Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en vare på noro.dk, prisen var skarp og der var fri fragt. Jeg havde desværre overset at levering til øer uden bro, var undtaget, men et opkald til kundeservice løste mine problemer og alt er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte et spejlskab, som ved leveringen viste sig at være alvorligt skadet 4 steder (antageligt under transport). Vi beskrev situationen overfor Noro og sendte billeder af skaderne. Louise fra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi købte to noro skabe og vask. Vasken fungere fint. Afløbs dækslet har mistet sin hvide maling der hvor vandet rammer den. Ret dårligt når den koster 1000kr. (Kun bundproppen) Det ene skab (l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk firma! Jeg har købt et super lækkert badekar langt billigere, end jeg kunne finde i DK. Leveringen er imponerende hurtig, selvom det sendes fra Sverige. Jeg havde kontakt med kundeser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Velkommen til dit nye badeværelse Vi håber, du får inspiration og gode idéer til at forny dit badeværelse. Uanset hvilken stil du foretrækker, ligger vores styrke i det brede sortiment. Dette gør, at vi har noget at tilbyde alle. Vi hos Noro vil gerne have, at du skal føle dig tryg i dit valg af badeværelse, så du kan få den luksus, du fortjener. En mere enkel vej til et luksusbadeværelse.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kundeservice i særklasse

Købte en vare på noro.dk, prisen var skarp og der var fri fragt. Jeg havde desværre overset at levering til øer uden bro, var undtaget, men et opkald til kundeservice løste mine problemer og alt er nu klaret.

Bedre kundeservice har jeg ikke oplevet.

2 de marzo de 2026

Virkelig god kundeservice

Vi beskrev situationen overfor Noro og sendte billeder af skaderne.
Louise fra kundeservice hos Noro bad os beskrive skaderne samt emballagen og bad om forslag til, hvordan det kunne emballeres bedre. Det opfattede vi som yderst professionelt, da det jo kun var os, der kunne vurdere, hvordan skaderne var opstået.
Louise foranledigede, at vi fik et nyt skab tilsendt - denne gang uden skader.
Vi føler os hørt og yderst godt behandlet og er meget tilfredse med resultatet.
Tak for et godt produkt og en professionel service.

2 de diciembre de 2025

Hej Lars,

Stort tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du er godt tilfreds med dit nye skab.

Top godt

Super hurtig, kompetent, imødekommende og venlig service.

11 de diciembre de 2025

Hej!
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.
/Noro

Incredible customer service!

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Noro Badeværelse

Mange tak for din venlige anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Tak fordi du valgte Noro.
Med venlig hilsen Noro

Fantastisk firma!

Fantastisk firma!
Leveringen er imponerende hurtig, selvom det sendes fra Sverige.
Jeg havde kontakt med kundeservice, fordi jeg havde brug for et præcist klokkeslæt for leveringen.
Jeg fik indenfor 5min kontakt med den sødeste medarbejder, som hurtigt vendte retur med svar.
Absolut et sted, jeg kommer til at handle igen!

14 de noviembre de 2025

Med venlig hilsen Noro

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi købte to noro skabe og vask.

Vi købte to noro skabe og vask.
Det ene skab (lille) er begge softclose hængsler gået indrykker på begge skuffer efter 3-4 år - igen dårligt i forhold til prisen, da vores IKEA møbler har holdt meget længere.
Rumdeleren i skabet er limen gået op og derfor sidder glasplade rum deleren ikke ordentligt fast. Skete allerede efter 2 måneder.

Pris og kvalitet hænger ikke helt sammen.
Dog er der ingen fugtskader på skabene, så her er kvaliteten fin.

2 de noviembre de 2025

Respuesta de Noro Badeværelse

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne hjælpe dig videre. Kontakt venligst vores kundeservice på info@noro.dk, så vi kan få en chance for at rette op på dette og sikre din tilfredshed. Med venlig hilsen Noro

Very good service

Very good service! I had an issue with wrong adress (it was my fault), but it was solved, I reached out the supplier and got answers very fast. My towel dryer was delivered at right adress. I already installed it and it works perfectly. Highly recommend!

17 de octubre de 2025

Hi Olena!
Thank you so much for your kind review! We’re glad we could help resolve the address issue and that your towel dryer is working perfectly. We really appreciate your recommendation!
Wish you a great day!

Købte et spejl

Opdateret lørdag d. 15. november 2025:

Noro vendte tilbage efter min anmeldelse, og vi fik en god og konstruktiv dialog. Selvom mine tidligere henvendelser ikke var blevet besvaret, blev sagen håndteret professionelt, da vi først fik kontakt.
Jeg har nu modtaget fuld refundering via Klarna, og sagen er afsluttet.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Købte et spejl, Flex 600, igennem jeres hjemmeside. Det var i maj 2025.

I slutningen af juni (d. 24. juni 2025j løsriver det ene beslag på bagsiden af spejlet. Jeg skriver første reklamation via den formular som findes på jeres hjemmeside.

Jeg hører aldrig fra jer.

Søndag d. 20. juli sender jeg endnu en reklamation på spejlet og vedhæfter denne gang et billede, hvor det er tydeligt at beslaget har løsrevet sig fuldstændigt.

Jeg har fortsat ikke hørt fra jer.

20 de julio de 2025

Hej Tine,
Mange tak for din henvendelse. Vi beklager meget, at du ikke har modtaget svar på dine tidligere reklamationer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi skal naturligtvis gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Hvis din sag mod formodning stadig ikke er løst, vil vi selvfølgelig se nærmere på sagen med dit spejl. Vi beder dig i så fald kontakte os direkte på mail info@noro.dk med al information, så hjælper vi dig med en løsning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårligt produkter som går i…

Virkelig dårligt produkter som går i stykker efter 3 år selvom vandhanen kun bruges ca 1 gang om ugen, da det er gæstetoilet. Pga utætheder er skabet også gået i stykker, men firmaet vil ikke dække noget. Sender bare en brugsanvisning som ikke kan bruges til noget, da der ikke står hvordan man skiller det øverste af hanen. Hanen kostede 900 kr så ikke en billig vandhane.

