Zamówienie dotarło bardzo szybko, a produkty (czepek jedwabny, krem do loków i pianka do włosów kręconych) rewelka. Długo zastanawiałam się nad zakupem, ale warto było; czepek naprawdę robi robotę, a... Ver más

Oceniam usługę wysoko. Przygotowanie zakupionego produktu do kuriera było bardzo szybkie. Dla osób, które czekają na dany produkt i chcą go jak najszybciej polecam tą firmę

Nutridome to bardzo rzetelna firma. Produkty są świetnej jakości, a przesyłka błyskawiczna. Wszystko jest pięknie zapakowane i zabezpieczone. Kupuję perfumy i suplementy od jakiegoś czasu i jestem w 1... Ver más

4,7

Bardzo przykre doświadczenie

Nie pierwszy raz zamawiałam produkty i nie mam zastrzeżeń do ich jakości, natomiast przy ostatnim zamówieniu napisałam prośbę o szybką wysyłkę bo bardzo mi zależało. Zadzwoniłam również z tą uprzejmą prośbą. Pani w oschły sposób poinformowała mnie, że mają od dwóch do czterech dni na realizację. Żeby powiedziała, że nie mają na stanie, że cokolwiek, że się nie uda byłoby ok ale ton jakim mnie poinformowała był dla mnie bardzo przykry. Oczywiście paczka przyszła nie w drugim, nie w trzecim ale dokładnie w czwartym dniu. Dla mnie za późno bo nie zdążyłam jej otrzymać przed wylotem na wakacje.

14 de abril de 2026

Od niedawna stosuję państwa…

Od niedawna stosuję państwa kosmetyki.Mam cerę wymagającą i muszę uważac na kremy które używam.Już dziś mogę powiedzieć że trafiłam w 10.Cera nawilżona,wypoczęta.Plus to oczywiście naturalne składniki,a cena porównywalna do innych marek.

9 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?