Jeg har meget mod min vilje måttet give Nula-Danmark.com een stjerne, det firma fortjener NUL stjerner. Jeg bestilte 2 bh’er til ialt 400 kr. Ingen steder på deres hjemmeside fremgår det, at de bl... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog i dag min pakke efter kun 14 dage 👏👏 Hurtig og god levering 👍 Perfekt pasform 👏👍 Dette er 3. gang, jeg bestiller og det er bare godt 😁
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
UNDLAD AT HANDLE MED DETTE FIRMA !!!
Jeg bestilte 2 bh’er til ialt 400 kr. Ingen steder på deres hjemmeside fremgår det, at de blot videreformidler ordren til Kina. Efter en måneds tid modtog jeg så mine varer, og de var helt forkerte i størrelse og model. Jeg kontaktede firmaet og fik hurtigt svar med tilbud om, at da det desværre var meget dyrt at returnere varerne til Kina, en returnering som jeg selv skulle betale, kunne jeg “gratis” bestille en anden vare, alternativt ville de tilbagebetale 20% af de penge, jeg havde betalt for de modtagne varer - de ville altså kun tilbageføre 80 kr. af mine 400 kr.
Jeg kan kun på det stærkeste anbefale alle at undgå at benytte dette firma.
Dårlig pasform billigt materiale
Det værste billige skidt..,- dårlig kvalitet dårlig pasform..!!!
Sent for these bra’ really bad no…
Sent for these bra’ really bad no support, cheap looking , nothing like photos on line . Wish I had read trustpilot first I would not have ordered them . Can’t get a phone number , emailed London no reply .
Snyd og fup
Havde bestilt bh'er i hvid og lyserød der hed 1+1 så forventede jeg at der kom 4 bh'er men nej der kom en af hver farve , da jeg så skriver til Nula får jeg så af vide at det kun var visse farver , men har en ordre mail på det der var bestilt, men får indirekte af vide at jeg er fyldt med løgn selv om jeg sendte et kopi af ordresedlen
Selv om der står 3×al er de meget små bare så hvis man er mere ind 85 b er selv denne større for lille men bh'en er ellers ok
Hold jer væk , det er et kinesiske firma og de kan gøre som de vil
Jeg modtog i dag min pakke efter kun 14…
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, kom til at betale dobbelt, men fik meget hurtigt pengene retur.
Fup og svindel - virkelig noget billigt skrammel
Hvis jeg kunne give mindre så gjorde jeg det. Var overbevist om at firmaet var dansk men pakken jeg modtog i dag var fra Hong Kong 😤😤
Der er et skumgummi indlæg i hver skål som ikke passer ind i bh’en.
Den lovede støtte er absolut ikke eksisterende 🤬
Det er den værste gang kinapis.
Handler du med dette firma så kan du ligeså godt bare smide pengene i skraldespanden.
havde sådan glædet mig 😢 og lige nu føler jeg mig snydt og bedraget 🤬🤬🤬🤬
Køb ikke deres bh'er.
Køb ikke deres bh'er.
Har lige modtaget min pakke.... Bryder man forseglingen, kan varen ikke returnere. Men kan man prøve dem på uden at bryde forseglingen. Nej det kan man ikke!
Der er et skumgummi indlæg i hver skål. Men det er så lille, så det ikke passer ind i bh'en.
Der er INGEN støtte i bh'en.
Det er den værste gang kinapis og fup, jeg har været ude for.
Ventetiden var lang. Jeg troede, at varen blev leveret fra Danmark, men her blev jeg osse snydt.
Køb dine bh'er et andet sted, at handle med det her firma er at smide penge ud af vinduet!
Og jeg havde sådan glædet mig 😢
For det første skal man vente lang tid…
For det første skal man vente lang tid på det, og for det andet kommer de fra Kina. Bestilte xl som jeg plejer, men kan ikke passe dem. Kun besvær med at sende tilbage. Synes gidt der kan stå, at det ikke er dansk lavet.
Hold jer langt væk de kalder sig også…
Hold jer langt væk de kalder sig også Nula danmark og hvis man vil returnere skal man sende det til KINA for egen regning !! og som mange skriver passer størrelserne slet ikke de er MEGET små i størrelserne og slet ikke som på billederne FUP MED FUP på og de skovler penge ind fra uvidende køber !!! Forstår ikke at forbrugerstyrelsen ikke griber ind over for sådan virksomheder som der desværre er rigtig mange af !
