Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para oficinas

Escrito por la empresa

Officemania maakt werkplekken waar je écht goed kunt werken. Of het nu gaat om een thuiswerkplek of een compleet kantoor, Officemania helpt je met slimme, gezonde en stijlvolle oplossingen. Onze diensten bieden mogelijkheden voor elke klant. Bij Officemania draait alles om aandacht. Aandacht voor hoe je werkt, waar je werkt en vooral hoe je je daarbij voelt. Officemania zorgt voor werkplekken die kloppen — van bureaus en vergadertafels tot ergonomische bureaustoelen en slimme accessoires. Of je nu een compleet kantoor inricht of alleen je thuiswerkplek optimaliseert: Officemania denkt met je mee. Werkt met aandacht.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze aftersale

Waardeloze aftersale. Als je voor bijna € 15.000 neertelt voor 8 bureaus en 8 bureaustoelen en na 2 weken blijkt bij 1 stoel de rugleuning serieus beschadigd doordat je er gewoon op bent gaat zitten dan "lossen ze het op" met een eerste voorstel dat je korting krijgt op de nieuwe rugleuning (50% korting op een rugleuning waar ze voor rekenen: € 370,15 ex btw) en aanvullend € 64 voorrijkosten en de monteurkosten € 64/uur. Ook ex btw... Fijne service!! Na veel over en weer bellen is het beste wat ze willen bieden dat ze de rug kosteloos monteren maar dat je nog wel € 185 + btw neertelt voor het vervangen van de beschadigde rugleuning. Ik koop hier nog geen paperclip meer. Echt waardeloos. Ik had een wat ruimhartigere oplossing bedacht als ik in hun schoenen had gestaan. Dat levert op de lange termijn meer op. Zeker weten. (De beschadiging bleek overigens te zijn veroorzaakt door een stukje klittenband waarmee de kontzak van een korte broek werd afgesloten. Ik als gebruiker was er niet mee bekend dat deze stof daar niet tegen kon. Heb meer dan 50 jaar "bureaustoel zit ervaring" maar dit nog niet eerder mee gemaakt.) Dat we 2 keer de definitieve leveringsdatum ruimschoots (week of meer) van tevoren hebben verschoven omdat verbouwing nog niet klaar was noem je ook kosten voor je bedrijf. Waar ik ook al blij moet zijn met jullie coulance dat daar geen kosten voor zijn gerekend. Laat me niet lachen.... Soms moet je als verkoper verantwoordelijkheid nemen voor iets waar "niemand iets aan kan doen". Nogal gemakkelijk om het op het bordje van de klant te leggen.

22 de julio de 2026
Logotipo de officemania.nl

Respuesta de officemania.nl

Beste Jos,

Wat jammer dat je deze route kiest om deze situatie op te lossen. Wij voelen ons genoodzaakt om het hele verhaal te vertellen. Je brengt ons op deze wijze onnodig schade toe.

Je hebt inderdaad voor 15.000 euro aan mooie kantoorinrichting gekocht bij ons. We hebben jullie daarbij intensief begeleid in het maken van de juiste keuzes voor kleuren en materialen.
Daarna is deze mooie bestelling bij ons binnengekomen.
We hebben op jullie verzoek een montagedatum gepland om alles netjes voor een vaste prijs te leveren en monteren.
Je vergeet er gemakshalve in je verhaal bij te vertellen, dat je tot 2x toe kort voor de montagedatum de levering hebt verplaatst. 2 monteurs á €500,- per dag x 2 aan gederfde inkomsten aan onze zijde.
Daarnaast financieren wij ook 2 maanden je bestelling voor.
Dit allemaal zonder dat we er op enige manier kosten voor hebben doorberekend.

We hebben uiteindelijk naar volle tevredenheid alle meubels geleverd. Maar helaas de verkeerde kabelgoten meegeleverd. Deze hebben jullie later zelf bevestigd. Elke goot 4 schroeven in het blad draaien.

Nu gebruiken jullie de stoelen en is er iemand met klittenband aan een broek op een stoel gaan zitten. Stoffering kan daar niet tegen. GEEN enkele stoffering.
En nu verwacht je dat wij dat kosteloos komen vervangen als coulance. Dat doen we niet. Want daar kunnen wij niets aan doen.
Wat we je hebben aangeboden, is het tegen kostprijs te doen.

Maar dat heb je niet geaccepteerd.

Het aanbod staat nog steeds. Dus als je de rug wil vervangen, doen we dat graag.

We hopen dat jullie met veel plezier gebruik maken van jullie nieuwe meubilair.

Mvgr.

Team Officemania.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice

Na een aantal jaar zat er een storing in de besturing van mijn bureau.
Dit is snel & perfect opgelost. Erg blij mee.

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service!

Ik ben netjes te woord gestaan door de heren van Officemania. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd !

1 de abril de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.