Notariskantoor E.J.H. Jansen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze ervaring bij Notariskantoor E.J.H Jansen is uitstekend! Het kantoor heeft voor ons de Hypotheekakte en Testament goed verzorgd met vooraf duidelijkheid over de kosten. De heer Ewout Janse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

This office is totally great. In the beginning the telephone-lady's are helpfull, straight and correct! The assistant notary, clerk is very polite, serviceminded to the client and she,Carola, is i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een zeer nare, en zelden voorkomende gebeurtenis had ik een notaris nodig. Ik kwam bij notaris Jansen terecht bij mw Hof. Zij heeft mij met ontzettend veel geduld en betrokkenheid geholpen met al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn erg tevreden over Notariskantoor E.J.H. Jansen. Het contact verliep soepel en wij hoefde nergens achteraan te gaan. Ook waren wij erg blij dat jullie achter zaken aangingen welke met andere p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Notaría

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bij ons kun je terecht voor een op maat gesneden advies, zowel zakelijk als particulier. Wij staan graag voor je klaar bij belangrijke momenten in je leven, zoals het kopen van een huis of bedrijfspand, het afsluiten van een hypotheek, het oprichten van een bedrijf, een huwelijk of samenlevingsovereenkomst en/of het maken van een (levens)testament. Ook zijn we je notariële steun bij het afwikkelen van een erfenis. Centraal sta jij!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas geen goede revieuw

Wat vreemd de google revieuws zijn ronduit slecht en hier op trustpilot allemaal goed ? Onze ervaring is helaas een van de mindere. De notaris is ronduit chaotisch en met meerdere fouten als gevolg .

2 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het eerste contact via e-mail

Vanaf het eerste contact via e-mail, het eerste gesprek en daarna de vervolgstappen, het contact via de telefoon, is het prima verlopen bij het opstellen van een testament. Onze hartelijke dank hiervoor. Wij zijn meer dan tevreden.
Mieke en Henk van den Berg

14 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Carola, assistant from the notary, clerk!🌹.

The assistant notary, clerk is very polite, serviceminded to the client and she,Carola, is in terms of knowledge super.
The notary himself,M. Joh. Janssen, is correct and has a open attitude to his clients, customers and personal!
So 5 stars is a right score, we will recommand this notary-office to many others. Thanxs all 👍🏻👍🏻
P.S. we were there 2 times live and have telephone- call several times.

15 de febrero de 2024

Een deskundige, invoelende notaris

Een deskundige notaris, die goed kan luisteren, invoelend reageert en bijzonder prettig is in de omgang. Hij denkt mee met de wensen, vertaalt ze in notaris-taal en legt het vervolgens duidelijk uit.
Warm aanbevolen!

5 de enero de 2024

Advies i.v.m. een testament

Advies ontvangen van kandidaat-notaris Mw. Hof, in verband met een testament. Ter zake kundig, goed in scheiden hoofd- en bijzaken en goed in het gebruik van heldere taal. Ik raad deze notaris aan!

27 de octubre de 2023

Goede communicatie

Goede communicatie, we werden goed ontvangen en geholpen. De notaris is makkelijk in de omgang en we raden starters aan om hier geholpen te worden.

Bedankt!

Rijk & Manoeska

3 de julio de 2023

Persoonlijk en meedenkend

De notaris is oprecht geïnteresseerd in de personen die tegen over hem zitten. Zelfs een gesprek met een van de kinderen om het testament uit te leggen is geen probleem. Ik kan Ewout Janssen bij iedereen aanraden. Zeer persoonlijk en meedenkend. Zijn geld meer dan waard.

9 de mayo de 2023

Betrokken notaris

De notaris is een betrokken man.
Voor het bespreken van een testament wordt voldoende tijd genomen en alles wordt in heldere taal uitgelegd. Er is voldoende tijd voor vragen en antwoorden.
De bereikbaarheid en de medewerkers van kantoor zijn correct en behulpzaam.
Ook al wonen wij niet meer in Delft, zijn we zeer tevreden over dit notariskantoor!

20 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.