Kjøpte en Resteröds Bambus T-Skjorte minste herrestørrelse S. Denne T-skjorten er vel den romsligste S jeg noengang har prøvd. Northorganic viser anmeldelse for hvert produkt. Men hvor kommer dett... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Produktet jeg kjøpte var en gave. Jeg har ikke sitt produktet. MEN, jeg la igjen en kommentar og spurte om de kunne pakke inn gaven. Da pakken ble mottatt var denne pent pakket inn i flott papir og me... Ver más
Ingen problemer med bestilling og bambussokkene jeg bestilte var helt himmelske i stoffet. Absolutt god kvalitet! Trekker kun ned da jeg så at retur var noe tungvint. Helt greit at jeg selv må betale... Ver más
Kjempetilbud på underbukser i økologisk bomull, så jeg slo til. Varene ble pakket og sendt neste dag og kom på postnord pickup to dager seinere, som forventet. Underbuksene virker å være av høy kvalit... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos NorthOrganic® mener vi, at produkter skal være behagelige å ha på, fremstilt av gode, holdbare materialer og produsert med respekt for både mennesker og miljø. Det er vår holdning til hvordan bærekraftig tøy skal være.
Información de contacto
Postboks 71, 2025, Fjerdingby, Noruega
- post@northorganic.no
- northorganic.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Rask levering topp produkter
Rask levering topp produkter
fortsett slik Ragnar
Veldig fornøyd med kjøpet
Veldig fornøyd med kjøpet og kvaliteten på varene! Jeg kommer nok til å kjøpe masse mer fra dere☺️
Produktet har enda ikke kommet…
Produktet har enda ikke kommet frem........
Deilig ullstrømpebukse
Deilig ullstrømpebukse, klør ikke....på meg i hvertfall og jeg har sensitiv hud.
rask levering
rask levering. Bærekraftige produkter. god passform
Ikke mottatt varen ennå
Rask service!
Rask service og deilige t skjorter. Handler gjerne igjen!
Vare av god kvalitet til gunstig pris
Ikke mottatt vare
Ikke mottatt vare, ikke mottatt sendingsinformasjon. Alt for lang leveringstid.
Enkelt å bestille
Enkelt å bestille. Gode priser. Flere betalingsalternativ. Rask levering. Jeg vil handle mer her ved en senere anledning😊
Rask levering god oppdatering hvor…
Rask levering god oppdatering hvor pakken befant seg !
Jeg har ikke mottatt forsendelsen enda😰
Jeg er fornøyd med leveransen
Jeg er fornøyd med leveransen.
CR7 boxerne er behagelig å ha på seg og av god kvalitet.
Topp produkter og varer kom som…
Topp produkter og varer kom som forventet. Bambus «produkter» er bare helt sjukt digg å ha på seg-:)
Veldig behagelige og holdbare .
Kjøper disse langermede t skjortene til mitt barnebarn . Hun elsker dem . Veldig behagelige å ha på , og holder seg godt vask etter vask 😊
Kjemperask levering også :?
Jeg har ventet og ventet
Jeg har ventet og ventet, men undikkene kommer ikke!
Nå er jeg lei! Aldri mer kjøp herfra..

Respuesta de Northorganic
Flott bærekraftig produkt
Ryddig og kort leveringstid👍
Ryddig og kort leveringstid👍
Alt var bra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.