1,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is weer een dropshipping bedrijf.

Dit is weer een dropshipping bedrijf.
Deze lokale ondernemers starten een Nederlandse webwinkel met een assortiment aan Chinese producten. Die producten hebben ze niet zelf op voorraad liggen. Zodra er een order binnenkomt via de Nederlandse webshop, wordt deze doorgestuurd naar de Chinese partner. Deze neemt de order aan, pakt de producten in en verstuurt deze naar het Nederlandse of Belgische adres. De Nederlandse klant krijgt het pakketje rechtstreeks van de Chinese ondernemer. Juridisch gezien wordt de order geplaatst bij de Nederlandse ondernemer en deze is dan ook het aanspreekpunt voor klachten en complimenten.
Producten zijn dan in China spotgoedkoop dus tel uit je winst!

2 de marzo de 2026

Scam

Scam, hier niet bestellen!
Ik heb een adventkalender gekocht met 24 KNUFFELS, staat zo ook op mijn bevestigingsmail. Ik heb er 1 gekregen met op plastiek gedrukte fototjes. Je ziet bijna niet wat er op staat.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf levert niet wat ze laten zien…

Bedrijf levert niet wat ze laten zien 🤬. En 0 reactie als ik daarover mail. Ik heb nu al 3x aangegeven dat ik die rotzooi ven hen niet hoef en dat ik het wil terugsturen. Geen reactie!! Waardeloos bedrijf!!! Gelukkig heb ik via Klarna besteld.

16 de octubre de 2025

Zogezegd 2526 reviews 5⭐️ geverifieerd door Trustpilot

De website beweert 5 sterren te hebben van 2526 reviews geverifieerd op Trustpilot. Dat is niet het geval. Ook is de site helemaal opgemaakt zoals valse websites. Rekeninghoudend met alle zaken waaraan je een malafide site kan herkennen. Opgelet, zeker omwille van de lage prijs en 1 + 1 gratis. Op een soortgelijke site met exact dezelfde opmaak, heb ik een artikel besteld en betaald dat nooit is aangekomen.
Wees voorzichtig!!! Op FB zijn er heel verl frauduleuze websites, check altijd eerst via Trustpilot.

28 de octubre de 2025

Wat een verschrikkelijke leverancier

Wat een verschrikkelijke leverancier, totaal geen reactie op onvolledige levering.
2 + 2 gratis is slechts 1 set krijgen.

24 uurs klantenservice is een fake.

Aan Klarna sturen ze wat ze geleverd hebben, dit is wat ik gekregen heb maar niet wat in de bevestiging van de bestelling stond.

Klarna krijgt alle info van mij, bewijs is er dus maar geeft aan niet meer dan 2x een case te kunnen maken! Ook deze mensen lezen niet!

2 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na het plaatsen van de bestelling zag…

Na het plaatsen van de bestelling zag ik dat er een fout was in mijn adres, onmiddellijk een mailtje gestuurd maar geen enkele reactie.Ondertussen al ZEVEN mails gestuurd en nog steeds geen reactie.Ik denk echt dat het oplichterij is,maar het bedrag is te laag om stappen te ondernemen.Deze firma NOOIT MEER, ik raad ze ten stelligste af!

5 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blijkt het bestelde uit China te komen…

Blijkt het bestelde uit China te komen en wordt ook van daaruit verstuurd. De help pagina loopt dood op een 404 foutmelding (betreffende pagina niet gevonden). Ik moet het bestelde nog ontvangen, maar dit was eens, maar nooit meer; wanneer er iets mis gaat, ben je aan de goden overgeleverd

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze dropshipping uit China (niks ontvangen na twee weken)

Bestelling geplaatst op 9 juli jl. Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Is dropshipping vanuit China blijkbaar. Je krijgt wel meteen de factuur via Klarna maar de bestelling wordt niet afgeleverd. Bestel hier niets en laat je niet verleiden met gratis verzending in NL en BE

Update 1 augustus: inmiddels 3 weken verder, nog niks ontvangen. Diverse mails gestuurd naar Ocozod maar wellicht raden jullie het al? Totaal geen respons. Mensen bestel hier niet want dit bedrijf is echt zo waardeloos.

22 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling voor leder en kunststof…

Bestelling voor leder en kunststof bumpers voertuigen , lijkt op een wonder product op hun filmpje in werkelijkheid grote rommel die op alles wit uit slaagt
Oplichting en er van uitgaan dat de som te klein is voor klacht neer te leggen .
!! Oplichting !!

9 de abril de 2025

Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen

In februari een handtasje gekocht van Longchamp en nog steeds niet ontvangen. Heb proberen bellen maar niemand te bereiken. Herhaalde malen een mail gestuurd maar geen enkele reactie gekregen. Status is tot op heden dus onbekend!

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen van merk producten

Ik had een Longchamp bij ocozod besteld en het duurde ongeveer een weekje tot hij aan kwam. Ik bleef op de hoogte gehouden worden via m’n mail. En ik was eerst bang dat vanwege de lagere prijs dan op andere website hij fake zou zijn maar het is een echte Longchamp met alle kenmerken en veeeel goedkoper dan op de originele web shop van Longchamp

3 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.