Zoo hey wat ruikt mijn vrachtwagen weer lekker zeg , mijn collega’s vroegen zoch gelijk af waar ik het vandaan had🫣 Voor samenwerkingen mag je me altijd een mailtje sturen🤩
Wij van Geurigezaken zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Oduree. Het contact verloopt altijd super: snel, vriendelijk en professioneel. Er wordt goed meegedacht en vragen worden altijd... Ver más
Snelle levering van de heerlijke geuren. Na 2 weken verdwijnt de geur die je op de automat hebt gespoten en moet je de 4 spuitjes herhalen, had gehoopt/verwacht dat het na 4 weken herhaald moest worde... Ver más
Snelle levering, had deze de volgende dag al in huis en netjes verpakt aangekomen! De geur is echt heerlijk: fris, warm en luxe tegelijk, zonder overheersend te zijn. Het ruikt duidelijk niet als een... Ver más
Información sobre la empresa
- Perfumería
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de equipamiento y accesorios para coches
- Tienda de regalos
Escrito por la empresa
Eindelijk een autoparfum dat wél blijft hangen. Bij Oduree begrijpen we dat je baalt van die goedkope geurtjes die na een dag alweer weg zijn, en daarom zijn wij 3 jaar geleden begonnen met het maken van goede autoparfums die echt ruiken naar de bekende dure merken. Met inmiddels meer dan 100.000 tevreden klanten in Nederland en België hebben we bewezen dat onze geuren niet alleen lekker ruiken, maar ook echt in je auto blijven hangen voor een normale prijs. Stop met het verspillen van geld aan rommel die niet werkt en ervaar zelf waarom wij de Nr. 1 specialist in autoparfums zijn; als je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je het morgen namelijk al in huis!
Een geurbeleving boven je verwachting!
Escrito por la empresa
- Ruikt naar parfum zoals je gewend bent
- Omdat we allemaal wel een favoriete parfum hebben die we zelf opspuiten, wilden wij het mogelijk maken om dit ook in de auto te hebben. Vandaar dat alle autoparfums ruiken naar bekende merkgeuren.
- Altijd de beste service
- Het is ons een genoegen om je te verwelkomen als klant. Daarom hebben wij service enorm hoog in het vaandel zitten. Iets wat je mag verwachten van de Nr. 1 in autoparfums!
- Snel bezorgd
- Bestel je jouw autoparfum vandaag, heb je ze morgen al in huis! Dit om ervoor te zorgen dat jouw auto morgen in een handomdraai heerlijk ruikt.
Onze ruik en probeer garantie
30 dagen je nieuwe autoparfum proefruiken
Frijdastraat 6C, 2288EX, Rijswijk, Holanda
- Klantenservice@oduree.nl
- oduree.nl
NIEUW! (Autoparfumspray To Go)
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Geeft helaas geen geur
Ik was heel enthousiast met bestellen na het zien van de TikToks (ja, marketing doen ze goed), maar eenmaal in mijn auto ruik ik echt helemaal niéts van de beloofde geur. Ik heb de stappen doorlopen, maar het flesje lekt eerder als je het op de kop houdt dan dat het echt een geur oplevert. Als ik dit wist had ik het zeker niet besteld! Echt geen aanrader dit 🥹
Heb 2 geuren besteld de savauge en…
Heb 2 geuren besteld de savauge en sandalen
T ruikt echt minimaal tot niets
Had meer verwacht
Zoo hey wat ruikt mijn vrachtwagen weer…
Voor samenwerkingen mag je me altijd een mailtje sturen🤩
omdat het gewoon goed is
Ondanks dat de bezorgdienst het helaas…
Ondanks dat de bezorgdienst het helaas nooit heeft afgeleverd, heeft het bedrijf keurig opgelost door het wederom te verzenden. Super goede service!
Dank
Goeie kwaliteit ik gebruik het al een…
Goeie kwaliteit ik gebruik het al een tijdje misschien zelfs bijna 2 jaar , als laast lekkte mijn autohangers ik heb oduree gecontacteerd super snelle antwoord en super lief hebben ze mij met de probleemje geholpen en heb ook 2 parfums gratis erbij gekregen en snelle service super content ermee !! ❤️
Heerlijke geuren
Snelle levering van de heerlijke geuren. Na 2 weken verdwijnt de geur die je op de automat hebt gespoten en moet je de 4 spuitjes herhalen, had gehoopt/verwacht dat het na 4 weken herhaald moest worden.
Ik ruik de geur amper ik vind het…
Ik ruik de geur amper ik vind het oprecht zonde van m’n geld
Lekker geurtjes die blijven hangen
Snelle bezorging en heerlijk geurtjes die blijven hangen
Lekkere geur
Lekkere geur, even het potje schudden in de dop en de auto ruikt weer heerlijk
Super systeem
Beste oduree,
Beste oduree,
Ik moet helaas zeggen dat ik niet zo tevreden ben met auto luchtje,ik spuit 3/4 spuitjes en binnen een paar minuutjes ruik je niets meer,wel jammer
Snel en makkelijk in gebruik
Snel en makkelijk in gebruik. Luchtje ruikt heerlijk en je ruikt het heel goed door de hele auto heen. Ik ben helemaal fan!!!
De auto parfum spray is top
De auto parfum spray is top. Alleen de hangertjes zijn gevaar voor je auto en dus ook je leven. Ze zijn er bij mij 9 van de 10 keer los gegaan waardoor het door heel mijn auto vloog tijdens het rijden
De autoparfum werkt echt fantastisch ik…
De autoparfum werkt echt fantastisch ik vind het echt een geweldige uitvinding het is ook een heel leuk cado idee voor de auto liefhebbers zeker als je je auto schoon en fris wil laten ruiken
Super lekkere luchtjes genoeg keuze en…
Super lekkere luchtjes genoeg keuze en een hele super goede service! Zeker een aanrader!
Top bedrijf
Snelle verzending, lekkere geurtjes en ze blijven ook heerlijk hangen. Ook de social media team is top
mooie en sterke geur
Más información sobre otros tipos de reseñas.