Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse Vi har bestilt ca 6 gange tideligere og hver gang har det været rigtig god mad. Levering til tiden 👍🏻 Varm mad 👍🏻 God smagsoplevelse 👍🏻

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt mad for 1300 kr. Knastørre kyllingespyd og stegte nudler der var så tørre og smagløse, at de holdt formen, da de kom ud af transport bøtten. Vi har købt mad hos nudelbiksen en gang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante de comida rápida

Escrito por la empresa

Hos Nudel Biksen er fokus ligesom på modernrestauranten med på den gode smag. Vi holder af friske, lokale grøntsager i sæson krydret med et solidt thailandsk islæt med varme krydderier og aromatiske krydderurter. På den måde repræsenterer Nudel Biksen den velkendte kvalitet gourmetrestaurant blot i en mere forsimplet, prisvenlig udgave, som er lige til at tage med videre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tør og smagløs mad !!

Vi havde bestilt mad for 1300 kr.
Vi har købt mad hos nudelbiksen en gang før, begge gange fik jeg overfyldte poser, der var gået i stykker før jeg nåede bilen.
Vi handler ikke hos Nudelbiksen igen, det var desværre en stor skuffelse.

21 de noviembre de 2025

Oplevelsen var simpelthen fænomenal

Oplevelsen var simpelthen fænomenal. Maden fik mig helt ud af sædet. Det var en sanserivende oplevelse. Tempura rejerne smagte, som forret, middag og dessert. Ejeren var gavmild nok til, at give mig en ny ordrer, da jeg tabte den gamle
Kæmpe Thumbs Up her fra (:!

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget ringe service

Meget ringe service. Tigerrejer som ikke var tilberedt ordentligt. Vi får nogen andre som slet ikke er bedre. Ukogte ris. Forkert sovs i vores wok ret. Rigtig ringe og øverligt at køre fra København for denne oplevelse.

27 de abril de 2025
Logotipo de Nudelbiksen

Respuesta de Nudelbiksen

Kære Jelle

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os – det lever bestemt ikke op til vores egne standarder. Desværre havde vi en defekt riskoger på dagen, hvilket desværre gik ud over både kvaliteten af risene og tempoet i køkkenet. Det beklager vi virkelig.

Vi vil meget gerne have mulighed for at gøre det godt igen. Du er derfor velkommen til at sende os en mail på info@nudelbiksen.dk, så vi kan finde en løsning, der kan rette op på din dårlige oplevelse.

Med venlig hilsen
Teamet hos Nudelbiksen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har smagt mange forskellige nudel…

Jeg har smagt mange forskellige nudel og thai retter og jeg må indrømme at Nudelbiksen laver vanvittig gode retter!

I skal helt klart prøve deres pha thai, nummer 13 samt 15. Kan ikke give jer mere end 5 stjerner. I har bare virkelig lækkert mad!

19 de marzo de 2025

Maden er 10/10

Maden er 10/10. kunde service er 10/10 alt er bare perfekt ved den. Jeg elsker jeres mad. Kæmpe anbefaling herfra!😍

18 de febrero de 2025

Nice & Tasty Food

Wow 🎀 Very Nice And Tasty Food, The Chef is Friendly & Welcoming Best Thai Food In Town 😊 Big portion & Good Price 👍

5 de diciembre de 2024

Rigtig dejligt mad

Rigtig dejligt mad, du kan dufte maden fra lang afstand og er helt klart 5 velfortjente stjerner herfra. Maden er 5/5, lokationen er 5/5 og servicen er 5/5 da de altid holder det brede smil fremme, uanset hvor travlt der kan være er de altid imødekommende. restauranten spiller superliga🥇

16 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De indbagte rejer er på ingen måde…

De indbagte rejer er på ingen måde autentisk iht. det Thailandske køkken. Helt almindelige små rejer i butterdej til 69 kr. Langt fra anstændigt! Nuddel portionen, var fyldt op med bønnespirer, smagen var okay men langt fra prangende, bestemt ikke 119 kr værd. Tidligere bestillinger har været tilfredsstillende. Men desværre nok sidste bestilling for mit vedkommende.

19 de octubre de 2024
Logotipo de Nudelbiksen

Respuesta de Nudelbiksen

Kære Rolf

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din seneste bestilling ikke levede op til dine forventninger, især når tidligere oplevelser har været tilfredsstillende. Det er naturligvis langt fra det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi vil meget gerne have mulighed for at gøre det godt igen. Du er derfor velkommen til at sende os en mail på info@nudelbiksen.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

De bedste hilsner
Nudelbiksen

Lækkert thai mad

Når man går på gade kan man lugte den dejlig mad når man kommer ind kommer personalet hen og tager virkelig godt i mod dig. Maden smager fantastisk og lækker Spice.

29 de septiembre de 2024

Super god betjening

Super god betjening, de åbnede lidt før så vi kunne nå at få vores mad til et arrangement. Alle til arrangementet var også vilde med det. 5 ud af 5 herfra.

30 de junio de 2024

Super

Rigtig god service, prøvede en pad kee Mao og den snakkede for sig selv og det var til en rimelig pris så kommer helt sikkert derud igen

3 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.