Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Ver más
La empresa ha respondido
Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.
Invita a los clientes a opinar
Gedigen produkt och mycket snabb leverans. Dessutom ett personligt skrivet tack-kort. Mycket proffsigt.

Respuesta de Notera Pappershandel
Det var så bra att jag kunde köpa pennorna styckevis, så jag kunde välja vilka färger jag ville ha.
Bra priser och bra leveranser.
Kommer att handla därifrån igen.

Respuesta de Notera Pappershandel
Allt var fint packat 🎁 Extra klistermärke följde med, det var uppskattat. Annars motsvarade varorna jag handlade mina förväntningar och stämde med beskrivningen på hemsidan.

Respuesta de Notera Pappershandel
Snabb leverans, allt var med och i fint skick, samt väldigt fint inpackat! Tack!

Respuesta de Notera Pappershandel
Snabb leverans och snabb återkoppling på frågor.

Respuesta de Notera Pappershandel
Fick mina pennor väldigt snabbt!
Så omsorgsfullt packade och med en liten personlig hälsning!
Så skulle man vilja få alla paket!
MERCI!
Marie-Rose Blomgren

Respuesta de Notera Pappershandel
Snabb frakt och mina produkter var packade med omsorg och mycket kärlek!

Respuesta de Notera Pappershandel
De var snabb med leverans, ett personligt meddelande i paketet och varorna kom fram i bra skick.

Respuesta de Notera Pappershandel
Kundservicen är utmärkt, väldigt hjälpsam och personlig. Köpte en penna och är mer än nöjd med pennan och kommunikationen

Respuesta de Notera Pappershandel
Jag har aldrig fått ett sådant fint paket som postleverans! De skickade tom. med ett gulligt klistermärke och deras visitkort med ett handskrivet tack på det.

Respuesta de Notera Pappershandel
Jättefint utbud av skrivmateriel! Beställde ett bläck och mottog det vackert paketerat med ett handskrivet tackkort. 11/10 möjliga. Tack!!

Respuesta de Notera Pappershandel
JätteJÄTTEsnabb leverans, trevligt bemötande och produkterna var som utlovade.

Respuesta de Notera Pappershandel
Omsorgsfullt paketerat med en personlig touch.

Respuesta de Notera Pappershandel
Hej Emma, tack för det trevliga och personliga bemötandet i din webbshop. Jag ser fram emot att köpa mer av dig.