Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte en vare, som blev solgt som ny, men den viste sig at være brugt. Efterfølgende aftalte vi en retur, og jeg har returneret varen. Alligevel har jeg nu ventet i over en måned på at få min... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig klasse kundeservice som andre kunne lære noget af. Efter jeg havde bestilt varene fik jeg et opkald bare for at tjekke om min bestilling var korrekt. Varene blev pakket samme dag og mod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danish national living in Dubai, contacted Oceandive.dk with regards to a diving computer, excellent communication, item was shipped the second I had completed the banktransfer it arrived basica... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de buceo

Escrito por la empresa

Ocean Dive er et dykkercenter med salg af dykkerudstyr, dykkerkurser og dykkerrejser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

brugt vare

Jeg købte en vare, som blev solgt som ny, men den viste sig at være brugt.
Efterfølgende aftalte vi en retur, og jeg har returneret varen. Alligevel har jeg nu ventet i over en måned på at få mine penge tilbage.
Meget skuffende oplevelse og manglende opfølgning.

ORDRE WS#8530

23 de marzo de 2026

Respuesta de Ocean Dive

Hej Bohdan, varen var ikke brugt, så den del har vi vist været igennem. Desuden fik du dine penge tilbage under en uge efter, vi havde modtaget din forsendelse, pakket den ud og tjekket den for fejl. Sat den til salg igen til samme pris og solgt den igen. Din retur er overført til MP 5. marts 2026 kl 15.07 vh Chris

Dumpet

Bestiller en 'lagervare' (der tilmed var anført som 'kan afhentes i butikken'),
med forventning om levering indenfor et par dage.

Efter _ikke_ have modtaget varen efter en uge - eller modtaget nogen information overhovedet - skriver jeg til webshoppen for at høre hvad der sker.
Ingen respons overhovedet.

6 dage senere rykker jeg for svar. Får respons om at varen ikke er på lager.

Har spildt 2 uger på en butik der åbenlyst ikke tar' kunderne seriøst.

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering

Bestile en Sealife Sportdiver Ultra Underwater Housing, og alt klappede. Hurtig levering, på trods af at der stod det var bestillingsvare, modtog jeg den i løbet af et par dage. Og prisen var da absolut også god :-)

4 de febrero de 2026

Dårlig og ubehøvlet kundeservice

Bestilte en vare i november og hørte ikke noget ift. levering. Jeg skrev til virksomheden i start december uden svar fra dem. Da jeg 2 uger senere rykkede for svar, fik jeg besked på, at varen ville lande mandag. Det gjorde den ikke, så jeg afbestilte varen og afventer nu mine penge refunderet, da jeg ikke vil vente 1 måned på en pakke.

Ifm. afbestillingen fik jeg et opkald fra Chris, som var både ubehøvlet og arrogant. Han var pludselig klar til at sende pakken i dag. Jeg havde dog allerede bestilt andetsteds, og var ikke interesseret i at handle med ham - udelukkende pga. hans opførsel.

Hans svar på de dårlige anmeldelser her på TrustPilot vidner beklageligvis også om en ustabil kundeservice.

Jeg vil fraråde alle at handle her.

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Ocean Dive

hej Patrick, som fortalt i telefonen, så landede varen tirsdag i stedet for mandag, og var allerede pakket og klar til afsendelse, da jeg ringede til dig, hvilket trækningen af dine penge jo også giver udtryk for. Jeg var nok mere overrasket over at du ville afbestille når du lige havde fået trackingnummer og det hele. I øvrigt havde du afbestilt via email inden jeg ringede til dig, så at det skulle være dit argument for ikke at ville handle med os er vist tvivlsomt. Men god stil med et par fede personlige kommentarer til at gennemtrumfe dit argument, det vidner om klasse.

Super service

Super service ved telefonisk kontakt i forbindelse med køb i webshoppen, og efterfølgende hurtig levering med GLS.
Jeg har handlet i webshoppen flere gange, og har hver gang modtaget ordren indenfor 2 dage.

