Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wil van ze af en blijven leads sturen en facturen. Heb gebeld naar 5 verschillende telefoonnummers inclusief een mobiel nr, maar niemand bereikbaar. Ook mails, sms wordt niet op gereageerd.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een proj... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agente de negocios

Escrito por la empresa

Boekhouder nodig? Op zoek naar een betrouwbare koffieleverancier? Kom via Offerte.nl in contact met betrouwbare dienstverleners in verschillende branches. Een aanvraag indienen duurt slechts twee minuten!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze mensen zijn gestoord.

Na het aanvragen van offerte voor houten kozijn met 1 sec. iemand aan de lijn (zonder dat ik toestemming had gegeven mij telefonisch te benaderen) die heel pusherig alles in gang wilde zetten vervolgens 15x gebeld door partijen die kunststof kozijnen aan wilden bieden. Vervelend voor hun en voor mij lijkt me.. omdat we niets voor elkaar konden betekenen. Toen ik maanden daarna gebeld werd door de betreffende persoon van offerte.nl verwachtte ik een telefoontje van het ziekenhuis. Ik gaf aan dat de dienst niet bevallen was. Ze zou later terug bellen. Daarna moest ik me met spoed melden op de SEH en terwijl ik met een arts in gesprek zat werd ik gebeld maar kon niet opnemen. Vervolgens werd ik 8!!!! X achtereen gebeld door de persoon van offerte.nl! Zijn ze niet helemaal 100? Wie bel je acht keer achtereen als het niet om een noodsituatie gaat?? Alsof een gestoorde ex de break up niet kon accepteren oid… helemaal geschift.

21 de junio de 2024

Beste Tessa,

Zeer vervelend om te horen wat er is voorgevallen. We nemen de feedback mee en zullen voorkomen dat dit in de toekomst nog een gebeurd.

Onze excuses.

Misleidende deurverkoop

Zie vorige review. Ik deel deze ervaring, misleidende deur verkoop waarna je overladen wordt door aanvragen. Vraag goed door en nergens akkoord op geven.

10 de junio de 2024

Beste Daisy,

Zeer vervelend om te horen dat er op deze manier omgegaan is met uw gegevens. Wij hebben de 3e partij waar wij deze samenwerking mee hadden al stop gezet, om dit in de toekomst te voorkomen.

Excuus voor het ongemak.

Misleidende deurverkoop

Aan de deur stelt iemand dat er een wijk initiatief is gestart voor duurzaamheid. Dan wordt om je gegevens gevraagd als je van de mogelijkheden op de hoogte wilt worden te houden.

Blijkt het gewoon offerte.nl te zijn en absoluut geen initiatief uit de wijk. Best wel slinks, niet aan meedoen en goed doorvragen (of deur dichtgooien). Zou goed zijn als ze met bord rondlopen dat ze van offerte.nl zijn.

8 de junio de 2024

Beste Frans,

Excuus voor het ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga vooral niet met offerte.nl in zee

Ga vooral niet met offerte.nl in zee, los van dat ze leads doorsturen aan veel meer dan 5 bedrijven komen ze hún financiële afspraken niet na. De leads zijn het geld niet waard.

Zolang je netjes betaald en je mond houdt is er niks aan de hand, zodra je wilt opzeggen komen er in eens allemaal kleine lettertjes tevoorschijn waardoor je maanden langer vast zit aan het contract dan afgesproken. Wij gaan hier een jurist op zetten en zijn klaar met offerte.nl aldanook solvari.

7 de mayo de 2024

Beste Robertus,

Vervelend om te horen dat de samenwerking niet naar wens was. Iedere lead die wij doorsturen gaat vanuit Offerte.nl naar maximaal 5 partners. Dit sluit natuurlijk niet uit dat een aanvrager ook elders een aanvraag doet en dus door meerdere partijen wordt benaderd.

Al onze overeenkomsten zijn overzichtelijk en worden telefonisch doorgenomen. Wij werken dus niet met 'kleine lettertjes'. Transparantie is iets waar wij achter staan.

Helaas dat dit zo heeft gelopen. Mochten we in de toekomst nog eens in gesprek kunnen gaan dan graag.

Ook jammer om te zien dat je met 2 verschillende accounts op meerder plekken slechte reviews achter laat...

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet luisteren naar wat iemand zegt.

Telefonisch aangegeven dat er op bepaalde momenten het beste contact opgenomen kon worden i.v.m. werk. Desalniettemin werd ik tijdens werk 5x gebeld.
Daarna ook door bedrijven gebeld op momenten dat het niet uitkomt en waarvan ik aan had gegeven dat het niet uit zou komen.

Er wordt aan de telefoon gevraagd wanneer je het best bereikbaar bent, maar daarna wordt er in de notitie van je aanvraag gezet "bel maar gewoon, en kijk maar of er opgenomen wordt".

Zeer vervelend en onprofessioneel.

29 de abril de 2024

Beste A.