25 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

helped heal my skin would by getting more blood flow to the area near my ankle.

I received my nooro 3 in 1 leg message n the box with the leggans instruction check for daily check so you do not miss a day of message. i ha h small wound that i went to wound care for has since almost totally healed by using this item it helped the blood flow to heal better in my ankles and warmer feet because if the returned circulation to the are.a of the ankles and leg.so easy to put on i blace th velcro strips on items were needed then place them my sel. after on and pushed the button on the fixture . it goes by self and my hands are free to sit and read, use my compuer, etc.
I wac told to be safe with my wound i could have a sck n for a barrier bt up tome placing them on with a sock. i get more message and heat without the sock and wound was aright without a sock.
my leg feel so good after i used and put away in the box they came in for the next time. my legs feel great no hurting or paint and bottom of my feet no numbness to scratch when their n the floor or numbness. these are the best thing i did for self lymph edema and getting rid of more fluid in my legs. you can tell by looking at them they are thinner and better skin color returned..My legs look thinner and skin color returned.hoping to get back to my Skinner self. i have lost so of the fat in my legs lymph gave me.I would strongly recommend Nooro 3 in 1 leg message. my legs feel so goog the rest of the day without any pain.

24 de junio de 2024

Hjælp til reservedele

Jeg er flyttet i hus, hvor listerne og et hængsel til kabinen var i stykker.

Det eneste jeg vidste var at det var mærket noro.
Jeg fik svar efter meget kort tid, og kunne meget hurtigt få et svar fra dem om præcis hvilke reservedele med hvilket varenummer jeg skulle have.

26 de diciembre de 2023

Dårlig service

Har købt en del møbler til 2 badeværelser fra noro. Har kun monteret det ene sæt indtil videre. Skuffefronterne på underskabet begyndte at gabe lidt og malingen på håndvaskarmaturet skaller et par steder. Dette er ca 1,5 år efter monteringen.
Svaret fra noro på dette var fejl/manglende vedligeholdelse af møblet (på trods af at de slet ikke spurgte til hvordan jeg har vedligeholdt det!!) Og at garantien ikke dækker kalk eller andre urenheder i vandet. Det ser ud til at det blot er standard svar fra dem.
De er så påståelige og arrogante i deres svar - det er helt sikkert sidste gang jeg køber noget fra det mærke.

11 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan kun fraråde at købe produkter fra…

Kan kun fraråde at købe produkter fra dette firma. Standard skab overskab og vask købt hos Bauhaus i maj måned er endnu ikke leveret, en måned over lovet leveringstid og de kan stadig ikke angiv en leveringstid.
Bauhaus kan heller ikke få svar fra dem.

12 de julio de 2023

De løber fra garantien

NORO løber fra garantien
Jeg købte et NORO blandingsbatteri i Bauhaus som begyndte at dryppe, og normen er at der er drypgaranti på blandingsbatterier når det ikke er så gammelt (indenfor 2 år), men vores blandingsbatteri er kun lige 1 år gammelt. Nu påstår NORO at garantien ikke gælder hvis der er urenheder eller kalk i vandet. Fortæl mig et sted hvor der ikke er kalk i vandet. Det tog dem 1½ måned at komme til den konklusion. Desuden havde vi en VVS'er ude som fortalte at garantien burde dække, da det allerede drypper. Så hold jer langt væk fra NORO produkter, da de ikke vil erstatte produktet selvom det burde gå ind under garantien.

28 de marzo de 2023

Cement vask (køb ikke)

Vi købte en cement vask til vores nye badeværelse i foråret 2022. Allerede få måneder efter kom der mærker/skjolder både ved våd og tør vask. Skrev direkte til firmaet. Ingen reaktion. Gik derefter ud i Bauhaus, hvor vi havde købt den. De skrev til Noro. Blev sat på som cc. Men fik ingen svar retur. Tog i Bauhaus igen. De havde fået svar. Svaret var, at de ikke ville gøre noget ved det. Og man ikke må bruge kemikalier på den vask. Hvilket vi ikke havde gjort. Nu står vi med en meget grim vask, som ingen gang er et år😔 har skrevet flere gange til firmaet... De skriver ikke tilbage. Virkelig dårlig stil. Vil fraråder andre at købe produkter derfra.

12 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en særdeles god oplevelse

Det var en særdeles god oplevelse, da vi reklamerede over en cement håndvask fra NORO.
Uden problemer sendte de straks en ny vask.
God kommunikation, hvor man fornemmede, at kundeservice målrettede dialogen, med kunden frem til en for kunden tilfredsstillende resultat
Vi takker for en super service.

23 de mayo de 2022

Elendig kundeservice og kommunikation

Elendig kundeservice og kommunikation. Kunne ikke identificere fragten hos transportøren. Kundeservice insisterede at de ikke havde informeret forkert. Ingen hjælp. Og fragten er dyr nok i forvejen. Leveringstid tæt på 2 uger.

22 de abril de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Quality questioned

We have bought HÅNDKLÆDETØRRE NEO 600X1380 ANTRACIT. We were expecting top quality, but some of the ribs were deformed, not horizontal.
We complained about it but the company did not accept the reclamation (we wanted to exchange it for an undamaged product). They were only willing to give us a discount of 250 kr. before tax but we do not consider this to be a good enough solution.
We are very disappointed by their customer service and the quality of their products.

21 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.