Ik wil van ze af en blijven leads sturen en facturen. Heb gebeld naar 5 verschillende telefoonnummers inclusief een mobiel nr, maar niemand bereikbaar. Ook mails, sms wordt niet op gereageerd.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De contacten zijn uitstekend verlopen; en dit betreft zowel de offerte en als de uitvoering. Tijdens het eerste bezoek bleek al dat kennis/expertise niets te wensen overliet. De montageploeg heeft -... Ver más
Sinds enige tijd krijg ik als administratiekantoor offerten van potentiële klanten via offerte.nl. Hoewel veel offerte-aanvragen niet leiden tot een opdracht (relatie neemt telefoon niet op, of zeg... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Boekhouder nodig? Op zoek naar een betrouwbare koffieleverancier? Kom via Offerte.nl in contact met betrouwbare dienstverleners in verschillende branches. Een aanvraag indienen duurt slechts twee minuten!
Información de contacto
Westeinde 12, 1017ZN, Amsterdam, Holanda
- 088 - 771 23 45
- info@offerte.nl
- offerte.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Serieuze tegemoetkoming
Serieuze en concrete reactie gekregen. Het geleverde was niet geheel volgens de briefing, anders had ik 5 sterren gegeven, maar ik heb goede hoop dat dat in de toekomst ook nog goed gaat komen.
het bedrijf reageerde snel na mijn…
het bedrijf reageerde snel na mijn aanvraag.
Spouwmuur isolatie
Ik werd netjes door de bedrijven gebeld, en verschillende aanbiedingen gehad, heb er een gekozen die het mag doen.
Ik had gevraagd om een overkapping met…
Ik had gevraagd om een overkapping met zonnepanelen en ik kreeg alleen een offerte voor zonnepanelen

Respuesta de Offerte.nl
Wist niet dat het meerdere bedrijven…
Wist niet dat het meerdere bedrijven waren.

Onduidelijke communicatie naar…
Onduidelijke communicatie naar installateurs.
Weinig offertes

Er heeft maar 1 bedrijf gereageerd
Er heeft maar 1 bedrijf gereageerd, is komen kijken. Ze zouden een offerte maken, maar daar wachten we al meer dan 10 dagen op
Twee van de drie
Er reageerden uiteindelijk drie bedrijven.
Met alle drie een afspraak gemaakt
De eerste leek helemaal OK met goede recensies. De tweede was een beginnend bedrijf. De derde was een bedrijf met op zich goede recencies maar kwamen niet opdraven op de afgesproken tijd en reageerde ook niet op een mail. Opdracht is naar de eerste gegaan en nu maar hopen dat het goed gaat
Alle offerte aanbieders waren eerlijk…
Alle offerte aanbieders waren eerlijk bij het aangeven of de aanvullende isolatie wel genog rendement zou opleveren daar we al een isolatie van ca. 7 cm hebben.
goede uitleg
Via jullie hebben zich 4 bedrijven…
Via jullie hebben zich 4 bedrijven gemeld.
1 bedrijf heeft via de mail een offerte uitgebracht.
1 bedrijf is langs geweest om een offerte te maken.
2 bedrijven hadden geen tijd en komen er in januari op terug, afgezegd, dan hoeft het niet meer.
Zeer snelle plaatsing (binnen 14 dagen…
Zeer snelle plaatsing (binnen 14 dagen na tekenen offerte) van de zonnepanelen. Echter geen werkende installatie geleverd (11 december 2023). Heb hierover contact gehad (14 december 2023) en ben benieuwd hoe snel dit wordt opgelost.
Groot aantal offertes
Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een project gestart.
Offertes zonnepanelen
Van de vijf bedrijven hebben er twee binnen een week gereageerd, en een derde pas na drie weken.
Niet best...
Er zou iemand komen en heb daarvoor vrij moeten nemen.
Alleen kwam er niemand op de afgesproken tijd...
Ik ben zzper en wordt per uur betaald dus dit heeft mij geld gekost.

Respuesta de Offerte.nl
Verrassend snelle reactie op mijn…
Verrassend snelle reactie op mijn aanmelding.
Más información sobre otros tipos de reseñas.