Ik gebruik NutrID al jaren . Voor mij werkt dit perfect . De hoeveelheid koolhydraten zelf per training kunnen bepalen/ mixen . Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.
Consulta las opiniones de los clientes
NUTRI-ID heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding, tijdens én na trainingen en wedstrijden. Eric denkt actief mee in de opbouw en geeft waardevolle adviezen die echt aansluiten bij mijn persoonlij... Ver más
Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel... Ver más
De producten (benzine, kerosine, rec night en train) gebruik ik al enkele jaren, ik kan er een hele triathlon op volbrengen, enkel water nodig van de organisatie. Top spul. Daarnaast binnen een dag... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de NutrID | Personalised Sport Nutrition
Escrito por la empresa
Información de contacto
Zijperweg 24, 1742NE, Schagen, Holanda
- info@nutrid.com
- nutrid.com
Uitgebreid advies
Heel uitgebreid advies met betrekking tot gebruik van welke producten in welke hoeveelheden. Uiteengezet voor verschillende racedoelen!
KerosineRS+
Nu één keer getraind met kerosine (1:3 en 1:0). Erg tevreden over de voeding, vooral tijdens het lopen. Geen last van mijn buik gehad! Op de fiets wel iets misselijk, maar niets wat de prestaties beïnvloedde.
Mijn eerste Ironman met NutrId
Mijn eerste Ironman is met de afgepaste voeding fantastisch verlopen. Geen moment getwijfeld over energie of andere tekorten. Het persoonlijke advies was precies wat ik nodig had. Kortom een echte aanrader!
Keurig geadviseerd in welk product het…
Keurig geadviseerd in welk product het beste bij mijn zou passen.
Ondertussen ook getest en zeer tevreden met de Kerosine 2:1. Prestaties blijft geduurde de dag gelijk. Oprecht een top product
Positief
Bij het vragen van informatie wat betreft de verschillende drankjes voor mijn kika event kreeg ik laat in de avond nog antwoord, betekent dat jullie er druk mee zijn zelfs na de reguliere tijden, bij onduidelijkheden kreeg ik nogmaals de juiste info en daardoor heb ik nou 2 verschillende drankjes bij jullie gekocht. De site zelf is erg overzichtelijk en staat ook uitgebreid de informatie,
Gister mijn eerste kwart triatlon voltooid thuis en ik denk dat mede door jullie ik geen honger gevoel heb gekregen. Top
Gr
Prima service en fijne producten!
Sinds het gebruik van NutrID geen last…
Sinds het gebruik van NutrID geen last meer van buikpijn tijdens de triathlons. Top!
Precies wat ze beloven
Tevreden goede levering
Voor de eerste keer Kerosine
Voor de eerste keer Kerosine gebruikt en dat viel zeker niet tegen. Was even raar, die 9 maatschepjes poeder, en aanvullen met water in twee keer, maar het klopt wel! Geen last van de maag en tot aan eind van de rit gas kunnen geven. Tot dusver alleen nog in lange trainingen getest, hopelijk binnenkort ook een keer in een cyclosportieve, zodat ik het goed kan testen.
Aanrader voor zowel wedstrijd als training
Fijn product voor zowel wedstrijden als training. Ideaal dat het naar eigen wens is samen te stellen
Vanaf het moment dat je besteld hebt…
Vanaf het moment dat je besteld hebt tot het moment dat je het product in handen hebt wordt je goed geïnformeerd. Het product was mij bekend en deze voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Snel geleverd
Betrouwbare basis bij duurprestaties
Ik ben al enige tijd fan van de Nutrid Kerosine. Voor mij DE basis voeding bij trainingen en evenementen van > 6 uur, en zorgt met name ook snachts voor een continue toevoer van energie omdat het heel makkelijk wegdrinkt en daarmee de spijsvertering minimaal belast. Verder kan je zelf de concentratie goed bepalen, passend bij het type endurance.
Snelle levering en goed geholpen met…
Snelle levering en goed geholpen met het oplossen van een vraag.
Prima conform afspraak !!
Top spul
Daarnaast binnen een dag geleverd, netjes verpakt en geen overbodig plastic.
Ik word er blij van, nu alleen nog zelf trainen.
Goede producten en dito service
Goede producten en dito service. De Kerosine is ongeëvenaard!
Más información sobre otros tipos de reseñas.