1. Compañía de software

OddsPilots is redefining the sports trading software space by making profitable strategies accessible, transparent, and genuinely affordable for everyone! Our platform provides a full suite of tools designed to help users generate consistent income from sports trading — whether you're just starting out or already experienced. We cover all proven approaches including Matched Betting, Arbitrage, Positive EV (Valuebetting), Middles and more. What sets us apart? We’re not a flashy marketing machine. We’re a small team of professional sports traders who know what works — and we’re committed to sharing it without the hype, noise, false promises, or overpriced subscriptions. While most competitors lock you into expensive monthly plans, we offer practical, low-commitment pricing. For example, our Basic plan is available for a one-time fee — no hidden charges, no recurring billing. For our Advanced and Premium packages, we don’t charge upfront premiums. Instead, we offer a personalised pricing model which accounts for your expected profit based on experience level, location, budget and available time. Our mission is simple: to empower individuals across Europe and beyond to build a sustainable side hustle that delivers results consistently. OddsPilots gives you the tools to turn sports trading into a serious, sustainable side income — with clarity, confidence, and fairness.

4,2

Muy bueno

Por ahora parecen ser legítimos

He ganado unos 80 € de beneficio con la Prueba Gratuita y compré inmediatamente el paquete Básico.Actualmente tienen bonos de hasta 1.500 € en España, y ya he completado aproximadamente 300 €.Tuve una videollamada con ellos, me explicaron todo y también comentaron que añadirán más bonos a medida que los investigan.Por ahora parecen ser legítimos.

30 de julio de 2025
Logotipo de OddsPilots

Respuesta de OddsPilots

Hola Jessica,

Gracias por tu reseña positiva.

Fuiste una de las primeras mujeres (si no la primera) en unirte a OddsPilots, y eso nos emociona mucho. Al principio pensábamos que nuestro servicio estaría dominado por hombres, pero nos estamos dando cuenta de que estábamos equivocados.

Como te explicamos durante la llamada, todo el sistema está basado en matemáticas y no en conocimientos deportivos ni nada por el estilo. Tu éxito hasta ahora significa mucho para el futuro de nuestro enfoque.

¡No dudes en contactarnos si necesitas ayuda con algo!

Saludos,

George de OddsPilots

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (13 reseñas)