Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luc heeft al meerdere keren prachtige ontwerpen gemaakt voor onze horecazaak Villa Curnonsky in Arnhem. Hij werkt snel, perfectionistisch en heeft oog voor detail. Er wordt eigen initiatief getoond en... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn met ons bedrijf een wat langere samenwerking aangegaan voor meerdere websites. Als ik Oase Creative meer sterren kon geven, had ik het zeker gedaan. Louie gaat echt above en beyond om een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luc heeft fantastisch werk geleverd voor het ontwerpen van onze design verpakking. Hij is erg creatief en onderscheidt zich hier mee van anderen. Hij reageert snel en het is erg fijn om met hem samen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oase Creative is een professioneel bedrijf met top service. Het team heeft voor mij geweldige foto’s geleverd, hele listing er om heen gebouwd inclusief het e-book en de hele branding verzorgd. Louie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador gráfico
  2. Agencia de publicidad
  3. Servicio de comercio electrónico
  4. Fotógrafo
  5. Servicio de producción de vídeos
  6. Web designer

Escrito por la empresa

Oase Creative bouwt e-commerce merken die herkenbaar zijn en sales drijven. Op bol.com, Amazon en Shopify. Branding, productfotografie, listing design, verpakkingen, webshops, SEO en videografie. Alles in-house, vanuit één team. 200+ merken geholpen in 6 jaar. Van eerste product tot miljoenenomzet. Van concept tot conversie, alles onder één dak.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Louie en z'n team zijn toppers

Louie en z'n team zijn toppers! We werken geregeld met elkaar samen en dat loopt altijd soepel, professioneel en op een losse, persoonlijke manier. Fijn om ze in ons klantenbestand te hebben!

22 de octubre de 2025

Aanrader!

Een hele fijne designer om mee samen te werken. Het contact verloopt snel en het is makkelijk om samen te sparren over ideeën. Er wordt goed geluisterd naar wensen en deze worden creatief en professioneel vertaald naar het ontwerp. En het allerbelangrijkste is: ik ben ontzettend blij met de kwaliteit van het eindresultaat!

24 de septiembre de 2025

Not a better agency

Never have i worked with another agency/group like this. We had hard deadlines and high expectation... I would recommend Louie and his team to anyone.

12 de agosto de 2025

Logo opdracht

Als DJ had ik een logo nodig. Hierbij ben ik met een idee naar OASE gegaan. Bij onze ontmoeting gaf hij aan dat hij dit nog niet eerder op deze manier had gedaan. Na een goed gesprek, ging hij de opdracht aan en is de logo nog beter geworden dan ik had verwacht. Goede service en komt afspraken na!

3 de septiembre de 2024

Louie is the man!

Louie really went out the way to help me with the branding and logo creation for my course. He was very quick at responding and always happy to change anything I needed. I would 100% recommend and use again.

13 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oase Creative helped us design new packaging and rebrand.

We hired Oase Creative to help our brand design and produce a new packaging design sleeve for our personal hygeine product. Louie was clear and communicative - leading with a creative new take: He helped us go from ideas to a tangible working design. I plan to reccomend Oase Creative to friends and business partners in the future.

26 de marzo de 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Wat ik een enorm pluspunt vind is dat ze goed luisteren waar je naartoe wilt. Ze begrijpen het ook en voeren het goed uit. Heb een paar keer bijgestuurd en ben enorm blij met het eindresultaat. Dus top!

31 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Creativiteit met een oog voor detail

Ik ben zeer te spreken over Oase Creative. Ze hebben een duidelijk invul-formulier waarmee ze alle benodigde informatie ophalen waarmee ze vervolgens ook met een vleugje creativiteit prachtige ontwerpen kunnen maken. Ga zo door!

25 de enero de 2024

5 sterren!

5 sterren!! Dik verdiend. De listing ziet er goed uit. OASE Is zeer professioneel en zeker aan te bevelen. Er is ruimte voor input en tijdens het sparren is er een mogelijkheid om je eigen ideeën voor te stellen. Hier wordt goed naar geluisterd en het resultaat mag er zeker zijn. Super!!

9 de enero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.