Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker kvalitets chokolade. Prøvede at skrive på messenger for at få svar på gluten indhold men denne blev desværre ikke besvaret. Efter jeg efterspurgte materialet på mail, kom der hurtigt et ve... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Chokolader har en dejlig dyb rund smag, smelter langsomt og efterlader en nydelse så man har lyst til et stykke mere. Det ville være dejligt hvis i også kunne lave sukkerfri. Jeg må henvende mig til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig ekspedition og de lækreste chokolader - og tak for den lille gave, som I har lagt ved.

Información sobre la empresa

1. Fábrica de chocolate
  2. Tienda de chucherías
  3. Tienda de chocolate
  4. Tienda de postres
  5. Tienda de productos orgánicos

Escrito por la empresa

Økoladen producerer og sælger økologisk chokolade lavet på råvarer af høj kvalitet. Økoladen produkter kan findes online og i mange supermarkeder på tværs af hele landet. Under Økoladen kan du også finde Elmelund Chocolatier Organic, som er vores eksklusive brand. Produkterne fra Elmelund Chocolatier Organic kan du finde i mange specialforretninger. Økoladen har også to butikker, vores fabriksudsalg i Ørslev og vores butik i Næstved kaldt "Sødt Næstved".

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en “Lykkepakke” og var heldig…

Jeg købte en “Lykkepakke” og var heldig at den primært bestod af Økoladens fyldte chokolader- smagte dejligt og til en rimelig pris !

27 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du hjælper os med at bekæmpe chokoladespild 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af lækker kvalitetschokolade og marcipan.
Alt er godt 😊

1 de abril de 2026

lækker chokolade

jeg havde bestilt noget mandel nougat, det smager sååå godt. Nu når jeg var der inde, bestilte jeg også nogle kasser, med chokolade der ikke havde bestået deres meget kritiske blik, men jeg synes de så lækker ud.
Jeg fik det sendt til hoved dør, men GLS stod og bankede på bryggers døren, så det hørte vi ikke.
nu er der sat en seddel på bryggers døren om de skal ringe på hoved døren.

31 de marzo de 2026

Tak for anmeldelsen. 🍫

Gode forskellige varianter

Gode forskellige varianter. Købte en lykkekasse, og der var mange forskelige slags chokolade i. Det var alt sammen rigtig godt.

18 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Tak for anmeldelsen, Vi er glade for at du kunne lide varianterne i lykkekassen🍫

Stor ros!

Det fungerer fint at bestille på jeres hjemmeside.
Og så får vi jo også en lille ekstra gave 🙂.
Vi har købt påskegaver til hele familien og os selv i flere år🐰 .
Det er jo lækker chokolade I har 😁.
I må meget gerne lave de fyldte æg hele året.

13 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Tak for anmeldelsen, Vi er glade for at du kan lide vores chokolade og kvalitet🍫

Lækker kvalitets chokolade.
Efter jeg efterspurgte materialet på mail, kom der hurtigt et venligt og meget brugbart svar.
Tak for god service.

17 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Hej. Har prøvet at finde din mail uden held, men du er velkommen til at skrive igen på kundeservice@oekoladen.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man kan ikke rigtig smage forskel på…

Man kan ikke rigtig smage forskel på den dyre økologiske chokolade og en billig. Chokoladen var lidt smagsløs og i den med mint mangler der mint smag. Ikke pengene værd.

21 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Vi er da kede af, at vores økologiske chokolade ikke lever op til din forventning. 🍫

Fantastisk velsmagende chokolade

Fantastisk velsmagende chokolade med god samvittighed.
Levering indenfor 2 dage efter bestilling, det er okay.

17 de marzo de 2026

Chokoladen er super god

Chokoladen er super god, dog var bunden af kassen åben, da jeg modtog den. Ved kontakt med Økoladen kom vi frem til, at der ikke manglede noget.

4 de marzo de 2026

Super oplevelse

Super oplevelse, sød betjening og lækker produkter i butikken.

5 de marzo de 2026

25 de febrero de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Chokolader har en dejlig dyb rund smag

Det ville være dejligt hvis i også kunne lave sukkerfri.
Jeg må henvende mig til Ålborg chokolade, men ville helst købe lokalt. Tak for en god oplevelse

4 de marzo de 2026

Respuesta de oekoladen.dk

Tak for anmeldelsen. 🍫 Vi kan desværre ikke lave det sukkerfrit

Ene lækkerier

Ene lækkerier, virkelig lækkert chokolade☺️

1 de marzo de 2026

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering
Lykkepakken var fin. Dejligt chokolade og flere forskellige typer. God oplevelse
Jeres chokolade smager bare godt

2 de febrero de 2026

MUMS

Altid super dejlig økologisk, lækker og smagfuld chokolade.

4 de febrero de 2026

God chokolade

God chokolade
Køber igen

31 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.