Scammed
One word... RUBBISH !
!!!
Dont waste your money cant return for refund
Advertisement is misleading impossible to try it on without breaking the seal it comes from China?? Not London as I expected It not fit I want my money back
Order I was delighted that company is London based. Not. Comes from Shanghi. Took 8 days two sealed packs with sticky label to say cannot return if I break the seal ???? So How do I try it on ??? Had to open one Did not fit most uncomfortable cups too small, narrow straps under lace which cut into me, cannot adjust. Their advertising picture is misleading as it looks like a wide lace strap but it’s the thin strap under the wide lace that actually hold it up DO NOT WASTE YOUR MONEY
jeg venter stadig på en BH bestilt for…
jeg venter stadig på en BH bestilt for 14 dage side
og pengene 218 er trykket. så håber snart pakken kommer
vh Rita Pedersen
Hold jer fra dem🥹
Hold jer fra dem🥹
Der gik lang tid før varen kom og der kom bh,er i xs og ikke 4x. En A skål som en 4x vel ikke har ! Materialet 😵💫😵💫😵💫, bare SPAR jeres penge
hvordan får jeg en adresse så jeg kan…
hvordan får jeg en adresse så jeg kan sende retur varen lever ikke op til mine forventninger og passer ikke selv de skrev at man skulle tage et nummer størrere
‼️ADVARSEL ‼️
‼️ADVARSEL ‼️
Køb IKKE ved dette firma - varerne kan ikke byttes hvis emballagen er brudt, derfor ingen mulighed for at se/prøve varen. Varerne lever overhovedet ikke op til str. og kvalitet. Ingen mulighed for at fortryde handlen.Ved evt. returnering skal det sendes til Kina som er meget bekostelig og derfor ikke kan betale sig…. De “tilbyder” i stedet for at tilbageføre 20% af købsprisen og en rabat voucher på 35kr ved næste køb.
Varerne blev leveret inden for en uge, så selvfølgelig er de ikke blevet sendt fra Kina, men de vil ikke oplyse hvor de holder til i Danmark.
Det er en ren pengemaskine - betragter det som bedrageri/tyveri, dårlig forretningsmetoder, som jeg tænker ikke er lovlige på normale danske netsider, som deres side på Facebook udgav sig for at være.
Dyre lærepenge fordi jeg ikke tjekkede trustpilot inden handlen.
Man burde anmelde dette firma for meget ufine og evt. ikke lovlige forretningsmetoder i DK - om det er til politiet eller dansk internethandel ved jeg ikke‼️
Dine Pengeårligt dårligt firma som kun tager…
Dårligt dårligt firma som kun tager pengene ud af din lomme boycot dem.tænk at der ikke kan blive sat en stopper for svindel og humbuk.Suielie Coco Fleur Drews.
Virkelig dårlig produkt og især…
Virkelig dårlig produkt og især kundeservice. Jeg har modtaget 4 produkter, det første jeg åbner er i stykker. Resten ønsker åbner jeg ikke og ønsker at sende retur. Dette skal gøres til et sted i Kina, det er dyrt og deres adressebeskrivelse er så svær at taste ind hos et fragtfirma at jeg ikke tror på at pakken kommer frem. Så det er total spild af penge!! Mange penge!!
Har købt 2 bh dee ikke svarer til det…
Har købt 2 bh dee ikke svarer til det man så da man bestilte. De var desuden for små trods jeg tog str over normal
Posen de var i er selvfølgelig åbnet så de kunne ses. Nu kan de ikk byttes.
Dårligt firma og anbefaler IKKE køb ved dem !
Bestilte 2 BH’er hos denne forhandler
Bestilte 2 BH’er hos denne forhandler. For det første så var det ikke de viste BH’er jeg modtog. For det andet, så passede størrelsen ikke i forhold til det de skrev. Og fordi jeg havde prøvet BH’erne og derved fundet dem for små, så kunne de heller ikke returneres. Jeg fik efter nogen skriverier frem og tilbage 20 % af købsprisen returneret, men står nu med 2 BH’er jeg ikke kan bruge, så hvad er det værd?!! Så KØB IKKE DISSE BH’ER. DET ER IKKE HVAD I SER, AT I FÅR.
De er ikke engang 1 stjerne værd !!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.