Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt til min adresse i Slovakia flere ganger, og har alltid hatt pakken i posten allerede etter noen få dager. Ved forrige bestilling hadde et produkt lekket ut under transport. Sendte email ti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mit første køb her på Nulallergi. Alt forløb efter planen. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering . Dog vil jeg lige pointere, at emballagen ( boble kuvert )som min vare var i, var lukket op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nulallergi has a broad selection of products without allergens that I could not find anywhere else. We were very pleased with both the facial and hair products. Also a fast delivery abroad (Belgium)... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine varer og fin leveringstid. Jeg bestilte en pudder fra fantastiske Miild. Den var desværre ødelagt ved ankomst, havde fået et hak hvilket betyder at en del af produktet var væk/ødelagt. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Hos Nulallergi.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter certificeret af AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet, vælger du produkter, hvor der er lagt særlig vægt på ingrediensvalg, hudvenlighed og skånsom hudpleje. Vores sortiment er nøje udvalgt af produkter der er udviklet med fokus på skånsomme ingredienser og plejende formuleringer til både hud og hår. Vi har førende brands som Nilens Jord, Miild, Derma, Ivy Aia og mange flere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nulallergi gik langt ud over hvad man…

Nulallergi gik langt ud over hvad man kan forvente for at sikre at jeg havde den julegave som jeg bestilte alt for sent. Samtidig var de billigst. De har en kæmpe stjerne i min bog.

20 de diciembre de 2022

Hej Kasper
Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi utrolig stor pris på.
Vi håber, at julegaven faldt i god jord.
Venligst Tina/Nulallergi

Bare hurtigt og nemt 😁

18 de diciembre de 2022

Kære Jette
Dejligt at du finder det nemt at bestille hos os. Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Venligst Nulallergi

Persoonlijk

Hele prettige persoonlijke communicatie, nette update over het verzenden, informatie over het bijgesloten product meegezonden. Ik ga hier in de toekomst vaker bestellen!

3 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin kundeservice, da jeg kom igennem

Svær at komme i kontakt med, men da det lykkedes, så fin kundeservice

19 de septiembre de 2022

Kære Trille
Tak for din fine anmeldelse. Jeg beklager, at du ikke kunne fange os, men godt det lykkes, og at vi fandt en løsning. Vi svarer altid hurtigt på mails - så hvis vi ikke svare med det samme på telefonen, så skriv endelig til os - vi vil hellere end gerne hjælpe :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god behandling og super lækker…

Rigtig god behandling og super lækker creme, jeg er så godt tilfreds. Kom præcis til tiden. God oplevelse.

6 de septiembre de 2022

Kære Alice
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for, og dejligt, at du er tilfreds med produkterne.
Venligst Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har utroligt sarte øjne og det er den…

Har utroligt sarte øjne og det er den eneste jeg har kunnet tåle og glæder mig til at se, resultater.

5 de septiembre de 2022

Kære Susanne
Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på. Dejligt at du kan bruge vores allergicertificerede produkter.
Venligst Tina

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.