det er så ikke på batteriet. Det døde 1 gang efter knap et år. Bipper som en morgen alarm og hyler under kørsel indtil du får nye batterier i. .... nye batterie i og alarmen bipper igen med batteri mangel efter en uge. Sikke noget L.o... smør . Køb den ikke

16 de julio de 2024

FS48

Jeg købte for 2 uger siden jeres FS48 ur. Tænkte det var fedt i starten, men har allerede oplevet 4 gange at den ikke registrere min køretur. Den fryser enten på tallet man køre fra eller nulstiller så der bare står 00:15?? 😂 150kr ned i toilettet altså. Giv mig mine penge tilbage

7 de junio de 2024

Respuesta de NORGO

Hej Edward, det lyder til at du har fået et defekt produkt. Men Bilka tilbyder jo fuld returret, så det er da bare at tage op og bytte det til et nyt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har haft Park safe City sf 24 i et…

Har haft Park safe City sf 24 i et halvt år og har virket upåklageligt.
Fik desværre en p-bøde den anden dag jeg var ude og handle ind som jeg havde gjort så mange gange før. P-skiven havde desværre ikke registreret at bilen havde bevæget sig som den ellers plejer på den tur.
Derfor skrev jeg til norgo, men desværre var deres svar at det altid er førens ansvar at tjekke tiden selvom p-skiven skulle gøre det automatisk....jeg syntes ideen med produktet går af så derfor hold jer langt væk.

Thim Ljungberg

Svar: og som jeg har forklaret jer varer turen også en del over 2 min som det har gjort så mange gange før.
Har nu skiftet til et andet produkt der forhåbentlig er bedre :)

16 de mayo de 2024

Respuesta de NORGO

Hej Thim, det er altid surt at få en bøde - men som jeg også forklarede dig på mail, så står det i manualen at der kan gå op til 2 minutter før produktet registrer kørsel.

Købte et parkeringsur

Købte et parkeringsur, som efter anvisning ikke skiftede over på vintertid, fik en p bøde. Norgo fik uret retur og fik det fixet, de refunderede også den p bøde jeg havde fået pga fejlen.
Nu et halv år efter, har jeg igen fået en p bøde, da p uret stod på 00.00 efter en parkering. Har skrevet til Norgo igen og forsøgt at ringe, men de er åbentbart ikke til at komme i kontakt med længere.

22 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter at have brugt en Park Safe i ca 6…

Efter at have brugt en Park Safe i ca 6 mdr. bad den om nye batterier. De blev sat i, men nu begyndte den at bippe hver gang jeg kørte i bilen, ved henvendelse til Park Safe fik jeg besked på et købe nogle nye batterier igen da de kunne være for gamle, det gjorde jeg med det samme resultat siden har jeg ikke kunnet komme i kontakt med Park Safe.

Scandic-Oil
Hans Jørn Hermansen

26 de septiembre de 2023

Respuesta de NORGO

Hej Hans, vi har sendt 2 helt nye produkter til dig - samt efterfølgende skrevet mails til dig, men du har endnu ikke rettet din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trådløs energimåler NORGO

Har gennem flere år brugt jeres rigtig gode trådløse energimåler. Undrer mig blot I har for lang tid siden indstillet produktionen, nu hvor det er højaktuel at følge el forbrug. Ser mange eftespørge løsninger som ofte er dyre og kræver autoriseret montering. Jeres er jo simpel at montere og nøjagtigheden er super.

24 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ParkSafe er defekte produkter og inkompetent kundeservice.

Jeg købte en ParkSafe parkeringsskive, og efter et par måneder fik jeg en parkeringsbøde, da parkeringsskiven havde skrevet, at klokken var 35:45

Jeg skrev til ParkSafe’s kundeservice og Jesper Batting svarede, at det problem havde de aldrig før set.
Han skrev også, at de ville sende mig en ny parkeringsskive og dække min parkeringsbøde.
2 dage senere modtog jeg en ny parkeringsskive, men parkeringsbøden dækkede de aldrig.

6 måneder senere fik jeg endnu en parkeringsbøde, da den nye parkeringsskive var løbet tør for strøm, men aldrig havde udsendt de advarselslyde, som den burde have gjort.

Jeg skrev igen til kundeservice, men denne gang fik jeg ikke engang en ny parkeringsskive. Jeg fik derimod af vide, at Thomas fra ParkSafe kundeservice ikke brød sig om min retorik.

De defekte produkter, fra Park”Safe”, har nu kostet mig 2 parkeringsbøder, som ParkSafe ikke har dækket, selvom kundeservice lovede det, og udgiften til en ny parkeringsskive af et andet fabrikat.

Hvis du læser de andre anmeldelser på TrustPilot, kan du se, at mange andre har haft de samme problemer, som jeg har haft. Og jeg er heller ikke den eneste, som nævner den inkompetente og arrogante Thomas ved navn.

Heldigvis er min gamle skolekammerat butikschef i Bilka, hvor jeg købte ParkSafe parkeringsskiven, og jeg glæder mig til at hører, hvad Thomas har at sige, når jeg sender email-korrespondancen videre til Bilka, og Bilka kontakter Thomas / Norgo ApS / ParkSafe.

Mit råd til dig er, ikke at købe produkter fra ParkSafe.
Produkterne er af en elendig kvalitet, og kundeservicen er endnu værre.

12 de agosto de 2022

Park@safe = parkeringsafgifter/køb den ikke🛑✋🏻

Jeg har inden jeg skriver denne anmeldelse været i kontakt med Thomas fra Norgo. Jeg har også fremsendt den defekte parkeringsskive til Norgo, Den er købt i Føtex i august 2020. Jeg fik en parkeringsafgift den 17. Juli 2022 fordi parkeringsskiven viste 9:45 og klokken var 18. Jeg opdagede det ikke fordi jeg lige havde skiftet batterier og havde tjekket at parkeringsuret gik rigtigt efter batteriskiftet. Norgo afviser at betale parkeringsafgiften fordi jeg har flyttet parkeringsskiven fra min gamle bil til min nye bil. I følge Norgo skulle jeg have bestilt nye originale 3M klæbepuder via min park@safe forhandler. Jeg brugte i stedet for nogle andre klæbepuder (ikke 3M) og de har fungeret fint. Uret har siddet fast i forruden og har vist korrekt parkeringstid lige indtil den 17. Juli 2022, hvor park@notsafe viste forkert og udløste en AFGIFT😡

Norgo har nu valgt at returnere det defekte parkeringsur til mig, men har ikke tilbudt at kompensere mine udgifter til fremsendelse af parkeringsuret, som jeg sendte som en pakke. Det kostede 65 kr. Norgo har selv bedt mig fremsende parkeringsuret og har testet det og afviser at parkeringsuret fejler noget ud fra deres TEORI om at det er klæbepuderne, der er årsagen til fejlvisningen. Jeg gad godt vide hvad Norgos teori så er i forhold til at andre, der har fået p-afgifter SELVOM montering er fulgt til punkt og prikke og 3M klæbepuder er anvendt. Det kan være Norgo har en terori om du skal bruges et bestemt mærke i batterier, ja mulighederne er mange…Et parkeringsur, der kommer til at koste dig mange penge, så køb det ikke🛑🛑🛑

4 de agosto de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.