Je recommande à tous ceux qui ont…
Je recommande à tous ceux qui ont besoin de services de motion design et je reviendrai pour tout besoin futur
100e talletus piti toistaa kun ei varmennus toiminut, nubetin sivusto ilmoitti "tapahtui virhe, yritä uudelleen". Sitten olikin tililtä lähteny 500e eikä niitä näkynyt pelitilillä ja kunhan ne joskus kirjautuvat pitää ne kierrättää notta saisi ne nostettua poies. Todella hämärä paikka, pätkii, heittää ulos kesken pelin ja rahaliikenne epäluotettava. Älä talleta, älä pelaa.
After first deposit offer they not send any offers anymore. Even some providers like play n go has as low as 91% RTP, there,are much better casinos out there in the market with better RTP. Even the sport betting is nothing special.
They settled my bet wrong, and cant contact customer support at all. Avoid this site at all costs if you dont wanna get scammed.
Lowest RTP on the market. Probably under legal market. Also when asked customer support doesnt answer. Avoid this site.
Scammed me of my whole balance. I had over 3000€, they claimed I had "broken rules" but couldn't specify which one, confiscated my balance and I can't login anymore. Absolutely horrible and rude customer service to top it off.
Best bookie! Nice customer support, fast withdrawals, a lot of sport (also horses), bonuses and nice outfit. 6/5
Prob one of the worst casino's out there. Scammed me out of 3000€ euros with a ridicilous excuses.
Good online sports book.
Fast payouts, good prices.
Have not had any issues with them