Fantastisk oplevelse Vi har bestilt ca 6 gange tideligere og hver gang har det været rigtig god mad. Levering til tiden 👍🏻 Varm mad 👍🏻 God smagsoplevelse 👍🏻
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde bestilt mad for 1300 kr. Knastørre kyllingespyd og stegte nudler der var så tørre og smagløse, at de holdt formen, da de kom ud af transport bøtten. Vi har købt mad hos nudelbiksen en gang... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Nudel Biksen er fokus ligesom på modernrestauranten med på den gode smag. Vi holder af friske, lokale grøntsager i sæson krydret med et solidt thailandsk islæt med varme krydderier og aromatiske krydderurter. På den måde repræsenterer Nudel Biksen den velkendte kvalitet gourmetrestaurant blot i en mere forsimplet, prisvenlig udgave, som er lige til at tage med videre.
Información de contacto
Algade 41, 4000, Roskilde, Dinamarca
- Info@nudelbiksen.dk
- nudelbiksen.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Vi har bestilt ca 6 gange tideligere og hver gang har det været rigtig god mad.
Levering til tiden 👍🏻
Varm mad 👍🏻
God smagsoplevelse 👍🏻
Tør og smagløs mad !!
Vi havde bestilt mad for 1300 kr.
Vi har købt mad hos nudelbiksen en gang før, begge gange fik jeg overfyldte poser, der var gået i stykker før jeg nåede bilen.
Vi handler ikke hos Nudelbiksen igen, det var desværre en stor skuffelse.
Hvorfor fjerner i den sure smiley i har…
Hvorfor fjerner i den sure smiley i har fået
Oplevelsen var simpelthen fænomenal
Oplevelsen var simpelthen fænomenal. Maden fik mig helt ud af sædet. Det var en sanserivende oplevelse. Tempura rejerne smagte, som forret, middag og dessert. Ejeren var gavmild nok til, at give mig en ny ordrer, da jeg tabte den gamle
Kæmpe Thumbs Up her fra (:!
Meget ringe service
Meget ringe service. Tigerrejer som ikke var tilberedt ordentligt. Vi får nogen andre som slet ikke er bedre. Ukogte ris. Forkert sovs i vores wok ret. Rigtig ringe og øverligt at køre fra København for denne oplevelse.

Respuesta de Nudelbiksen
Virkelig flot restaurant
Virkelig flot restaurant, venlig personale og lækkert Thai mad. Tak for god mad
Jeg har smagt mange forskellige nudel…
Jeg har smagt mange forskellige nudel og thai retter og jeg må indrømme at Nudelbiksen laver vanvittig gode retter!
I skal helt klart prøve deres pha thai, nummer 13 samt 15. Kan ikke give jer mere end 5 stjerner. I har bare virkelig lækkert mad!
Maden er 10/10
Maden er 10/10. kunde service er 10/10 alt er bare perfekt ved den. Jeg elsker jeres mad. Kæmpe anbefaling herfra!😍
Smager så godt virkelig god service
Smager så godt virkelig god service, meget rent og lækkert sted kæmpe anbefaling
Nice & Tasty Food
Wow 🎀 Very Nice And Tasty Food, The Chef is Friendly & Welcoming Best Thai Food In Town 😊 Big portion & Good Price 👍
Rigtig dejligt mad
Rigtig dejligt mad, du kan dufte maden fra lang afstand og er helt klart 5 velfortjente stjerner herfra. Maden er 5/5, lokationen er 5/5 og servicen er 5/5 da de altid holder det brede smil fremme, uanset hvor travlt der kan være er de altid imødekommende. restauranten spiller superliga🥇
De indbagte rejer er på ingen måde…
De indbagte rejer er på ingen måde autentisk iht. det Thailandske køkken. Helt almindelige små rejer i butterdej til 69 kr. Langt fra anstændigt! Nuddel portionen, var fyldt op med bønnespirer, smagen var okay men langt fra prangende, bestemt ikke 119 kr værd. Tidligere bestillinger har været tilfredsstillende. Men desværre nok sidste bestilling for mit vedkommende.

Respuesta de Nudelbiksen
Kan klart anbefales herfra fik en…
Kan klart anbefales herfra fik en fantastisk oplevelse.
Lækkert thai mad
Når man går på gade kan man lugte den dejlig mad når man kommer ind kommer personalet hen og tager virkelig godt i mod dig. Maden smager fantastisk og lækker Spice.
Super god betjening
Super god betjening, de åbnede lidt før så vi kunne nå at få vores mad til et arrangement. Alle til arrangementet var også vilde med det. 5 ud af 5 herfra.
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening
Fantastisk lækker mad .
Super
Rigtig god service, prøvede en pad kee Mao og den snakkede for sig selv og det var til en rimelig pris så kommer helt sikkert derud igen
Super lækker mad!
Super lækker mad i centrum af Roskilde og fantastisk service! Kan varmt anbefales!! 😍
Lækkert mad og virkelig god service
Lækkert mad og virkelig god service.
Vender klart tilbage!
Virkelige god oplevelse
Virkelige god oplevelse, maden var fantastisk og stemningen var god klart en anbefaling😁
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.