Nuento Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt burger m/pommes til vores studentergilde. Det var 2 fantastiske unge glade fyre, som kom og leverede maden og det gik hurtigt, selvom alle vores gæster gik ud samtidigt for at hen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig velfungerende koncept. Find ud af hvad du kunne tænke dig af mad til dit arrangement, gå ind på Nuento og søg - og så bliver du guidet hele vejen derfra. Nemmere kan det vidst ikke være! Alt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nuento kan klart anbefales. Brugervenlig bestilling, hurtigt svar og opfølgning undervejs i forløbet. Fin kundeservice. Som førstegangs bruger af Nuento er jeg taget godt “i hånden”. En god og tryg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

87 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gør det..

Det var uhyggelig nemt at få kontakt til den helt rigtige leverandør igennem Nuento. Kan helt sikkert anbefale det.

3 de mayo de 2025

Jeg har holdt 20-årige fødselsdag

Jeg har holdt 20-årige fødselsdag, og manner hvor var det en gennemarbejdet service!! Jeg havde en uforglemmelig dag, og det kunne jeg ikke havde været foruden uden “ Tutten” alle mine gæster blev opløftet af den gode mad og af fantastisk service !

19 de abril de 2025

ANBEFALES!

Sol og Strand Feriehusudlejning havde besøg af Den Muntre Gris- lækre burgere og pommes frites, og 110% service fra start til slut :)

7 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til alle der skal afholde et større arrangement, så er nuento.dk helt sikkert stedet i skal bruge 👍

Til alle der skal afholde et arrangement vil jeg klart anbefale “Nuento” 😊
Det var nemt og fungerede upåklageligt -
Jeg skulle afholde et arrangement for 100 Pers. hvor vi skulle have pattegris med tilbehør.
Med Nuento.dk gik bestillingen hurtigt og med mange gode valgmuligheder fx.
Vi skulle have kylling til dem der ikke spiste gris og det blev nemt klaret med et flueben i deres brugervenlige menu på deres hjemmeside.

3 de abril de 2025

Virkelig flot forsamlingshus.

Virkelig flot forsamlingshus.
Samt godt udeområde og parkerings muligheder.
Alt info godt beskrevet på hjemmesiden samt de er super imødekommende og hjælpsomme, hvis man kontakter dem.

21 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god service fra start til slut

En god service fra start til slut. Nemt at bestille, der bliver fulgt op på ordren inden, de kommer til tiden, har lækker mad med, er søde og smilende. De varmeste anbefalinger herfra😄

22 de febrero de 2025

God service

God service. Gode til at sende oplysninger og holdt ajour hele vejen igennem. En klar anbefaling.

25 de enero de 2025

rigtig god og venlig kundeservice

rigtig god og venlig kundeservice
Jeg stod for første gang og skulle arrangere maden til årets julefrokost menuen skulle være Helsteg julegris. og ved nuento.dk var udvalget imellem flere sammensætninger og leverandør rigtig godt.
Nuento kunne fortælle at de har stor erfaring med opdeling af regning og må sige at de har fået det til at være nemt, de fortalt mig præcis hvad de skulle have af oplysning til at sende faktura til virksomheden(forsvaret), samt derefter sende faktura på det resterne direkte til mig.
under hele forløbet har jeg følget mig godt hjulpet af Rasmus (Nuento)
eneste lille minus, er at leverandøren/slagteren ikke var bleven gjort opmærksom på at vi efterspurt om de kunne lave en portion glutenfri sovs pga allergi.

så derfor vil den rette karakter være 4,9 stjerne

jeg kan og vil dog stadig anbefale andre at bruge Nuento.dk fordi:
Rigtig god kundeservice
rimelig priser
maden smagte godt og der var rigeligt til alle
mulighed for opdeling af faktura til flere betalere

12 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores…

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores bryllup gennem Nuento. Pizzaerne var helt vildt lækre og servicen høj. Kundeservicen fra Nuento er udover det sædvanlig, de har altid været hurtige til at hjælpe og besvare spørgsmål

28 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.