Vervelend om te horen dat onze dienst niet heeft gewerkt zoals u dat graag had gezien. Wij proberen altijd de aangegeven momenten door te geven aan onze partners, echter hebben wij helaas geen invloed op de uitkomst hiervan.

We hopen dat u, ondanks dit voorval, toch de juiste keuze heeft kunnen maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds enige tijd krijg ik als…

Sinds enige tijd krijg ik als administratiekantoor offerten van potentiële klanten via offerte.nl. Hoewel veel offerte-aanvragen niet leiden tot een opdracht (relatie neemt telefoon niet op, of zegt direct dat men geen boekhouder nodig heeft) zitten er ook meer dan voldoende voltreffers tussen waarbij ik de offerte om gezet heb in een opdracht.
Al met al is het rendement op mijn kosten voor offerte.nl zeer goed te noemen! Dus heel tevreden met deze samenwerking.

25 de marzo de 2024

Telefoonterreur

ik werd vandaag gebeld of ik tevreden was met de offertes die waren geplaatst door offerte.nl, ik beaamde dat ik tevreden was. Door de medewerker van offerte .nl werd mij gevraagd ik in de toekomst nog wat nodig had, ik zei hem dat ik in de toekomst nog kunststof kozijnen wilde maar dat er eerst voor moest sparen omdat je je geld maar een keer kan uitgeven en ik gaf hem aan dat wanneer ik het bedrag bij elkaar gespaard zou hebben dat ik dan graag gebruik maak van offerte.nl
Wat schets mijn verbazing: na10 minuten werd ik gebeld door de eerst verkoper van kunststof kozijnen
en vele zullen volgen want offerte.nl kan en wilde niet de fout herstellen zodat ik nu opgescheept met vele opdringerigere verkopers waar ik niet om gevraagd heb.

21 de marzo de 2024

Beste R.A. van Uffelen,

Vervelend om te horen dat uw eerste ervaring met Offerte.nl zeer goed was, maar het tweede contact niet naar wens is. Dit is dan ook zeker niet de bedoeling geweest!

Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen, horen wij dat graag!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

vroeg een vrijblijvende offerte aan…

vroeg een vrijblijvende offerte aan voor een woning die ik eventueel wil kopen, maar nog niet heb gekocht.
Krijg ik aanbiedingen waarbij ze de zonnelpanelen al binnen een week wilden komen installeren!

29 de enero de 2024

Hi Pierre,

Door de schommelende prijzen zijn offertes vaak voor een kortere tijd geldig. Ook kunnen veel van onze partners snel leveren.

Hopelijk kunnen we u beter van dienst zijn als de opdracht uitgevoerd kan worden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik gaf duidelijk aan om alleen per mail…

Ik gaf duidelijk aan om alleen per mail te reageren maar werd telkens gebeld

29 de enero de 2024

Beste Wietze,

Vervelend om te horen dat onze dienst niet is bevallen. Het klopt inderdaad dat onze partners eerst een telefonisch gesprek willen, om op deze manier een passende offerte te maken.

Wellicht dat we u in de toekomst nog eens kunnen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De contacten zijn uitstekend verlopen

De contacten zijn uitstekend verlopen; en dit betreft zowel de offerte en als de uitvoering. Tijdens het eerste bezoek bleek al dat kennis/expertise niets te wensen overliet. De montageploeg heeft - tot op dit ogenblik - uitstekend werk geleverd en de "zonneprestaties" zijn zichtbaar op computer en iPhone. De toekomst is begonnen. U hoort ongetwijfeld nog van ons.

12 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Teleurgesteld

Moeite om bedrijf dat combinatie van zonnepanelen met accupakket aanbied te overtuigen dat het ideale pakket een accu heeft die enkele maanden bewolking kan overbruggen.

23 de enero de 2024

Beste heer/mevrouw Verhelst,

Vervelend om te horen dat niet iedere partner een geschikte match is geweest. De thuisaccu wordt in Nederland inderdaad nog niet door iedereen aangeboden.

Wellicht dat we u in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veel keus maar naar mijn idee teveel keus

Ik was echt verbaasd dat er zoveel bedrijven die niet uit mijn regio kwamen mij telefonisch benaderde. Als ik offerte.nl was zou ik mij beperken tot maximaal 3 aanbieders. Teveel keus is naar mijn idee weer te overdadig.

25 de enero de 2024

slechts een bedrijf heeft gereageerd

slechts een bedrijf heeft gereageerd
geen enkele bedrijf uit de directe omgeving door jullie geselecteerd

24 de enero de 2024

Beste Ben van Cleef,

Vervelend om te horen dat we geen passende partij hebben kunnen vinden. Het kan helaas voorkomen dat de partners uit uw specifieke regio vol zaten en we daarom partners hebben gematcht die iets verder zitten, maar nog steeds werkzaam zijn bij u in de regio.

Mochten we u nog kunnen ondersteunen bij het vinden van een geschikte partij, dan kijken we graag met u mee!

Team Offerte.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.