Et langstrakt og meget irriterende problem med vores kloak i sommerhus på Falster blev løst af Ølands Kloakmester ved Shivan Muhammad, der ydede en fortrinlig indsats ud over det sædvanlige. Ved fori... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har igen haft kontakt til Ølands Kloakservice. Sidste år hjalp Sarah og Shiva mig ud af en kæmpe kattepine med en kloak der var totalt blokeret. Mandag kontaktede jeg Sarah for at bestille tid til... Ver más
Særdeles hurtig og effektiv behandling af sag med to ældgamle nedløbsbrønde, der skulle udskiftes. Arbejdet påbegyndt straks efter indgåelse af aftale. Hårdtarbejdende og kompetente medarbejdere,... Ver más
Efter jeg havde ringet og spurgt om hjælp kom Shivan lynhurtigt og fiksede vores tilstoppede afløb på badeværelset. Det er et gammelt afløb, men han klarede det uden problemer, var totalt professione... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi udfører alt indenfor kloak på Sjælland. - Renovering - Nyanlæg - Spuling - Rottebekæmpelse - Tv-inspektion - Forsikringssager - Omfangsdræn - Strømpeforing/Partliner - Højvandslukke - Sætning af rottespærre - Autoriseret kloakmester
Información de contacto
Godthåbsvej 66, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- casper@oelands.dk
- oelands.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Løsning på en speciel opgave
Vi havde en lille speciel opgave, som vi ikke vidste, hvordan vi skulle løse. Vi henvendte os til Ølands Kloakmester kontor på Godthåbsvej på Frederiksberg.
De løste opgaven helt fantastisk. Vi blev så godt behandlet, og vi kan kun anbefale firmaet på varmeste.

Super service af Shivan og Øland
Jeg havde besøg af Shivan fra Øland, super kompetent og iøvrigt meget behagelig og Max service minded.
Han løste opgave meget fint.
Jeg kan virkelig anbefale Shivan og Øland Kloakmester på det varmeste.

Meget effektive .flot arbejde
Meget effektive .flot arbejde. Tak Allan

Respuesta de Ølands kloakmester
Vi ( stor andelsforening 42 matrikler)…
Vi ( stor andelsforening 42 matrikler) har færdiggjort et projekt over 2 år med øland. Altid god sparring og rådgivning. Og opgaver bliver lavet til tiden. Vi har fået de lækreste kældre, fra kaos til kosmos. Kan kun anbefale når det gælder kloak og fugt sikring. Casper Øland er super til at vejlede og man kan stole på ham og firmaet. Tak!

Respuesta de Ølands kloakmester
Vi har netop benyttet Ølands…
Vi har netop benyttet Ølands Kloakmester Aps til udførelse af TV inspektion og efterfølgende reparation af vore kloakker.
Shivan, som var vores primære kontaktperson på pladsen var yderst professionel, hjælpsom og ikke mindst informativ. Vi vil til en hver tid anbefale Ølands Kloakmester Aps.
AB Maltahus1

Fremragende service!
Har gennem flere år benyttet Ølands når der har været problemer med vores kloak og højvandslukke og det er altid en kæmpe fornøjelse med den gode, hurtige og kyndige service fra Dan og de andre.
Tak for det!

Respuesta de Ølands kloakmester
Jeg kan varmt anbefale Ølands…
Jeg kan varmt anbefale Ølands Kloakmester. Vi fik en rigtig dygtig kloakmester ud samme dag vi ringede. Top service og kvalitet.

5 ud af 5 her fra
Har benyttet Ølands Kloakmester én gang, og er super tilfreds med det stykke arbejde de kom og lavede. Skulle vi få behov for en kloakmester igen, vil vi bestemt kontakte Ølands igen.

La experiencia Trustpilot