Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieżąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Tickets for matches, concerts and events

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Obsługa na 5+

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle że bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to możliwe. Współpraca i informacje dostępne na każdym etapie. Nawet kiedy już odebraliśmy bilet, na 1 godzinę przed wydarzeniem, pytanie "czy wszystko w porządku?".
Tak więc mogę gorąco polecić.

10 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proces pozyskania biletów bez zarzutu

Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczenie przy kupnie biletów.
Pierwszy ale nie ostatni raz kiedy będę korzystał z tej usługi

21 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko zaopiekowane od początku do końca

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłumaczone, zaopiekowane 😀 Ze spokojem polecamy wszystkim naszym znajomym, którzy tak jak my chcą mieć spokojną głowę i cieszyć się meczem czy inną „imprezą”

5 de abril de 2026

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt, bilety już kilka dni przed meczem wszystko na 5+ napewno to nie był ostatni wyjazd na mecz z wami „Ogarnij bilet” jeszcze raz bardzo dziękujmy!!!!

18 de marzo de 2026

Rewelacja

Rewelacja! Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie, zero problemów. Bilety bez stresu, a emocje na meczu coś niesamowitego. Serdecznie polecam 🔥

15 de marzo de 2026

Polecam!
Byliśmy na meczu Man Utd, wszystko poszło bardzo sprawie, instrukcje także bardzo czytelne.
Kontakt też bardzo dobry i sprawny.
Na pewno to nie ostatni nasz mecz z Ogarnijbilet 😊

15 de marzo de 2026

Niezapomniany mecz Realu Madryt

Profesjonalna firma!Wszystko super zorganizowane, stały kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania. Kupowaliśmy bilety w trzech różnych terminach, ostatni kilka dni przed wydarzeniem a mieliśmy miejsca niedaleko siebie. Dodatkowo spełnienie prośby aby miejsca były blisko murawy aby syn widział piłkarzy. Gdy byliśmy już na stadionie to było zapytanie czy wszystko w porządku. Na pewno jeszcze skorzystamy bo warto!

1 de febrero de 2026

Polecam w 100%

Polecam w 100% pewne bilety!!! Wyjazd zaplanowany w ostatniej chwili a bilety udało się nawet wtedy dostać przez OgarnijBilet.pl Bylismy na meczach Chelsea vs West Ham oraz Man Utd - Fulham. Od zamówienia po dostarczenie biletów i instrukcje jak gdzie i co😃 Napewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług😃

1 de febrero de 2026

Podziękowanie

Po raz kolejny korzystaliśmy z usług i jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu, obsługi i realizacji biletów. Szczerze polecam!

2 de febrero de 2026

Świetna sprawa

Świetna sprawa, udało się na mecz Chelsea jeszcze pakiet rose&ball załatwić. Super komunikacja ze stroną, z pewnością tutaj wrócimy jeszcze ;)

17 de enero de 2026

Dzięki Szymon❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Wszystko na najwyższym poziomie

Wszystko na najwyższym poziomie. Organizacja TOP. Polecam!

8 de enero de 2026

Dzięki Oleg❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesjonalizm to jak nic powiedzieć 😉

To już moja druga eskapada i cały czas trzymają poziom😉Ogólnie firma specjalizuje się w piłce nożnej, ale dwa lata temu zorganizowali mi mój wymarzony F4 Euroligi w Kownie, za co ICH szanuję najbardziej.Żadna inna firma w Polsce nie podjęła się organizacji tego wyjazdu… i za to chapeau bas👏Profesjonalnie od wejścia na lotnisko przez transfer lotniskowy, hotel no i oczywiście bilety na mecze.Kontakt bezproblemowy i do tego wielka serdeczność i wspaniała atmosfera 😀 Żeby nie było tak kolorowo…mają też jedną wadę ☹️Jak raz spróbujesz, to się uzależnisz od Nich😂😂Polecam gorąco, nie pożałujecie 💪😉

13 de diciembre de 2025

Dzięki Bartosz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.