Først tænkte jeg, at siden var lidt anonym. livebordet åbnede langsomt, men indsatsen blev gemt efter reload. Efter en pause tjekkede jeg også at jeg kom tilbage fra en besked, og spillet stod stadig... Ver más
They locked my account after small win, no real explanation
Tyler replied through email after I sent a screenshot about my payout method showing twice. The answer was specific enough that I stopped guessing.
The limit increase button showed a cooling-off period instead of just accepting it. Good, during the session because that is the point of the tool WAY better.
- Casa de apuestas
- Agencia de apuestas
- Corredor de apuestas
- Casino
- Casino o apuestas online
- Apuestas deportivas online
Oppdag nye nettcasinoer i Norge med moderne løsninger, tydelige vilkår og fokus på sikkerhet og brukervennlighet.
Información importante
La gente también ha visto
Suddenly Couldn't Log In
Account says disabled, zero info what happened
Promo code failed
Entered code from email, system said invalid.
Login Issue With Account
Keeps asking to reset password, still doesn't log in
Freezes during peak hours
Night time the site basically unusable with freezes
Seasonal Bonus Just Disappeared
Holiday promotion vanished mid-week with no explanation
Wagering unfair
Balance locked until impossible conditions met, feels bad.
Confusing small print
Fine print on bonuses basically kills any value.
Responsible Tools Hard
Setting cool-off period not straightforward at all
Game lag frustration
Spins stutter, results appear late, really sketchy experience overall.
Confusing Mini Terms
Short terms abbreviations impossible understand
Bonus Rules Are Ridiculous
Bonus terms insane, impossible to understand or finish wagering
Birthday bonus missing
Promised birthday gift never showed on my account.
Sudden Account Suspension
Got message account closed, still no proper reason
Unreal playthrough demand
Needed wager thirty times before cashout, just unreasonable.
ID selfie again
Already sent selfie twice, still not enough.
Account Locked Randomly
They locked my account after small win, no real explanation
status page told me approved before i…
status page told me approved before i even asked, payout next day
oddly pleased with this casino bit
oddly pleased with this casino bit: I took the casino cashback because date and amount were shown clearly while my tea went cold