Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn bestelling na 6 weken…

Ik heb mijn bestelling na 6 weken ontvangen, maar iets totaal anders gekregen, het lijkt niet eens op het speelgoed wat ik besteld heb. Chinese kermis prul dat is het, echte troep. Ik ben erin getrapt, bestel hier ajb niets! Waarschijnlijk krijg je niets en als je al iets krijgt is het troep.

6 de mayo de 2026

Geen communicatie

Geen communicatie.
Een boek en een kindermicroscoop besteld en betaald begin april.
Boek (in andere vorm ) wel week geleden ontvangen.
Wachten nu op de kindermicroscoop. Al paar mails verstuurd.

4 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spullen besteld maar niets gekregen

Spullen besteld maar niets gekregen.
Zijn oplichters. Heb mail gestuurd nasr hun emailadres maar deze bestaat niet.
Ben gewoon mijn geld kwijt en heb geen product.
Koop hier niets... mij verbaasd het dat de site nog steeds online is.

22 de abril de 2026

Oplichters inderdaad

Oplichters inderdaad. Heb iets gekregen wat in de verste verte niet op het beloofde artikel leek van de site. Diverse keren gemaild maar krijg mail terug als niet verstuurd.
Grote poppenkast en niet te vertrouwen. Ook ik ben er in getrapt.

23 de abril de 2026

Oplichters

Helaas lijk ik ook opgelicht te zijn. Twee stuk speelgoed besteld maar vier weken lager nog steeds niks ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd. Leuk die Instagram reclame maar voortaan toch eerst maar even reviews checken.. Niet aan beginnen!

29 de abril de 2026

Scam !!

Scam !!! Oplichter, ze sturen je niks - reageren niet op je emails! Trap er niet in. 2 kinderboeken besteld maar helaas erin getrapt. Wees gewaarschuwd mensen !! Vergooi je geld niet

23 de abril de 2026

Oplichters

Oplichters, zie de andere reviews. Nul halen, twee betalen. Met andere woorden, geen reactie en geen levering.

16 de marzo de 2026

Helaas. Oplichters en fake website. Fake bedrijf

Let op! Northenr=oplichters Northener= prima. Het zit hem in het ontbreken van de letter "e" in de naam.
Ik heb speelgoed besteld begin april. Het gaat om twee boekjes waarbij je driedimensionale voorwerpen kunt maken zoals bijvoorbeeld een kubus. Er staat dat mijn bestelling is ontvangen. Heb ook een bestelnummer. Echter de verzendstatus staat nog altijd op "onderweg". Al 3x een mail gestuurd naar de klantenservice. Totaal geen enkele reactie. Je kunt ze ook niet bellen. Inmiddels is het midden april. Dit zijn echt oplichters. Niets kopen bij dit bedrijf. Ik ben helaas mijn geld kwijt. De website ziet er mooi uit met allerlei positieve reviews en die kloppen dus niet.

13 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.