Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og godt udvalg. Og min hund elsker maden. Super smart at kunne købe større mængder og på den måde få en bedre pris. Leveringsprocessen var også helt perfekt og gennemsigtig!!!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds. Jeg har to ældre franske bulldogs på 11 og 12 år, som har allergi. Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekød. Jeg koger det med grøntsager og ris, og siden da er probl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Hurtig levering og de kontakter dig pr. telefon hvis der er noget de enten ikke har eller er itvivl om. Min hund elsker deres mad og allerbedst hans sår og kløe er stort set forsvundet... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super god service og produktet er jeg faktisk glad for. Det blev afsendt hurtigt og kom dagen efter så leverancen var også god. Men mystisk var det at mit frosne kød var tøet godt op alligevel. Der... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kan kun anbefales

Super god vejledning til valg af det rigtige produkt. Har en hund, der kun tåler kanin og fisk, og at finde kanin-barf bliver sværere og sværere. Vi er dybt afhængige af PetPro, som heldigvis altid har tingene på lager og leverer indenfor den lovede tid. Kan varmt anbefales! 😊

18 de agosto de 2024

Top kvalitet

Super udvalg, hurtig levering, og fantastisk kundeservice. Og vores hunde stortrives på fodret.

20 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jyske priser, nem levering og alt i alt bare NATURTRO

Først og fremmest tak til Karina for den fantastiske shop. Alle de lækre produkter som mine engelske bulldogs kan få (okse) fordi det er naturlige ingredienser. Jeg har delt mit køb med mine bulldog venner på Facebook - og de skal helt sikkert ind og købe selv fremover. Jyske priser, nem levering og alt i alt bare Naturtro!

21 de junio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God og overskuelig hjemmeside og…

God og overskuelig hjemmeside og rimelig god levering. Desværre kan jeg nu konstatere - efter at være begyndt at bruge produkterne - at de ikke lever op til indholdsfortegnelsen. Købte blandt andet oksekød, 1 kg skulle der være i pakken. Har nu været igennem 3 og der har ikke været 1kg i nogle af dem. Rent “muskelkød” som fremgår af indholdsfortegnelsen er vi også en tilsnigelse. Sidst, det må være nogle ret ærgerlige hygiejneforhold de er skåret op under siden det ikke må komme i nærheden af fødevare og kan indeholde diverse.

25 de mayo de 2024
Logotipo de Nutriment

Respuesta de Nutriment

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at vores produkter ikke har levet op til dine forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, da vi bestræber os på at levere tilfredsstillende produkter og løse eventuelle problemer.

Dyrefoder ligger under kategori 3 fødevarer og må derfor ikke komme i nærheden af fødevarer til mennesker. Det gælder alt mad til dyr. Et regelsæt vi naturligvis følger, for at beskytte menneskers sundhed.

Vores råvarer kommer fra slagterier og færdigproduceres på vores egen produktionsfabrik. Vi er fuldstændig gennemsigtige og oplyser alle ingredienser på vores hjemmeside. Det finder du ved at klikke ind på hvert enkelt produkt på webshoppen.

Har du spørgsmål, er du ALTID velkommen til at give os et kald.

Ønsker dig en god dag.

Kærlig hilsen
Karina.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Køber derfra igen!!

Relativt hurtigt fragt, kattene elsker kyllingehjerter, jeg kommer 100% til bestille derfra igen, men en af Barf varianterne var meget blød i forhold til de andre som var frosne, så tænker at den er optøet.

28 de mayo de 2024
Logotipo de Nutriment

Respuesta de Nutriment

Hej Julie,

mange tak for din fine anmeldelse.

Hvis du har modtaget nogle produkter fra os, som ikke har været i orden ved leveringen, vil vi altid gerne, at du retter henvendelse til os, så vi kan finde en løsning.

Rigtig god dag til Jer 😊

Kærlig hilsen
Karina

Ærligt firma !

Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . Og Kiki elsker dåsemad , snacks og tørfoder fra PETPRO . Kiki & Mor vil til enhver tid anbefale PETPRO for et sikkert køb . Absolut 5 stjerner til PETPRO herfra .

23 de mayo de 2024

Den sødeste service!

Den sødeste service!
Vores super kræsne labradoodle ELSKER jeres Barf. Har aldrig set hende spise med den glæde før nu. Vi er faste kunder fremover.
At der også er en personlig hilsen med i pakken, viser os at det er nogle der brænder for det de gør og gerne vil gøre det personligt. Man blir helt glad inden i.
De bedste anbefalinger både på produkterne og servicen.
Tak for det.

Kh
Charlotte Kirchhoff
Og Ikke mindst Esther (vores labradoodle)

6 de mayo de 2024

Jeg bestilte igår d

Jeg bestilte igår d. 30.4.24 og idag d. 1.5.24 kom min pakke med BARF. Det er en dejlig hurtig afsendelse. Jeg plejer, at købe et andet sted, der er løbet tør for barf, men efter den her betjening tror jeg bare jeg bliver her. Desuden var der også det sødeste klistermærke på kassen, hvor der stod om chaufføren ville være sød, at levere pakken til tiden, da det er foder og kan være på frost og så hilsen min hunds navn. Plus et håndskrevet kort i pakken. Ydermere var der pakket is i, så foderet holdte sig frosset. Så jeg er ovenud lykkelig og min/e hund/e var vildt interesseret i poserne, hvilket er positivt. Så 1000 tak.

30 de abril de 2024

Her handler jeg gerne igen

Her handler jeg gerne igen
Har tidligere bestilt foder fra Essential direkte hos producenten, som leverer fragtfrit med fragtmand, men det tilbud som PetPro havde på samme produkt, kunne jeg ikke ignorere. Hurtig levering til pakkeshop og en
lille håndskrevet hilsen. Jeg handler gerne igen om 10 kg.'s tid.

18 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.