Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag får alltid professionell hjälp och ett trevligt bemötande. Nshifts lösning har hjälpt oss att kunna ta nästa steg för att fortsätta växa i vår verksamhet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de samengang van Transsmart met Unifaun en Consignor was de service en support niet altijd even optimaal. Nu onder het nieuwe nShift is dit gelukkig sterk verbeterd en is het team van nShift goed t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeservice er generelt dårlig. Kan bruke flere uker på å svare. I noen tilfeller har vi ikke fått svar uten å purre flere ganger. Tilbyr ikke en kontaktperson å forholde seg til på teknisk eller for... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke bruk nshift om du ikke må. Etter oppdatering av on-prem server introduserte de en bug i paperless trade der de ganget fraktverdien med 100 på alle sendinger til utlandet. 12 euro i frakt ble til... Ver más

1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Proveedor de software

Escrito por la empresa

We are the global leader in delivery management software and a strategic growth partner. Handling millions of shipments per year and hosting the largest carrier library in the world, the nShift platform is enabling customers to deliver a better customer experience, improve customer satisfaction, provide a full range of delivery options, create new revenue opportunities, and develop sustainable delivery options.

2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, de er ikke til at komme i kontakt med, har skrevet til dem siden den 22 februar 2023 da jeg er utilfreds med deres regning så er der ingen respons, har fået et ID nr og det har jeg skrevet på hver anden dag men de vender ikke tilbage. Men rykker kan de godt finde ud af at sende. Det er en skam man ikke kan give minus stjerner så havde de fået det.

16 de marzo de 2023

Uppsägning

Vid uppsägning de vill ha 1 år som uppsägningstid och de påstår att det är enligt deras GeneralTearms policy.
Det är inte så och de vill bara utnyttja alla möjliga situationer att fakturera till dig så mycket som möjligt.
Rekommenderar inte alls deras tjänster och det är mycket billigare och enklare att använda DHL eller Schenker sida direkt för leveranstjänster.

7 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brug aldrig nshift hvis du kan undgå…

Brug aldrig nshift hvis du kan undgå det. Ingen mail eller telefon nr. Jeg har penge tilgode som de aldrig har tilbageført!! Nu er det ikke længere muligt at orientere dem om min nye mail, men det er heller ikke muligt

3 de marzo de 2023

Bluff företag

Bluff företag. Jag var i kontakt med en säljare på bolaget som gav information via Mail om att det var månads betalning och 30 dagar kostnadsfritt. Det var inte 30 dagar kostnadsfritt utan en ”testperiod” på 30 dagar där man var tvungen att säga upp för att inte bli fakturerad. Man blir dock inte fakturerad månadsvis som säljaren sa utan årsvis. Så det blev inga 446kr/mån utan 5352 ex moms på fakturan.

Sedan slutade denna säljaren och en ny person började och försökte sälja på ännu mer och jag sa nej. Försökte få hans hjälp med att avsluta kontot men fick bara som svar att det inte var hans avdelning och där var konversationen slut. Ursäkta?!

Fyller sedan i ett formulär till deras kundtjänst som sedan vidarebefordras till en dryg support medarbetare som avslutar ticketen innan jag ens hinner svara. Bra företag detta, verkligen.

Fått uppsagt abonnemanget men kommer ändå behöva betala detta scam företag en årsfaktura trots att jag aldrig nyttjat tjänsten eller kommer använda. Kommer aldrig aldrig aldrig används igen.

28 de febrero de 2023

Instämmer med föregående talare

Instämmer med föregående talare. Jag fick förra året till slut rätt att jag valt 1000 pkt om året men blev debiterad för 2500 länge. Fick en kreditnota och betalde in men nu i veckan dräller det inte påminnelser på fakturor om höga belopp. Det blir uppsägning här också och ev en polisanmälan. Kundtjänsten existerar inte längre. Undvik!

14 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det lugter meget af svindel

Det lugter meget af svindel. Den første faktura vi modtog var en rykker, og de har aldrig fulgt op på den oprettelse de påstår vi har startet med en prøveperiode som så pludselig er bindende.

