Stabiliteten i ryggen hjälpte inte med bara ett vanligt bälte och tipset om er var givet. Nu har jag inga problem med att lyfta tyngre pga Stabiliteten av bältet och jag har mindre värk efter tränin... Ver más
La empresa ha respondido
Jag behövde nya marklyftsstrumpor och knävärmare inför en styrkelyftstävling. Tack vare Ntgear:s marknadsföring i sociala medier och omtalanden hos bekanta fick jag upp ögonen för era produkter. De... Ver más
La empresa ha respondido
Bra grejer ,snabb service ,ok priser enda negativa var att ja följde stl guiden om att ta en stl mindre på armbågs cuffen men tyvärr fick ja inte ens dom över underarmen
La empresa ha respondido
Beställde bl a en tröja som visade sig vara mindre än förväntat storlek pga produktionsfel. Jag tog kontakt med kundtjänst, fick snabbt svar och fick skickat en ny tröja till mig.
Escrito por la empresa
Klara Johansons Gata 7, 30226, Halmstad, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Det var enkelt att beställa och jag blev verkligen glad av det trevliga och engagerade bemötandet när vi fick mejlkontakt angående detaljer och omständigheter för leveransen.
Utrustningen kom fram i tid och kunde användas på tävlingen. De nya marklyftsstrumporna var med och bidrog till ett nytt personbästa i marklyft på tävlingen!

Respuesta de Nordic Training Gear
Fantastisk shop. Kvaliteten er lig hvis ikke bedre mange andre lignende steder. Jeg kom til at bestille et for stort bælte og fik løst problemet nemt og hurtigt gennem deres kundeservice. Vil ALTID købe mit grej her fremover.

Respuesta de Nordic Training Gear
Snabb leverans och mycket hög kvalité med pressade priser. Nordic training gear är för alla seriöst tränande, hela vägen upp till elit.

Respuesta de Nordic Training Gear
Kæmpe lækkert grej, købte albue sleeves, og de er møg lækre og en god pris

Respuesta de Nordic Training Gear
Fantastisk service samt kanonfina produkter.
Kan varmt rekommenderas

Respuesta de Nordic Training Gear
Snabb leverans. Bra paketpris. Kvalitetsprylar som boostar din träning.

Respuesta de Nordic Training Gear
Great customer contact, quite fast shipping to Netherlands. And what most important great product!

Respuesta de Nordic Training Gear
I reached out to the company for advice regarding knee sleeves, and I received a quick and helpful response. Their guidance was extremely useful, as it helped me choose the right knee sleeves and the correct size. I’m very satisfied with my purchase and the quality of the sleeves, which I’ve already tested during training.

Respuesta de Nordic Training Gear
Hej, läste svaret om sko utrymmet, det funkar ju, men skulle nog ändå önska ett separat skofack på utsidan eller kanske ett lock där skorna ryms, de tar ju ganska mycket plats inne i säcken.

Respuesta de Nordic Training Gear
Más información sobre otros tipos de reseñas.