Geen reactie op mails over vragen vh…
Geen reactie op mails over vragen vh product!
Kortom geen vertrouwen in dit bedrijf.
Ben naar een andere leverancier gegaan, waar je wel te woord wordt gestaan.
Kortom niet klantgericht!
NPI specialiseert zich al meer dan 40 jaar in onderhoudsarme bouwproducten, met de focus op onderhoudsarme gevelbekleding, dakrandafwerking, vensterbanken en kozijnafwerking. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen online bestellen. De snelle levertijden en uitstekende voorraadpositie garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.
Ravenswade 158, 3439 LD, Nieuwegein, Holanda
Geen reactie op mails over vragen vh product!
Kortom geen vertrouwen in dit bedrijf.
Ben naar een andere leverancier gegaan, waar je wel te woord wordt gestaan.
Kortom niet klantgericht!
Goede producten voor eerlijke prijzen. Communicatie goed en snelle levering. (Openingstijden voor afhalen mogen wel wat ruimer voor de bouwsector)
Ze rekenen voor retourkosten meer dan E50, terwijl in de voorwaarden 15% staat wat uit zou moeten komen op E13,50. Dat komt bovenop de verzendkosten van E35. Het product was door mij geannuleerd voordat het geleverd was zodat de vrachtwagen niet langs hoefde te komen bij me. Als er in de voorwaarden 15% staat, wat E13,50 is, moeten ze niet E50 rekenen.