12 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter att dem höjt priserna tiodubbelt…

Efter att dem höjt priserna tiodubbelt så valde vi att avsluta deras avtal med sista datum 2022-12-31. Vi fick även detta bekräftat. Tyvärr tog det inte slut där utan dem fortsatta att fakturera oss trots avslut och att vi inte hade tillgång till nShift. Brist på återkoppling, bluffakturor och kraftigt höjd priser vill jag varna alla som funderar på nShift - finns både bättre och billigare system.

6 de febrero de 2023

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice. Angrer på at vi har skrevet kontrakt med disse. Vi forsøker å komme ut av den før den har startet, men ikke mulig. Null forståelse og kundeorientering.

15 de diciembre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langsommere end andre transportfirmaer

Meget irriterende at mellemleddet nshift bevirker at varer man bestiller først hentes to dage efter at varen er registreret. Det er klart ringe i sammenligning med de fleste andre transportfirmaer.

13 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skickar felaktiga fakturor, svara aldrig på support

Vi har använt oss utav Unifaun Online under flera år och var nöjda tills de blev nShit. Vi har blivit dubbelt fakturerade på stora summor med ständiga betalningspåminnelser. I början chockhöjde de priserna och vi fick färre funktioner till ett högre pris, sedan har vi sagt upp flera funktioner som vi fortfarande blir fakturerade för. Till råge på allt så har de helt slutat svara i supporten. Vi kommer att byta snarast möjligt och samlar ihop material till en polisanmälan för bedrägeri.

22 de octubre de 2022

Varning för Nshift

Nshift har skickat flertalet felaktiga fakturor till oss.
Vid utskick av fakturorna hänvisas man till ett formulär om man har några frågor.

Jag har fyllt i detta formuläret för över en månad sedan, inget svar.

Totalt har jag nu 3 supportärenden i deras system som står helt obesvarade.

Min tidigare kontaktperson öppnar e-post jag skickar till hen men svarar inte.

Enda mejlen man får innehåller påminnelser eller nyhetsbrev med skryt där de berättar hur fantastiska de är.

5 de octubre de 2022

Svindel og humbug

Svindel og humbug. Kender dem ikke - alligevel sender de reginger til min mail. Hvor kan man melde den slagt svindlere ? Da jeg endligt fandt et telefonnummer fik jeg at vide at jeg skulle gå ind på en hjemmeside og udfylde en formular. Nej det skal jeg ikke bruge tid på - det kunne ham i telefonen have gjort på stedet.

3 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forferdlig dårlig service..hold avstand…

Forferdlig dårlig service..hold avstand til dette firma.
Har brukt deres tjenester i 10 år (consignor). Etter oppkjøp har de sentralisert så mye at de på landsbasis har null kontaktmuligheter og null lokal service.
Har forsøkt å terminere min avtale, men tross at jeg klikket på linken til en lokal regnskapsrepresentant, havnet jeg i det internasjonale kontakt nettet.
Resultat…..null tilbakemelding og kun purringer på tilsendt faktura.
Håper noen i den norske ledelsen av nshift leser dette og tar kontakt, før mitt firma får sin første inkassobegjæring ever, for selv kommer jeg ikke gjennom og får ordnet opp
Keep away from this company!
Thermo-Tech
Terje Norvik

3 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service og forkert håndtering af mit problem

Jeg får regning på en professionel konto, som jeg ikke selv har bedt om, jeg har en almindelig basic konto og det skal jeg blive ved mig og har skrevet til dem fire gange inden for 3 uger og INTET SVAR.
Nu efter 3 uger skriver de, at de opsiger hele min konto, så de fatter ikke engang problemet. Det helt rundt på gulvet og service er elendig

22 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skickar felaktiga fakturor och svarar inte

Har blivit totalt värdelöst sedan Unifaun blev nshift.
Fick en felaktig faktura från nshift där de fakturerar för en tjänst som redan har upphört (pacsoft online). Trots att Pacsoft upphörde med starten av Maj månad så har de fakturerat även för hela Maj.
När man registrerar ärende hos deras support så svarar de över huvud taget inte ens. När man hör om även alla andras problem så börjar det lukta ett riktigt bedrägeribolag som bör undvikas.

1 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.