Har bestilt til min adresse i Slovakia flere ganger, og har alltid hatt pakken i posten allerede etter noen få dager. Ved forrige bestilling hadde et produkt lekket ut under transport. Sendte email ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nulallergi has a broad selection of products without allergens that I could not find anywhere else. We were very pleased with both the facial and hair products. Also a fast delivery abroad (Belgium)... Ver más
Fine varer og fin leveringstid. Jeg bestilte en pudder fra fantastiske Miild. Den var desværre ødelagt ved ankomst, havde fået et hak hvilket betyder at en del af produktet var væk/ødelagt. Jeg... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Nulallergi.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter certificeret af AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet, vælger du produkter, hvor der er lagt særlig vægt på ingrediensvalg, hudvenlighed og skånsom hudpleje. Vores sortiment er nøje udvalgt af produkter der er udviklet med fokus på skånsomme ingredienser og plejende formuleringer til både hud og hår. Vi har førende brands som Nilens Jord, Miild, Derma, Ivy Aia og mange flere.
Información de contacto
Elverhøj 12, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@zeryallergy.dk
- nulallergi.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God pris og hurtig levering :)
Det ser ud til at virke som det skal og…
Det ser ud til at virke som det skal og fungere også godt. :D
hold så kæft
Hurtig levering
Got the wrong order
Got the wrong product and i have waited 2 weeks for my package
Zuverlässig
Man modtager hurtigt, hvad man har bestilt. Man kan komme i kontakt med firmaet. De holder hvad de lover.
Jeg er meget tilfreds.
Nem hjemmeside og hurtig levering 😊
Mit første køb her på Nulallergi
Mit første køb her på Nulallergi. Alt forløb efter planen. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering . Dog vil jeg lige pointere, at emballagen ( boble kuvert )som min vare var i, var lukket op ved modtagelsen !! Selve kuverten var lige lille nok til varen. Selve klister området på kuverten kunne ikke lukkes helt ned - så det skal I lige være Obs på fremadrettet.
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service! Meget værdsat, og jeg vil klart bruge jer igen i fremtiden!
Thank you for a great shopping…
Thank you for a great shopping experience. This times love Nilens Jord. Will return again!
Efter at have brugt vippeserum fra…
Efter at have brugt vippeserum fra Nulallergi i et par måneder, er jeg blevet overbevist om, at det er et fantastisk produkt. Jeg kan se mine vipper er blevet længere og det bedste af det hele er, at jeg ikke oplever nogle gener ved brug. Så har lige bestilt igen, da der var et godt tilbud på serum til vipper og bryn.
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, fuld tilfredshed med varene og hurtig levering 😀💪
Säker leverans. Varan motsvarade förväntningarna.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.