15 de noviembre de 2025

Elendig service

Elendig service, og indehaver er på ingen måde serviceminded. Vil ikke tage tingene retur og svare ikke på mail.
Lad vær med at handle hos dem, da de er fulde af fup og løgne.

17 de octubre de 2025

Respuesta de Ocean Dive

Hej Jacob, jeg kan ikke se at du har købt noget hos os, så det er nok lidt svært at returnere noget/penge for noget, som vi ikke ved hvad er. Jeg må sige at jeg undrer mig over, at den slags fuldstændigt groteske personlige angreb på andre mennesker ikke er strafbare. Må jeg ikke foreslå, at du hopper på toilettet i stedet for dit keyboard næste gang, du føler trang til at hælde en vilkårlig spand lo*t ud over andre. Det er simpelthen for sløj en kommentar til at den egentligt overhovedet fortjener et svar retur.
Vh Chris

Bedste Dive shop i København

Bedste Dive shop i København. Altid venlig service, professionel vejledning og Chris har altid tid til at rådgive og dele ud af sin viden, så man får lige det udstyr man skal bruge. Desuden bugner forretningen af kvalitets produkter til enhver dykkers krav og stil.

17 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en Scupapro våddragt…

Jeg havde bestilt en Scupapro våddragt i en dobbelt størelse men de hav den desværre ikke på lager men de havde en anden Marex Flexa 5/4 som de mente at den var "det samme" hvis ikke bedre. jeg skulle ud og rejse ganske kort after så jeg valte at købe den og krydse fingrene for den dragt ville virke. Nu seeder jeg så på min ferie, og er vildt glad for deres service og det er så grund til mit 4 stjerners bedømmelse.

7 de octubre de 2025

Returnering

Bestilte en badedragt og modtog den men den var nogen størrelser for lille det var min engen fejl og så sende jeg den retur for over 2 måneder siden og har enu ikke modtaget mine penge.

14 de octubre de 2025

Respuesta de Ocean Dive

Hej Ida, vi kan ikke tage ting retur, der viser tegn på brug eller på anden måde ikke returneres i en stand, der gør at vi ikke kan sælge varen igen. Den er derfor returneret til dig.
Vh Chris

Bestilte en halskrave d 16 september

Bestilte en halskrave d 16 september, efter at have skrevet flere mail om hvor varen bliver, uden svar fra butik, ringer jeg op d 8 oktober, får en i røret der ikke kan dansk men lover at chefen vil ringe mig op om 2 min, det sker ikke, så efter 1/2 time ringer jeg tilbage og får en kvinde i røret som siger chefen er optaget, insisterer på at tale med ham, og kan høre han taler med en anden i røret, efter noget tid tager den første man røret og siger ocean dive, jinsisterer på at få chefen som ENDELIG tager røret og siger de ikke har kunnet skaffe halskraven, spørger hvorfor han ikke svarer på mine mail, intet svar, siger jeg afbestiller ordren og vil have bekræftelse på sms men han har smidt røret på.
Virkelig dårlig kundeservice

8 de octubre de 2025

Modtog ikke det bestilte

Modtog ikke det bestilte
De reager ikke på mail for at få varen retur selv om det er en del af deres beskrevende politik i handels betingelserne
Modtager ikke retur label
Bliver ringet op at udenlands personale der ikke kunne løse problemet
Deres "Gratis retur" koster ca 70 kr
Det hele virker useriøst og som en " internet skam " forretning

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Ocean Dive

Endnu en smuk dag i Trustpilot land med en "vurdering" hvor vi ikke har den fjerneste ide om hvem du er, eller hvad din ordre gik ud på. Anyways, det står nu rimeligt godt beskrevet i et stort blåt felt nederst på siden, at det koster 39,- ikke "ca" 70,- for en returlabel, men jeg må jo lige tjekke med udviklerteamet, om de evt kan få kanterne til at blinke, så det træder skarpere frem. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på email, hvis du mener, at du stadig skulle være fanget uden en løsning på et problem som er vores ansvar, så tager vi gerne sagen op! God weekend og hilsen, Chris

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.