Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig andre steder Majken er professionel, dygtig og prøver aldrig at oversælge. Jeg har fulgt Majken i 4 år og flyttet klunk efter hende. Eneste behandler jeg stoler på og altid mega glad for re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft den fornøjelse at, besøge Klinik Normetica for første gang, d.05.12.2024. Har fået en fraktioneret laserbehandling. Behandleren tog sig god tid til at, forklare hele processen. Både hvad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været til forskellige behandlinger hos søde Majken, og er aldrig blevet skuffet. De seneste behandlinger jeg har fået lavet, har været Fraxel laser som jeg helt klart kan mærke har gjort en fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica especializada
  2. Servicio de depilación por láser
  3. Clínica dermatológica
  4. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

Specialiseret kosmetisk klinik og hudpleje klinik. VI udfører Botox, Filler, Laser, Medicinsk Vægttab og Microneeling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Altid en god oplevelse

Jeg får lavet læber af Camille og er altid mega glad for resultatet! Vil klart anbefale det til alle der ønsker flotte læber!

18 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Normetica to gange…

Jeg har været hos Normetica to gange til lipfiller behandling. Begge gange har jeg følt sig meget set og jeg var bevidst om, at jeg ville opnå et resultat jeg ville blive tilfreds med.
Kæmpe anbefaling, er så glad for mine resultater.

1 de marzo de 2023

Professionelle og naturlige behandlinger

Jeg har efterhånden været hos Normetica nogle gange, og jeg har kun positive ting at sige om salonen. Man føler sig altid set og lyttet til, og så er der en virkelig tryg og professionel atmosfære. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer hos Normeticas søde og dygtige behandlere.

12 de abril de 2023

Mega godt sted!

Jeg fik for første gang filler for, at rette på noget asymmetri. Jeg valgte normetica til dette og det har jeg på ingen måde fortrudt. De var mega søde og gode til at fortælle om hele processen imens, så man som ny i dette følte sig tryg. Derudover har jeg været mega glad for resultatet. En anbefaling værd!

4 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft Camille som behandler

Jeg har haft Camille som behandler, og hun er så sød og tålmodig, og får én til at føle at hun giver sin oprigtige mening og ikke bare snakker én efter munden. Derudover er mit resultat også 10/10, så jeg kan stærkt anbefale Normetica!

14 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig lille klinik, hvor man bliver set

Jeg har fået botox for tænderskæren (V-shape) med virkelig gode resultater samt permanent hårfjerning med laser ligeledes med rigtig gode resultater hos Majken og Camille. Det er MIN go-to klinik for et lækrere mig og dér bliver jeg hængende. Tak for jer, søde quinder 🙏

21 de abril de 2023

Kun gode ord om Normetica

Jeg har fået filler i læberne, og har været yderst tilfreds med resultatet.
Top professionelt, der bliver givet tid til en og ens ønsker for resultatet.
Jeg vil helt sikkert blive ved med at få mine behandlinger hos dem.

30 de noviembre de 2022

Hjertevarme og ekspertise

Den bedste klinik med de sødeste sygeplejersker. Camille og Majken er de dygtigste og ikke mindst sødeste behandler jeg har mødt. Jeg kommer helt sikkert igen og får udført behandlinger af de to.

12 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.