Novaline Verzwaringsdekens Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lino textil
  2. Tienda de colchones
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Accesorios para muebles

Escrito por la empresa

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De prijs kwaliteit verhouding is top

De prijs kwaliteit verhouding is top. Je krijgt wat er op de site beschreven staat. Ik slaap beter en wordt uitgerust wakker.

16 de julio de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijk dank voor deze hele mooie review Ilse! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ongekend goede service en communicatie

De service en communicatie met Novaline Verzwaringsdekens met name met Jeffrey zijn ongekend hoog. Jeffrey denkt mee in oplossingen en verleent enorm goede service n.a.v. een aantal vragen en opmerkingen mijnerzijds. Jeffrey dank je wel daarvoor.

Tevens wordt er snel en correct gereageerd op email en whatsapp. De verzwaringsdeken is van hoge kwaliteit met een prachtige afwerking en gebruiksvriendelijk door de lussen en het bijgeleverde dekbedovertrek met ingenaaide linten zodat de verzwaringsdeken op zijn plaats blijft liggen op bed.

30 de julio de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijke dank voor de hele mooie beoordeling Henriette! Daar zijn we enorm blij mee :)

Groetjes,

Jeffrey

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en goede nachtrust!

Goede kwaliteit en goede nachtrust!
Verzending en bestellen ging prima.
Nu nog een hoes bestellen 😀

19 de junio de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Goed om te horen Theo! Dankjewel voor de mooie beoordeling :)

Goede kwaliteit deken

Goede kwaliteit deken.
Fijne stof in combinatie met de bamboe hoes. Voelt erg koel aan.
Ideaal dat er meerdere gewichten zijn om te kiezen zodat de deken niet te zwaar of licht is.

10 de junio de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijk dank voor de beoordeling Bas! Fijn om te horen dat je verzwaringsdeken goed bevalt :)

Snel

Snel, keurige site. Heldere bestelroute.

16 de mayo de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor de beoordeling! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne deken

Fijne deken, goed te gebruiken met de haakjes er in, de inhoud verplaatst daardoor niet.

10 de abril de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor de beoordeling Dorothy! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en goede hulp via de app

Via de app snel en goede hulp gekregen bij een product dat we twee jaar terug al hadden gekocht. Top service!

18 de abril de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor de beoordeling Anja! :)

Netjes duidelijk advies

Ik had een appje gestuurd en kreeg goed, netjes en uitgebreid antwoord. De website is overzichtelijk en niet al te moeilijk.

10 de abril de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Fijn om te horen Suzan! Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

Het werkt

Het werkt, geeft rust

2 de marzo de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Martijn! Dankjewel voor de beoordeling :)

Superservive

19 de marzo de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Lia! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waarvoor ik de verzwaringsdeken besteld…

Waarvoor ik de verzwaringsdeken besteld heb bleek niet te werken. Zoonlief bleek nachtangsten te hebben. Maar hij is nu erg aan de deken gehecht en slaapt verder er erg fijn door.

Goed advies/info via de site en snelle en goede levering!

11 de febrero de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Beste Sabine, dankjewel voor het achterlaten van de beoordeling. Succes en sterkte bij het behandelen van de nachtangsten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke uitleg op de website

Duidelijke uitleg op de website, nu afwachten of ik de zelfde ervaring ondervindt.

19 de febrero de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Ed! We wensen je alvast veel slaapplezier :)

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
De deken blijft goed zitten in de hoes.

18 de febrero de 2023

Beste Marjolein,

Dankjewel voor je beoordeling! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dat je de deken mag uitproberen

Goed beschreven. Kon de deken uitproberen, maar de eerste nacht was ik al om. Had de deken in de kliniek mogen uitproberen. Goed verpakt. Helemaal blij.

15 de febrero de 2023

Respuesta de Novaline Verzwaringsdekens

Wat fijn om te horen Annelies! Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.