NurseCare Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Centro de exámenes físicos

Escrito por la empresa

NurseCare består af erfarne sygeplejersker med tilknyttede ortopædkirurgiske og medicinske læger. Siden 2001 har mere end 30.000 medarbejdere på danske arbejdspladser fået et helbredstjek af os. NurseCare repræsenterer faglig kompetence, professionalis...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super behagelig oplevelse og kompetent…

Super behagelig oplevelse og kompetent vejledning.

9 de septiembre de 2026

Kære MHS

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god vejledning og en behagelig oplevelse hos os. Vi håber på at vi kan give dig en tilsvarende oplevelse en anden gang :-)

God og behagelig oplevelse

God og behagelig oplevelse. Käthe var super sød og forklarende.

8 de septiembre de 2026

Kære Tommy

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse. Vi giver din ros videre til Käthe – hun bliver helt sikkert glad for at høre det.

De bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget behagelig og kompetent…

Meget behagelig og kompetent sygeplejerske

27 de mayo de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores sygeplejerske som både behagelig og kompetent. Vi sætter stor pris på din feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sundhedstjek af NurseCare som er meget professionelt

Sundhedstjek af NurseCare som firmahenvist medarbejdertilbud er et fantastisk tilbud. På 20 minutter gives et godt billede af kroppens tilstand - og man får nogle gode råd til at forbedre helbredet eller venligt men bestemt anbefaling om at kontakte ens egen læge ved begrundet mistanke om noget måske ikke er som det skal være.

9 de diciembre de 2025

Kære Niels
Mange tak for din anmeldese.

fungeret godt

4 de diciembre de 2025

Kære Olga
Mange tak for din anmeldese.

Sagligt og professionelt

Jeg var til et sundhedstjek på en halv time, hvor alt blev gennemgået. Dette blev gjort på en meget saglig, professionel og behagelig måde, hvor der nøje, blev forklaret om hvad forskellige tal betød efterfølgende.

9 de abril de 2025

Hej Kim
Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at du var tilfreds med sundhedstjekket.
Mange hilser

Servicen er i top

Servicen er i top, de svarer lynhurtigt på éns mails og sygeplejerksen, som vi havde ude sidst var super god, servicemindet og hurtig! Alt spiller bare! :)

14 de marzo de 2023

Respuesta de NurseCare

Tak for anmeldelsen. Vi er ligeledes glade for et godt samarbejde og god kommunikation.
Mvh
John, Mark og sygeplejerskerne

Jeg bestilte Influenzavacciner...

Jeg bestilte Influenzavacciner til de af vores medarbejdere der ønskede det. Der gik under en uge fra første samtale, til der stod en yderst serviceminded sygeplejerske på vores kontor. Kan varmt anbefale Nursecare og vil helt sikkert benytte dem igen til næste år.

21 de noviembre de 2022

NurseCare gør det fantastisk

Vi har samarbejdet med NurseCare i mange år og det er et rigtig godt samarbejde og NurseCare yder en virkelig god service og er ekstrem imødekommende.
Jeg kan helt klart anbefale dem.

19 de octubre de 2022

Kære Lone
Tak for din anmeldelse. Vi er også rigtigt glade for samarbejdet!
Kh
John, Mark og sygeplejerskerne

Meget informativ hjemmeside

Meget informativ hjemmeside, hvor jeg fandt god information omkring influenzavaccination. Og så er de tilmed rigtig søde og flinke når man ringer til dem. Mange tak for hjælpen. Mvh, Thomas

15 de febrero de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.