Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 3 ting; den sorte asymetriske vest, den brune uld vest og den sorte frakke, og wow, bare wow. Virkelig lækker pasform og rigtig god kvalitet. Elsker at det aldrig bliver kedeligt, men all... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mostly plus size women have to put up with trash clothes in tacky colors, stinky fabrics and horrible styles. It is a real pleasure to shop at Nör, where the fabric smells like fabric, not like chemi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de talles grandes
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

ALTING HAR EN ENDE. Alting har en ende – og det gælder også vores tid i N+. Det har været spændende, udfordrende og givende, men desværre ikke en bæredygtig forretning. 2024 har budt på både glæder og udfordringer, og vi har kæmpet til det sidste. Vi har set dygtige konkurrenter måtte lukke, og nu er tiden desværre kommet til os. Vi vil gerne sige tusind tak for al jeres støtte og de varme tilbagemeldinger på Trustpilot, mails og opkald. Tusinde tak fordi du har fulgt med i vores univers og støttet os. Det har betydet alverden for os. Har I spørgsmål, kan Pluspige kontaktes på support@pluspige.dk eller 40194219. De bedste hilsner Karima, Pernille og Susanne ❤️

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Spændende design

Har købt en kjole, der meget hurtigt er blevet min ynglingskjole. Skønt stof, lækker forarbejdning og spændende design. Hurtig forsendelse på blot et par dage. Det er første gang jeg har handlet N+by Nør, men bestemt ikke sidste gang❤️

30 de enero de 2025

Det mest fantastisk tøj

Det mest fantastisk tøj, god kvalitet. Jeg har tøj fra Nør. Som jeg har haft i en del år. Og stadig går med og er mega glad for.
Jeg er ikke blevet skuffet endnu. Ville ønske man også kunne købe det i butikkerne.

30 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nør design kan bare det hele <3…

Nør design kan bare det hele <3 Tidsløst dansk design, produceret i EU og fra overskuds tekstil lager, i str 38-56. Og har ikke mindst en uovertruffen service. Nør design kan noget helt specielt <3 De varmeste anbefalinger til dig, prøv det <3

14 de enero de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Servicen er helt i top,både ved telefon…

Servicen er helt i top,både ved telefon kontakt og ved chat.Deres størrelse guide på hjemmesiden er også fantastisk.Det er altid en fornøjelse, at modtage en pakke med nyt tøj.Elsker deres tøj,som er høj kvalitet og meget tidløs,så det kan bruges i mange år.Får ofte kompliment, når jeg har deres tøj på.

13 de diciembre de 2024

Innovativ webshop.

I yder ALTID en meget meget kompetent, dedikeret og empatisk service og rådgivning.
Jeres produkter er af høj kvalitet og yderst unikke.

2 de diciembre de 2024

>Utrolig god oplevelse

Præcis og hurtig levering. Desværre blev jeg nødt til at returnere varen, men det tog de absolut med et smil, og pengene tikkede hurtigt ind på min konto igen. Kan varmt anbefale at handle hos N+by Nør

15 de noviembre de 2024

Lækkert tøj

Lækkert tøj, hurtig sending

8 de noviembre de 2024
Logotipo de N+by Nør (str. 38-56)

Respuesta de N+by Nør (str. 38-56)

Kære Susanne,
Jubiiii, hvor er det dejligt.
Vi takker mange gange.🙏

Bh. Team N+👗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tidsløst kvalitets tøj og super…

Lækkert tidsløst kvalitets tøj og super service 😊

25 de noviembre de 2024
Logotipo de N+by Nør (str. 38-56)

Respuesta de N+by Nør (str. 38-56)

Kære Angela,
Vi bliver simpelthen så glade.
1000 tak for den flotte anmeldelse og de søde ord. Du kan tro at de varmer. Og vi er så glade for alle dine besøg på vores webshop.
Hvis der er det mindste, så ved du hvor vi er.

Bh. Team N+💚 Susanne

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.