Erg fijne partij om mee samen te werken. Communicatie verloopt soepel wat erg belangrijk is bij het uit handen geven van de boekhouding, want zo is de administratie altijd up to date en worden probl... Ver más
Super behulpzaam en weet heel goed waar ze over praat. Ik heb vol vertrouwen mijn boekhouding uit handen gegeven en beveel Numbr zeker aan bij familie, vrienden of wie opzoek is naar een hele goede bo... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kan Numbr aan iedereen aanbevelen die meer tijd aan zijn onderneming wil spenderen. Wat een genot; uitstekend bereikbaar, super snel geholpen en altijd inzicht. En ook nog eens heel goed betaalbaar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Numbr weten we als geen ander wat jou als ondernemer bezighoudt. We zijn het tenslotte zelf ook. En daarom gaan we verder dan het voeren van je administratie. We focussen op groei, zowel van je onderneming als van jou persoonlijk. Numbr is dé partner voor ondernemers.
Boschcour 46A, 6221 JR, Maastricht, Holanda
- 0432340203
- mail@numbr.nl
- numbr.nl
Gewoon goed…

Snel, accuraat en behulpzaam
Ik ben meer dan tevreden over de service die Numbr biedt. Ze zijn snel, accuraat en altijd behulpzaam. Antwoord op een vraag krijg ik vrijwel meteen. Elke maand krijg ik een overzicht op een manier dat het zelfs voor mij begrijpelijk is.

Start
Joyce, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik vind het persoonlijk fijn dat ze ook in een zelfde levensfase zit (dit is persoonlijk). Het is voor haar geen probleem om online af te spreken. Dat is in deze periode prettig. Ik merk dat zij tijd maakt als het nodig is en dat zij verstand heeft waarover ze praat.

Respuesta de Numbr - boekhouders & adviseurs
Más información sobre otros tipos de reseñas.