Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rettelse fra 3 til 5 stjerner Fik en mail fra Rosa Søndag og hun lovede at sende de 4 manglende lightere.. og når man yder så god en service på en søndag hvor man har lukket så fortjener man 5... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I found out about this brand during my last trip to Denmark and I like the concept of the store. I like store specialises in selling tobacco products and more 😉 The assortment is quite wide, and you... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man skal lede længe efter så god én service og hjælp som man for her.... Skrev til "Rosa" og Caroline... og beklagede min nød, ang pibetobak.... købte en W.Ø. Larsen nr. 80 og skrev til dem, at d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pris & levering ok, men for 2. gang havde en af dåserne været åbnet så forseglingen var brudt!

Información sobre la empresa

1. Quiosco
  2. Tabaquería

Escrito por la empresa

Nørrebros kiosk, Nørretorv 2 i Horsens, er en hel speciel kiosk, også med egen webshop. Vi har både forskelligt brugskunst, blomster og gaven i sidste øjeblik. Vi laver også gavekurve, og du finder altid nogen færdig og klar i butikken. Vi har også de sædvanlige kioskvarer såsom Danske spil, Lotteri, tobak, piber, cigarer, drikkevarer osv. Det er også hos os du finder My Own Blend tobak, lækre cigarer og et hav af piber.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tobacco and more 😉

The assortment is quite wide, and you can find some products that you have probably never heard of before. I like experimenting and trying new things, and for people like me, this store is a must-visit.

24 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Papir i løse pakker ved 50 stk

Papir i løse pakker ved 50 stk. !!!!

30 de junio de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Thomas. Du fik leveret 50 x greengo papir. Da vi har dem stående i en "skubber" i butikken, opbevarer vi ikke de kasser de kommer hjem i. Vi havde lagt pakkerne i en alm kasse til dig med elastik om. Jeg er ked af hvis det betyder en forskel for dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende pakken retur til os.
Mvh Rosa

Perfect

Fast, friendly and perfect.

25 de junio de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Søren. Tusind tak for 5 flotter *****. Jeg glæder mig til at servicere dig en anden gang ;-) mvh Rosa

Fyrfadslighter mini 2stk

Rettelse fra 3 til 5 stjerner
Fik en mail fra Rosa Søndag og hun lovede at sende de 4 manglende lightere.. og når man yder så god en service på en søndag hvor man har lukket så fortjener man 5 stjerner
-------------tidligere bedømmelse -------------------
bestilte 10 x Fyrfadslighter mini 2stk Torsdag sent om aftenen
hurtig levering i gls shop lørdag formiddag
pakken var trykket og tapet sammen med gls tape.

da pakken åbnes mangler der 4 lightere

8 de julio de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej David. Jeg er glad for vi fik styr på din ordre. Det kan desværre ske, at pakkerne får en hård behandling undervejs.
Jeg håber vi kan servicere dig en anden gang.
Rosa

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pris & levering ok, MEN!

27 de junio de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Per. Jeg er ked af at du har oplevet dette. Men jeg er også ked af at du ikke kontakter os først, inden du skriver en dårlig anmeldelse. Og heller ikke har kontaktet mig noget før, da du skriver at det ikke er første gang. Så kunne vi nemlig have gjort noget ved situationen med det samme. Har du evt et billede af pakken ? Var den trykket ? Dårlig indpakket ? Du må meget gerne skrive til mig på rosa@norrebroskiosk.dk Mvh Rosa Nørrebros kiosk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det kan ikke nytte noget at man…

Jeg takker for svaret fra jer og er hermed tilfreds mvh. P Nicolaisen

1 de junio de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Preben. Jeg underskylder meget at du har haft sådan en oplevelse. Du bestilte varerne d 25. maj. Jeg ringede, mailede og sendte sms d 30/5, da jeg kunne se, at der ville gå endnu nogle dage før vi havde varen på lager. Da jeg ikke fik svar, valgte jeg at sende ordren d 1/6. Du sendte en sms d 2/6 at du ikke ville have varen pga ferie og vi aftalte at GLS sendte ordren retur. Jeg fik ordren tilbage d 9/6 og satte straks pengene til returkørsel samme dag. Jeg synes ikke jeg kunne gøre mere.
Efter at jeg har rodet lidt mere i denne sag, har jeg dog fundet ud af, at du har svaret d 31.maj på en mail, som er gået i spam hos mig. Det er rigtig uheldig og selvfølgelig ikke i orden at jeg ikke har tjekket min spam, og den tager jeg fuldt ud på min kap. Du har handlet hos mig før og ved, at dette IKKE er normal procedure. Mange hilsner Rosa Nørrebros kiosk

Fuldt hus ☆☆☆☆☆

Kan kun give fuldt hus ☆☆☆☆☆. for service, betjening, humor osv osv. Altid en stor fornøjelse at komme hos Rosa og de ansatte .

13 de mayo de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Charlotte. Tusind tak for 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Dem er jeg meget stolt af☺️ Rosa

Rosa er hurtig

Rosa er hurtig, billigst og sød (gav et bolche..!) Thumbs Up!!

25 de abril de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Thomas. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til igen at servicere dig ;-) Rosa

Hurtig og fin service

26 de febrero de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hejsa. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde mig, det er jeg super glad og stolt over :-) mvh Rosa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man skal lede længe efter så god én…

Man skal lede længe efter så god én service og hjælp som man for her....
Skrev til "Rosa" og Caroline... og beklagede min nød, ang pibetobak.... købte en W.Ø. Larsen nr. 80 og skrev til dem, at dén var meget tæt på (min gamle tobak)... efter min beskrivelse af smag og duften af røgen, skrev de tilbage, at de havde haft kontakt til en fagmand som kunne lave "MIN BLANDING " ... modtog tobakken forleden og dét er perfekt blandet.... tusind tak for hjælpen og jeres tålmodighed med mig og mine "beskrivelse af tobak og røgen "
Hilsen, én ny og fast kunde, fra dét dybe jylland
Tommy Aakjær
7160, Tørring, Aale

5 de enero de 2023

Respuesta de Nørrebros Kiosk

Hej Tommy. Tusind tak for de 5 flotte stjerner og den dejlige anmeldelse. Den kan Caroline og jeg leve længe på ;-) Dejlig dag til dig :-) Rosa

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.